💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 272
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 925
Скрит текст:
Миро от Велико Търново ли е? Разбрахме, за Канада, иначе. 😁
Някой отговори ли ми на това, че не ми се четат всички коментари.
Говори като търновец. И е търновец.
Благодаря! Тогава каква изненада, че една от неговите фенки е от там. Шок! 😁
Е, хората си имат роднини и приятели. Нормално е да ги бранят.
Ако моят мъж участваше в подобно предаване, вероятно щеше да е издразнил всички още на втория ден, че има остър език и не си мълчи, ама аз щях да пиша тук анонимно и да го браня с всички сили!
Ко да го правя! Gift Heart

# 2 926
  • София
Много слаб обзор на Туньо и Виолета.
И двамата са ДЕЛУЛУ, особено Виолета.
Само злоба хвърля тази жена към всички, ужасна е. Оплю Пекин, че била сгънала на Алекс?! Туньо пък оплю Алекс, татко Барба и какви ли не щуротии изрече по негов адрес.
Пропускат много неща. Не улавят тънкостите. Всички са леш, те са най-великите.
Трагично е положението. Трагично. Много слаби подкасти този сезон като цяло.
Денислава щяла да изкърти на Арената Ръждавичка. Ахахаха. Още си спомням битките на Денислава и как падаше от халките и тичаше като момиче по трасето. Че е силна, силна е, че има спортна злоба има, но е далеч от най-добрите като за тежко многокомпонентно трасе. Няма тази двигателна култура и фина моторика.
Най-хубавото нещо е да спрат да гледат Игрите и да не се излагат повече.
Когато правиш едно нещо с нежелание и не с любов, крайният резултат е лош. Те коментират ей така само заради коментара, едва ли не, защото трябва. Защо да трябва?

# 2 927
Мале, мале 😅, спокоен неделен ден, няколко кадъра на Калин💙, някой мъж деликатно ни подкачи, че се прехласваме твърде (стойностните мъже обичат да правят така, с намигване 😉) и...бууум....Даже и лелята на Мирка (за разлика от някои от вас, аз подозирам, че е тъщата) се превъзбуди 😂 и се заяви. Сега и е паднало 🤣.

И в тая суматоха вече няколко страници без Калин, бива ли така?

#СезонанаКалин#!

# 2 928
С Калин подкста се съмнявам да го направят интересен. Дано не съм права но такива подозрения имам
[quote author=Mane007 link=topic=1830638.msg50501413#msg505такива глупости. Няма провокативни или по-дълбоки въпроси към играта. Единствено с Лапунов и Ивайло беше интересно, и предполагам ще стане и с Калин, когато го поканят.
Но примерно епизодът с Тянко Мянко беше супер скучен — основно личен живот и клюки. И то, като нямат по-нестандартен живот, няма как да е интересно. При Лапунов и Иво беше добре, защото и двамата имат различен живот и повече какво да кажат.
[/quote]

# 2 929
Мале, мале 😅, спокоен неделен ден, няколко кадъра на Калин💙, някой мъж ни подкачи, че се прехласваме твърде (стойностните мъже обичат да правят така, с намигване 😉) и...бууум....даже и лелята на Мирка (за разлика от някои от вас, аз подозирам,  че е тъщата) се превъзбуди 😂 и се заяви. Сега и е паднало 🤣.

#СезонанаКалин#!

Веднага поправям пропуска. Yellow Heart Blue Heart

# 2 930
Дяволче
Аз не знам защо си го причиняваш.
Виолета е доказано най-злобния  и ужасен човек излизал от игрите до сега .Жени и Пекин пасти да ядат.Те играеха ,докато при Виолета е чиста злоба.Тази жена колкото и пари да има изглежда много нещастен човек.Колкото то Туньо .Той даже не си заслужава да го споменаваш
Д
Срам за игрите с една дума🙂

# 2 931
А Калин си презентира на Банско и хич му не е

Мале, мале 😅, спокоен неделен ден, няколко кадъра на Калин💙, някой мъж деликатно ни подкачи, че се прехласваме твърде (стойностните мъже обичат да правят така, с намигване 😉) и...бууум....Даже и лелята на Мирка (за разлика от някои от вас, аз подозирам, че е тъщата) се превъзбуди 😂 и се заяви. Сега и е паднало 🤣.

#СезонанаКалин#!

# 2 932
  • София
Аз пък виждам последователност в мнението на Неделчо, те винаги са били за такава игра и са се дразнили на намесата на продукцията. Това, че не съвпада с мнението на болшинството, не значи, че трябва да повтарят същото. Аз също не намирам Пекин за чак толкова черна. Игра си и беше несправедливо пратена в Безименните, можеше иначе по друг начин да се развие играта.

На тяхното мнение съм, че продукцията оплете неприятно участниците с тези несправедливи смени, наказание и за хора, които не са яли, заточване на изолатора и тн. Те са на мнение, че жените правилно са играли и че продукцията реши да махне Ивайло като битката беше 1 на 1. За тази седмица как е вече с 4 и човек има много повече шанс да се измъкне.

