Паническо разстройство - 66

• 21 921
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
От една година пия Сероксат с Деанксит, като Деанксита е 1 т. дневно. Засега не мисля да го спирам, докторката също не мисли за спиране на Деанксита. Не знам колко е вреден Деанксита, но на мен ми влияе добре в съчетаните със Сероксат. То реално погледнато и аспирина е вреден

# 736
И захарта 😄, примерно.

# 737
  • София
В  някои страни даже е забранен, иначе и на мен много добре ми действаше, успокояваше ме и балансираше, защото без него пак бях нервна и раздразнителна.

# 738
Contest, на мен затова ми го назначи психиатъра, Деанксита. Пиех по едно и половина Сероксат, но си личеше че не ми беше достатъчно и аз бях нервен. Вместо да увеличаваме Сероксата ми добави Деанксит и нещата станаха доста по-добре. Не знам защо при теб е махнала Деанксита, като ти действа добре. Може и да се оправят нещата след седмица, две, като свикнеш с отнемането на Деанксит.

# 739
  • София
Много дълго съм го пила Деанксита, също и Флуанксол.

# 740
Колко дълго, би ли споделила?

# 741
  • София
Не зная точно, от порядъка на няколко години, а може и повечко да са годините.

# 742
  • Швейцария
Аз го пия от 15 год и никой не ми е казал да го спирам.

# 743
Пълнее ли се от флуанксола

# 744
Ако имате предразположеност към ИР и диабет силно ще увеличи шансовете да се сдобиете с тях.Особено,ако не вземете мерки.

# 745
Както писах от много години го пия.
Качила съм килограми.
Но и от золофт се пълнее, него също го пия.

# 746
  • София
Да, от флуанксол се пълнее.

# 747
Това ако е живот моето...цял ден ми има нещо, все нещо ме боли, все не ми е ок, и като стане нощ се чувствам прекрасно, нищо ми няма, идва ми настроение. Някой има ли представа защо е така? С тревожно-депресивно р-во съм.

# 748
Изследвали ли сте кортизол?Добре е преди психиатър и психолог да се изключат други физиологични причини.

# 749
Кортизола сутрин на гладно ли се изследва и само един път ли за деня?

Общи условия

Активация на акаунт