💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 325
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 910
Преди точно 2 седмици не обясняваха ли, че предаването им ставало все по-интересно. Joy Както някой беше писал, почти всички подкасти, свързани с ИВ, се излагат, но няма лошо де. Завистта е голям порок. Смешното е, че развиха тези подкасти именно благодарение на предаването, което обмислят да спрат да гледат. Е, сега им е важно да обсъждат Ергенът. Grinning По-добре да спрат наистина, така или иначе отдавна не са обективни, а са на принципа добри думи, за който познаваме, за останалите - секира.

# 2 911
Аз и синът ми започнахме да гледаме игрите от сезона на Момчил и той си ни беше любимеца, миналата година харесвахме Караолис , тази си избра Калин още на епизод 1 - Ами децата усещат хората.
Калин не го жалим, защото е на изолатора, а с кого е там. Съчувстваме му, защото го харесваме по различни причини като се почне от външен вид, умения по арената, излъчване , характер и най-вече отношението му към околните.
Шопа, Фикуса и Томиойл НЕ ГИ!

Много се жали как били прецакали Калин, ама той като изпрати Шопа на блатото нямаше такива приказки. Тука все едно е някакъв форум на 15- годишни ученички, точещи лиги.
Между другото, този сезон много ми напомня на сезон 4, защото не съм виждал толкова народна любов към някого от времето на Гого. Момчи също беше любимец, но тогава имаше и Мастагарков, който като го мачкаха стана любимец, отделно и Рълев беше готин.
В сезон 6 нямаше истински любимец — общо взето всички бяха неутрални, нямаше някакви големи фаворити. Раду беше контроверсиален и стана повече любимец след изолатора. Гешев го харесваха, но не беше масов любимец. Светлин имаше потенциал, но си обърка играта с жените в началото и после на битката с Добрин.
Но да — Калин и Гого, а след това може би и Момчил, са единствените, към които е имало толкова силна народна любов.

# 2 912
  • София
Айде пак, култ към личността, не знам си какво. Реакцията на зрителите към Калин е ответна на несправедливостта, която предстои да бъде извършена от продукцията. Всички знаят вече кой е победителя, ако не беше така хората нямаше да са толкова гневни и да компенсират с обожание (към 🐞). А обекта е лесен за харесване, както някой беше казал назад.

# 2 913
Много се жали как били прецакали Калин, ама той като изпрати Шопа на блатото нямаше такива приказки. Тука все едно е някакъв форум на 15- годишни ученички, точещи лиги.

Ние сме млади по душа Joy
Добро утро! Или е вече обяд? Нищо по човешко от това да си харесваме някого. Не виждам никой да точи лиги по Калин. Но на хубавото лошо ли да кажем?

Аз мисля, че 'проблемът' идва оттам, че специално в този форум има, както казаха по-рано, култ към Калин и всичко негово. За него се говори като за божество и някой ако се осмели да каже лоша дума за него или пък добра такава за 'враговете' му, рискува да бъде попилян. Напомня ми малко на The Swifties или Beehive (фен групите на Тейлър Суифт и Бионсе).

Та в такива случаи, рано или късно, почва да се получава една ответна реакция. И тази ответна реакция дори не в резултат на нещо, което самият Калин е казал или направил, а на това как се държат и какво казват феновете му.

Не можем да виним нито едните, нито другите. Всеки има право да казва каквото си иска, харесва каквото си иска и тн. Просто мои наблюдения.

ПС: Голяма част от хейта, дето се изсипа по Пекин в последните седмици, беше в резултат точно на това, че тя коалиционно играеше срещу Калин и в този етап беше по-силна коалиционно, което постави всенародния любимец в трудна позиция. Алекс, от друга страна, до скоро беше някакъв статист едва ли не, но когато се появи и подкрепи Калин срещу Пекин и компания, се превърна в народен герой, че чак и речта му влезе в историята.
Криво сте разбрали всенародната любов по Калин. Тя се роди с първите му изяви на сцената и се затвърди с цялостното му поведение. Заедно с него се наредиха и други играчи, които в началото не бяха много харесвани. Станаха симпатични на публиката, заради сърцатостта си, смелостта и добрата си игра. Вашите наблюдения намирисват на опит да изчистите образа на Пекин, и подозирам, че сте или роднина или самата тя.

# 2 914
Аз хич не припадам по Калин на външен вид (отчитам, че обективно погледнато е хубав), но на мен не ми въздейства по този начин. Харесвам го като играч и човек. Интересен е. От друга страна Шопа в началото го намерих за самохвалко и че се надценява, сравнявайки се с Мастагарков. Но после... Този глас и очите, ами има си човекът чар. 😏😁

# 2 915
  • Bayern
И как Калин е постоянно позитивен , като се изплези с един обложен език и каза - ще Ви сготвим с Алекс . Така, че  позитивния Ви играч е един кимащ на дървения философ слушател , който няма собствено мнение . Искам да си спомня Момчил миналата година на колко години беше. Момчил е най-запомнящия се участник , защото в главата му имаше повече мозък от всички участници миналата година.
Обложен език ?Smile  Ми никой не е съвършен , дори и Калин Чудото Blue Heart
Калин си има собствено мнение, няколко пъти каза, че не харесва схемите на момичетата, но му е трудно да се справи с тях. Просто е твърде деликатен.