Миналата година твърде много плюха предаването, но тази им харесват участниците, смятат обаче, че продукцията се меси твърде много. Моето мнение е същото, прекаляват, отдавна трябваше да са резиденция и стопанство примерно. Убиха го Калин на този изолатор.

# 2 933
Много слаб обзор на Туньо и Виолета.
И двамата са ДЕЛУЛУ, особено Виолета.
Само злоба хвърля тази жена към всички, ужасна е. Оплю Пекин, че била сгънала на Алекс?! Туньо пък оплю Алекс, татко Барба и какви ли не щуротии изрече по негов адрес.
Пропускат много неща. Не улавят тънкостите. Всички са леш, те са най-великите.
Трагично е положението. Трагично. Много слаби подкасти този сезон като цяло.
Денислава щяла да изкърти на Арената Ръждавичка. Ахахаха. Още си спомням битките на Денислава и как падаше от халките и тичаше като момиче по трасето. Че е силна, силна е, че има спортна злоба има, но е далеч от най-добрите като за тежко многокомпонентно трасе. Няма тази двигателна култура и фина моторика.
Най-хубавото нещо е да спрат да гледат Игрите и да не се излагат повече.
Когато правиш едно нещо с нежелание и не с любов, крайният резултат е лош. Те коментират ей така само заради коментара, едва ли не, защото трябва. Защо да трябва?

Не са само те ,Дяволче. Изгледай и на Надкаст епизода. Там положението също е зле. Станали са страшно необективни, а специално днескашния епизод,Неделчо е тотално неадекватен. Говори пълни глупости. Не мога да повярвам,че го казвам,но днес Туджаров беше разума от тях двамата (а той си е,доказан конформист). На много места си противоречат в изказванията.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 14:51 от ropfkgfgfgu23284

# 2 934
Само на мен ли спорове за хипотетични битки между участници от различни сезони ми звучат като две 5годишни да се карат Батман или Спайдърмен е по-силен?

# 2 935
  • София
Надкаст са пред спиране с обзорите на ИВ 😮

Изгледах ги.
Те са си отявлени стратези и винаги са за злодеите, така че ги разбирам.
Накратко:
Неделчо попиля Александър.
И двамата са твърдо на страната на Д-р Пекин и тя била най-големия герой този сезон.

Туджаров е фен на Ръждавичка като мен, ама то е ясно това още от появата и в играта в седмица 2.
Двамата са сигурни, че Ръждавичка ще обере грошовете на Радостина във вторник.
Туджаров каза, че ако случайно Ръждавичка отпадне следващата седмица няма да има обзор в знак на протест.
Неделчо му вика, ти луд ли си, това е невъзможно.

После в хода на дискусиите Туджаров сам себе си разубеди, а и Неделчо сякаш, че нямало смисъл да гонят Радостина, защото тя е последния останал злодей и публиката няма да има по кого да хейти и не вижда логика в това. Стигнаха до заключението, че за да я превърнат в още по-голям злодей трябва да изгърми Чикагото.

Но Неделчо е инат и си държи на своето и в крайна сметка техните прогнози са:

Неделчо:
Радостина отпада на капитанската от Ръждавичката, а в петък отпада Чикагото (опасен е за главните им герои Миро и Калин и ще искат да го елиминират по подобие на Лапунов).

Туджаров:
Сапунджиева отпада на капитанската (един вид ще я нахендрят на поста с цел да я елиминират), а в петък отпада Николета, която за него е достойна дори за топ 5, но за продукцията не вършела никаква работа и ще я сготвят, защото не им е интересна. Разсеяна е, наивна, а пропадна и любовната линия с Калин.

Туджаров мисли като мен, Александър е трябвало да си ходи и е объркал плановете на продукцията.
Шокирани са, че Пекин отпада преди финалната седмица (аз също), защото така губят две основни линии:
1) Така и няма да видим промотирания през целия сезон епичен дуел между Ръждавичка и Пекин
2) Увисваме без водещ злодей/стратег за финалната седмица, който да обединява жените и да е трън в очите на мъжете

# 2 936
Надкаст са пред спиране с обзорите на ИВ 😮

Изгледах ги.
Те са си отявлени стратези и винаги са за злодеите, така че ги разбирам.
Накратко:
Неделчо попиля Александър.
И двамата са твърдо на страната на Д-р Пекин и тя била най-големия герой този сезон.

Туджаров е фен на Ръждавичка като мен, ама то е ясно това още от появата и в играта в седмица 2.
Двамата са сигурни, че Ръждавичка ще обере грошовете на Радостина във вторник.
Туджаров каза, че ако случайно Ръждавичка отпадне следващата седмица няма да има обзор в знак на протест.
Неделчо му вика, ти луд ли си, това е невъзможно.

