🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 524
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Когато бременните хормони те будят в 3 ч. Ергенът е добра приспивна песен.

Наталия може да е лигава малка манипулаторка. Но Виктория е дъното, олицетворение на жалката, подла и отчаяна жена. Шърми беше жалка, но ясно на лицето й има етикет "евтина", докато тази уж е на висота, а е по-п отивна и от евтините събрани прост...тки.
Разбирам Нати до известна степен, ако Орлин се държи като плазмодий и на мен няма да ми е приятно и ще търся по-силно рамо.

# 1 051
Само на мен ли Нати ми е грозничка? Лицето ок, но тялото й е зле, с тия широки рамене и големи ръце е доста анти женствено. Като цяло е много едра, което не е женствено.

# 1 052
Ами за мъжете там Нати си е достатъчно женствена, явно.Simple Smile
Новото момиче не ми харесва нито като поведение, нито с начина, по който пее. Тъповато праволинейна е, прецака прекритието на Радо, сигурно и на продукцията сама си е признала, че са си писали. А като заговори, ме заболява главата от диалекта ѝ.Може да е прекрасен човек извън в предаването.
Филипа създава впечатление на интригантка все повече и повече.

# 1 053
  • София
Наталия е доста женствена и вниманието на мъжете го доказва.
Виктория има много хубаво тяло, но никой не я иска.

# 1 054
Само на мен ли Нати ми е грозничка? Лицето ок, но тялото й е зле, с тия широки рамене и големи ръце е доста анти женствено. Като цяло е много едра, което не е женствено.
Не само на теб.
На мен ми е нормална българка, с едър кокал. Като си закачи фалшива коса се слива със плявата във формата.

Виктория има корекции и не е красавица, но има финна костна структура и умее да говори. 2 неща, които не се купуват с пари. Wink

# 1 055
Еха, тази Галена изпя една от малкото чалга песни, които харесвам. Доста добре пее момичето, Киара милата...
Чалга песен???
Преди народната песен пя Нямам душа на Магда Grinning

# 1 056
Нати има много по-хубаво тяло от Виктория. Най-малкото защото е женствена. Виктория като се забърза леко прегърбена и ядосана...направо е магнит за мъжете,...пък нека е слаба колкото си иска.

# 1 057
  • София
Виктория може да е много привлекателна и женственост, ако не е обхваната от злост, яд и завист. Но като сложи панделката на главата и абсурдната шапка, почне да бълва, е страшно токсична

# 1 058
  • Be realistic - plan for a miracle.
Виктория е ясно, че има брутална травма от изоставяне и проектира баща си в мъжете, ама защо не си тръгна ?

Ами отговорът на въпроса ти е в първата му част. Травмирана и проектираща баща си в мъж тя НЯМА как да си тръгне от него. Дете от родител почти никога не може да си тръгне, особено с такъв тревожен стил на привързване, какъвто вече е развила.
Не съм психолог, но се интересувам супер много от психология — на никой не правя диагнози, обаче някои хора просто са textbook. Затова ми е доста жал и за Вики - това са слепи модели, тя няма и бегла идея какво прави и как изглежда отстрани, да не говорим, че задължително изкривява фактите в собствената си глава така, че да паснат на наратива, който й харесва.

За Натали направо не знам какво да коментирам - инфантилна лисичка. Харесва й да е сладичка и бебешка, решила е, че е много привлекателно и си й е роля; тя нарочно, ако сте забелязали, обръща “с” в “ш”, както правят малките момиченца. Не е говорен дефект - прави го нарочно, да е “сладка”. “Харешва, шитуацията, шподели,  мишля”… Кокоренето и то е по същата линия.

Иначе, че е сценарий, сценарий е, но не от типа “ето ви репликите, научете си ги за довечера”. Всеки е бил хванат и обработен/изманипулиран много изкусно от редактор така, че да се изцеди максимално от чувства, реакции, потенциали. Никой в тоя “триъгълник” не му дреме кой знае колко за другите, а четвъртото самотно ъгълче, Вики, просто е в ментална криза, Тихомир  е удобен “носител” на тая криза, след него ще дойде следващия.

Аз изобщо не се шегувах за терапевта в последния ми пост.

# 1 059
Виктория трябва да качи някой друг килограм, да се научи да се облича и гримира, да махне устата и да обере поведението. Никога няма да е Натали, но може да е приятна. Снощи изглеждаше много добре, особено на синхроните.

# 1 060
Виктория: "Тихомире, или плуваш с мен, или от този момент нататък, ще потънеш".
(много насериозно се е взела)

Ма те в л @йната плуват бе Joy

# 1 061
  • София
Хоп, и аз гледах снощи 😀 Номерцата на Наталито да играе глупава и наивна работят, когато си на 20+, но след 10 години ще буди само леко подсмихване и пренебрежение.
Забелязах походката на Виктория… изглеждаше супер невротична и нелепа, в облеклото и тялото си беше супер, но има много да работи над цялостното си излъчване, движения, походка… много, много! Странно, но пък виждам голям потенциал в нея, тя 30+ ли беше?

# 1 062
  • София
Виктория има корекции и не е красавица, но има финна костна структура и умее да говори. 2 неща, които не се купуват с пари. Wink
Костната структура е въпрос на вкус, но прави впечатление, че мъжете вътре не се захласват по клечки. А за умеенето да говори - също толкова важно е и какво говори. Абсолютно неадекватна е. В първия ерген ѝ съчувствах, тук в началото я съжалявах, но вече я упреквам. Явно не може да преодолее маниера си на поведение и не осъзнава, че винаги допуска едни и същи грешки. Не може да оцени поведението си дори пост фактум, да опита друг подход, което показва, че не е и толкова интелигентна, за колкото се има.
30+ трябва да е, вътре вярно са вкарали предимно трета възраст 😄 Прави бяха младежите да се възмущават.

# 1 063
  • София
Виктория дори като излезе ще настоява на своето, независимо кой какво й казва или прочете/чуе.
Интелигентността й е под съмнение. Там много интелигентни няма.

# 1 064
Сега като я няма Шермин, Наталия се превърна в главна героиня.  Няма незаменими.
Твърде е скучно Натито, за да бъде главна героиня повече от 2-3 епизода.

ШерМинет толкова ме вбесяваше като я гледах, че бесовете продължаваха да ме държат и след края на конкретния епизод Joy , а откакто я няма тая откачалка, редовно заспивам докато гледам ЕЛВР.

И в тази връзка да попитам, че и в темата не намирам време да изчета всичко, как разбрахме, че сегашната главна героиня била бисексуална - това съм го пропуснала - съфорумци ли ни "светнаха" или тя сама нещо се е похвалила в предаването? Признавам си без бой, че тази женица много не я слушам и не се напрягам да разбера какво се опитва да каже. Но и аз като нея се "ШОК, боНба"-ирах Joy, като го прочетох тук за нея.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 09:53 от Вени Ев

Общи условия

Активация на акаунт