💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 245
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 970

Това за Дино не знаех. Сериозно ли е?
Ами аз така четох, че е разведен, но се грижи за детенцето си. Сега да не объркам нещо, ама...стана ми жал, май във ФБ или не помня. Иначе да, сериозно било . Дали някъде е казвал или ...не знам, това съм го запомнила.

Да не са се объркали с Шопа...Дино във визитката си каза, че е необвързан и трудно си намира приятелка.

# 2 971
Това за болното дете е на Шопа.

# 2 972
  • София
Ехе, почти 200стр, рекорд ли е за седмична тема за този сезон?

# 2 973
  • София
Любопитки:

Този сезон имахме 8 кастинг битки.
Племената залагаха на 4, играчите на други 4.
И резултатът е малко абсурден: 8-0 за участниците от сезон 7?!
През сезони 5 и 6 не беше така. Почти наравно бяха позналите и загубилите залозите. Грубо казано.
А сега сме 8 от 8?! 😮

Феномените поставиха абсолютен рекорд в историята на Игри на волята България с 6 поредни племенни победи!
Серията е вече от 9 поредни победи (седмици 9, 10 и 11 са 3 от 3 всяка седмица)

Безименните с 6 поредни племенни съвета поставиха нов негативен рекорд в историята на Игри на волята България!

# 2 974
Предполагам, че е рекорд. Дяволчето ще пише.

При двубой Андрей и Момчи ще е шах  за мен Simple Smile  Пред голяма дилема ще се изправя. Може би Андрей ще победи, ако продължава все още да тренира.

# 2 975
  • Bayern
Аз нямам против да прииждат нови хора в темата. Иначе си пишем едни и същи ще стане скучно. Ясно е , че не всички обичат Калин, но за 99% от българите е чуден, макар и не съвършен. Нека чуем и останалия 1% от сънародниците ни какво мислят. Уж чета всичко, но на невъзпитани и груби постове още не съм попадала, а и темата се раздвижи...

# 2 976
В тази тема всеки е свободен да подкрепя своя фаворит. Ако наистина сте фенове на Шопа, Томи, Миро или някой друг, ами давайте! Подкрепяйте ги! Защото да подкрепяш някого означава да изтъкваш постоянно качества, които ти харесват в този играч.

Калин си трупа фенска база от самото начало на играта и това лесно се вижда от коментарите. За това не трябва да сте учудени, че на този етап от играта той вече си има цяла армия от фенове. Ръждавичка също има много фенове, а дори и тези, които не винаги и се кефят, признават качествата и!

От друга страна, за стотиците страници коментари, които съм прочела този сезон, подкрепящите Шопа, Томи, Миро мога сигурно да ги изброя на пръсти. Хайде Шопа и Томи вече не са в играта, но Миро си е още тук. За него подкрепящи коментари от негови верни фенове не си спомням да съм чела.

И сега, от няколко дни, изведнъж разко се включиха някакви хора (я от продукцията, я роднини) и тона на нормалното анализиране на играта и играчите се промени. И въпреки това аз продължавам да НЕ намирам подкрепящи въпросните играчи коментари. Дори и в онзи безкраен коментар по горе се вижда, че човекът много го е мислил, за да изкара някакви средностатистически НЕ отрицателни качества за Миро.

Хора, подкрепяйте си фаворитите! Опозиция винаги ще има! Важно е как ще се аргументираш после! Wink

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 20:41 от Ameli_xxx

# 2 977
  • София
Тя отдавна вече е рекордна за Игри на волята Simple Smile
Старият ни рекорд от този сезон ако не се лъжа беше 175 страници.

С оглед, че вече сме на финалната права съм почти сигурен, че ще е така и с тема 12 през следващата седмица, а пък финалната тема ще е пълна лудница.

Относно корицата за Между два сезона.
Винаги съм слагал победителя. Дори и Алекса. Е, после бързо го смених де, хаха. Стоя около две или три седмици ако не се лъжа.
Който и да спечели трябва да се уважи, най-малкото етикета задължава.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 18:31 от Diavolo

# 2 978
Тя отдавна вече е рекордна за Игри на волята Simple Smile
Старият ни рекорд от този сезон ако не се лъжа беше 175 страници.

С оглед, че вече сме на финалната права съм почти сигурен, че ще е така и с тема 12 през следващата седмица, а пък финалната тема ще е пълна лудница.

Относно корицата за Между два сезона.
Винаги съм слагал победителя. Дори и Алекса. Е, после бързо го смених де, хаха. Стоя около две или три седмици ако не се лъжа.
Който и да спечели трябва да се уважи най-малкото етикета задължава.
какъв е рекорда за най много теми и в кой сезон е бил ?

# 2 979
  • София
Тиана,
Това съм го писал много пъти. Няма ли тук някой ендокринолог да обясни? Или диетолог?
Строго индивидуално е. При по-младите момичета не се отслабва рязко, защото организма взима мерки и брани жената, защото е в идеална възраст да ражда. Природа. Но това е едно лаишко обобщение от моя страна. Много са факторите. Но всичко е свързано със стреса и хормоните. Със сигурност никой не ги захранва тайно, а пък другите нарочно са ги оставили да гладуват.

# 2 980
  • Sofia
Предлагам да не забравяме, че всеки се излага според възможностите си! Затова не ми пречат новопоявилите се "защитници".😂 Нека им дадем картбланш. 😊
#СезонътНаКалин#!

# 2 981
  • Буркина Фасо
В тази тема всеки е свободен да подкрепя своя фаворит. Ако наистина сте фенове на Шопа, Томи, Миро или някой друг, ами давайте! Подкрепяйте си! Защото да подкрепяш някого означава да изтъкваш постоянно качества, които ти харесват в този играч.
подкрепям китайката. качествата ѝ са описани от другите  Simple Smile

И другото - защо по ягодите Симона постоянно повтаря,
rotfImbo

# 2 982
  • София
Помня Красима как се беше поохранила, все едно подута стана накрая. Което няма логика при глад, но наистина се включва някакъв режим на оцеляване. А и тъпите луканки и ядене на всякакви глупости си казват думата.

# 2 983
  • София
Дяволо,ти го сложи Мирка за 3 дни,а после мисля,че най-добре се съотася към сезона племето на феномените.
На толкова хора симпатизирам този сезон,ето кое ми липсваше предния.
На другия полюс също имах,но в най-силна степен,от ден1 до днес,по всякакъв начин-с глас,визия,игра,характер един единствен човек ме вади от кожата.Радостина.Който я махне от очите ми,му ставам фен завинаги!

# 2 984
Айде, честито ви, окултистки, фенки, хейтъри и прости анализатори и кибици!
200 страници!

Общи условия

Активация на акаунт