После в хода на дискусиите Туджаров сам себе си разубеди, а и Неделчо сякаш, че нямало смисъл да гонят Радостина, защото тя е последния останал злодей и публиката няма да има по кого да хейти и не вижда логика в това. Стигнаха до заключението, че за да я превърнат в още по-голям злодей трябва да изгърми Чикагото.

Но Неделчо е инат и си държи на своето и в крайна сметка техните прогнози са:

Неделчо:
Радостина отпада на капитанската от Ръждавичката, а в петък отпада Чикагото (опасен е за главните им герои Миро и Калин и ще искат да го елиминират по подобие на Лапунов).

Туджаров:
Сапунджиева отпада на капитанската (един вид ще я нахендрят на поста с цел да я елиминират), а в петък отпада Николета, която за него е достойна дори за топ 5, но за продукцията не вършела никаква работа и ще я сготвят, защото не им е интересна. Разсеяна е, наивна, а пропадна и любовната линия с Калин.

Туджаров мисли като мен, Александър е трябвало да си ходи и е объркал плановете на продукцията.
Шокирани са, че Пекин отпада преди финалната седмица (аз също), защото така губят две основни линии:
1) Така и няма да видим промотирания през целия сезон епичен дуел между Ръждавичка и Пекин
2) Увисваме без водещ злодей/стратег за финалната седмица, който да обединява жените и да е трън в очите на мъжете

Не знам в коя вселена точно Радостина ще изгърми Чикагото (Развиваха теорията,че могат да пратят него капитан стига да са сигурни останалите,че ще е елиминационна). Той Дечо от 5 седмици говори,че продукцията иска да махне Чикагото,но аз поне не виждам да имат такива планове. (Да не говорим,че ако искат интересни и оспорвани финали,Чикагото е задължителен)

# 2 937
не познавам никого от Търново, но винаги съм си мислела, че там се говори най-близо до книжовната норма. Явно не е съвсем така.
Как се казваше приятелят на Калин, който отпадна рано в предишния сезон, моля за жокер от приятел Blush

# 2 938
  • София
И за мен е абсурдно това, че щели да сготвят Чикагото, защото бил заплаха.
Продукцията винаги иска в топ 8 да има максимално добри атлети + няколко връзкари за цвят.
И някъде по пътя винаги гърмят наистина големи заплахи (защото са адаптивни и извън кутията: Любо, Вальо, Лапунов и т.н.)

Ето отново моят топ 8 като прогноза:
1. Миро
2. Калин
3. Ръждавичка
4. Чикагото
5. Траян
6. Николета
7. Дино
8. Алекс

Много неща се провалиха според мен този сезон:
Шопа за мен им беше основния кон и мислех, че той ще надгради Гешев и ще спечели.
Отделно загубиха и най-големия си двубой, който в хода на сезона са планирали: злодея Шопа срещу добрия герой Калин.
Д-р Пекин и проваления двубой с Ръждавичка им е другия голям провал. Останаха и без Пекин на финала (Виолета и Жени ги добутаха, нея не успяха).
Сега им остана последната страница от плана. В сезона на силните жени (техни думи) да видим жена на финал. Тук мисля, че ще сполучат, защото Ръждавичка е силна, има анулет, има и силна социална игра с много хора, които не биха я гласували. Освен ако някой не е много добър стратег и не заподозре, че тя е много опасна за мъжете и заради анулета и заради това, че продукцията я харесва и защото е адекватна на терен, а никой от тях не иска да носи 15 кг. жилетка точно срещу нея.
Обективно погледнато, Ръждавичка се превръща в огромна заплаха за мъжете, но поне засега никой не го вижда.
И поне засега не съм видял някой да се опитва да я гласи за елиминация като голяма заплаха. А си я приемат едва ли не като силен мъж. Такова им е отношението на всички вътре за нея. Но те пък нали основно са за сила и чест и искат най-силните на финала.

По съвсем различен начин гледат на Ръждавичка от една страна и на всички останали жени от друга страна. Това и друг път съм го писал.
Гледайте синхроните и реакциите на мъжете към дадена жена през сезона. По това си личи кого приемат за равен и го харесват и кого приемат просто за интериор.

# 2 939
Слушам го Лапунката и толкова интересни неща можеше да разкаже, сподели, когато нямаше игри, вместо разни коалиции, сплетни и т.н. да гледаме. Първи сезон ги извеждаха от локациите , даваха им задачки, после награждаваха с храна. На битките наградите не бяха награда пица заплеме или пиле , а ги водеха на ресторант, разходки с корабчета, там ги виждахме в друга среда, научавахме разни неща и т.н.
Лапунов няма против да играе в Сезам, иска двубой срещу Калинчо дори да падне -той също е споделял с Лапунов да се бият заедно, разказва интересни неща за възгледите си. Щял да издава книга до края на годината каза при Гала. Иска да направи център за младежи в Родопите безплатен. Дал си е някаква цел и докато не я постигне се е зарекъл да не се подстригва и т.н.
да видя ще кача ли нещо от тубата , че не знам как се прави

Общи условия

Активация на акаунт