# 2 916
Аз предлагам да не се обръща внимание на новите, пръкнали се потребители от два дена да Лъскат образа на МиркА, ТониОйл и Шопара. Подминавайте ги. Явно сс стринки, лели...родата.

Вижте на какви забавни неща попаднах в Инстаграм...

# 2 917
Криво сте разбрали всенародната любов по Калин. Тя се роди с първите му изяви на сцената и се затвърди с цялостното му поведение. Заедно с него се наредиха и други играчи, които в началото не бяха много харесвани. Станаха симпатични на публиката, заради сърцатостта си, смелостта и добрата си игра. Вашите наблюдения намирисват на опит да изчистите образа на Пекин, и подозирам, че сте или роднина или самата тя.

А Вие криво сте разбрали моя пост. Аз се опитах да обясня защо, от моя гледна точка, започват да се появяват постове, които захапват Калин. Не мисля, че споменавам нещо лошо за Калин - дори напротив.

Още по-малко пък искам да ´чистя´ образ на Пекин. Признавам си, че донякъде харесвах Пекин в началото, но доста ми падна в очите, след като се издъни яко със стратегията си.

Да не говорим, че аз също мисля, че Калин е най-достойния за победител. Но да кажем, че не го харесвах. Какво щеше да стане тогава? Щяхте да ме подгоните с факли и вили, сигурно.

И не, не съм роднина на Пекин, Мими или каквото беше там. Просто се опитвам да давам обективна оценка на играта и играчите без каквито и да било пристрастия.

# 2 918
Миро от Велико Търново ли е? Разбрахме, за Канада, иначе. 😁
Някой отговори ли ми на това, че не ми се четат всички коментари.

# 2 919
Говори като търновец. И е търновец.

# 2 920
  • София
Между другото, този сезон много ми напомня на сезон 4, защото не съм виждал толкова народна любов към някого от времето на Гого. Момчи също беше любимец, но тогава имаше и Мастагарков, който като го мачкаха стана любимец, отделно и Рълев беше готин.
В сезон 6 нямаше истински любимец — общо взето всички бяха неутрални, нямаше някакви големи фаворити. Раду беше контроверсиален и стана повече любимец след изолатора. Гешев го харесваха, но не беше масов любимец. Светлин имаше потенциал, но си обърка играта с жените в началото и после на битката с Добрин.
Но да — Калин и Гого, а след това може би и Момчил, са единствените, към които е имало толкова силна народна любов.

Не е така.
Фифо беше топ любимеца в сезон 4. Фифо спечели всички ключови анкети тук за любимец на сезона. Дори и след края на сезона.
Във Фейсбук беше същото. Можеш да провериш в архив секцията.

# 2 921
Шопа според мен щеше да успее да стане любимец, но Мирко е най-безличният, смотан участник достигал последната фаза на ИВ. 😐

# 2 922
Преди точно 2 седмици не обясняваха ли, че предаването им ставало все по-интересно. Joy Както някой беше писал, почти всички подкасти, свързани с ИВ, се излагат, но няма лошо де. Завистта е голям порок. Смешното е, че развиха тези подкасти именно благодарение на предаването, което обмислят да спрат да гледат. Е, сега им е важно да обсъждат Ергенът. Grinning По-добре да спрат наистина, така или иначе отдавна не са обективни, а са на принципа добри думи, за който познаваме, за останалите - секира.

Като цяло са станали адски мързеливи. Не знам дали някой следи проектите на Неделчо и анимациите му, но в момента са толкова зле направени, че личи как използва AI.
Ясно е, че сега парите им идват от договора с БТВ и основно от този безкраен „Ерген“, но да — без Игри на волята нямаше да го има този подкаст и цялата им слава. Според мен те взеха най-много дивиденти от техния сезон, да не кажа и от всички сезони. А сега коментират само веднъж седмично за по един час, което е покъртително. Разбирам, че искат стратегия и т.н., ама чак пък така…
Иначе уж „любимото“ им Traitors — уж великото предаване — малко издаде багажа преди финалния епизод. Даже Виолета, която цял месец повтаря колко е велико предаването, вчера каза, че не би участвала.
Отделно, не знам… Лично за мен подкастите за Игри на волята вече не са интересни от миналата година, откакто спряха достъпа на всички участници до други подкасти. Стана бая скучно.
В сезон 5 бяха пуснали най-интересните участници при Неделчо и Туджаров и тогава беше супер.
Но да — след сезони 6 и 7 подкастите им са ми скучни. Без участниците просто се губи магията.

А официалният им подкаст… там е леш. Лично на мен не ми е интересен — питат ги само базови неща от типа „какво работиш“, „кой е най-секси участник“ и такива глупости. Няма провокативни или по-дълбоки въпроси към играта. Единствено с Лапунов и Ивайло беше интересно, и предполагам ще стане и с Калин, когато го поканят.
Но примерно епизодът с Тянко Мянко беше супер скучен — основно личен живот и клюки. И то, като нямат по-нестандартен живот, няма как да е интересно. При Лапунов и Иво беше добре, защото и двамата имат различен живот и повече какво да кажат.

# 2 923
Скрит текст:
Благодаря! Тогава каква изненада, че една от неговите фенки е от там. Шок! 😁

# 2 924
  • София
Скрит текст:
Благодаря! Тогава каква изненада, че една от неговите фенки е от там. Шок! 😁

Хахахах, опасна си Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт