🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 364
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Джан-Микеле и Габриела в На Среща при Ния-Косара.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 14:55 от Diavolo

# 1 216
Наталито въобще не ми е грозна, дебела или кобилеста. Намирам я за хубава, НО отвори ли си устата всичко заминава по дяволите. Фалшива, престорена невинност, лигав, мазен глас, от престараване да звучи като сладко котенце, го докарва на олигофрен с говорен дефект. Опиянява се от мъжкото внимание, до степен да загуби връзка с кораба майка. В главата ѝ винаги е каша. Именно поради факта, че е фалшива отнася хейт, а не защото търси партньори в любовен формат. Да, имаха уговорка с Орлин, ако срещнат по-подходящ, да опитат, без сръдни и обвинения. Но нека припомня отново, какво се случи на играта за съвпадения. Орлин само спомена, че има съвпадения във възгледите с Кристина и Шерми и какво се случи? Той просто отбеляза като факт съвпаденията, без да се доближи до дамите, без да ги кани на среща, без да иска разговори с тях, а Света Наталия как реагира? Разциври се, затръшка се на Бижу, почувства се предадена, излъгана, огорчена. Това ѝ състояние достигна до психопата Джан и Орлин го отнесе.
Що, бе джанъм, изигра оскърбена невинност? Или уговорката важи само за теб, да пърхаш с мигли на всеки мъж, който те е погледнал?
Това притворство в нея ме отблъсква, двулична е, неискрена, самовлюбена, осъзнава красотата си и я използва користно. Подведе и Орлин и Тишо Задушницата. С първия не е искрена, защото не иска да го пусне преди да си е оплела кошницата, а втория съблазни с долнопробни трикове, като го буди посреднощ гола, омотана само в една хавлия. Много, много евтино поведение.
Ето и другото делулу с многото гласове
https://www.youtube.com/shorts/2I01PJIhSi8

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 14:24 от Filipiada

# 1 217
Е, чак чистота и невинност ...

Момичетата са в предаването за известност, спонсорство, кариера. Още една статия изрових, Натали била записала песен, музикален проект ли.. може затова да се е насочила към Орлин - даа й помогне с това.

Както каза Виктор - всички са си там по работа, Виктория включително. Просто тя има някакви травми от баща й, при нея й личи, че всяко отхвърляне реално я възпалява и й провокира комплексите.

# 1 218
Наталито въобще не ми е грозна, дебела или кобилеста. Намирам я за хубава, НО отвори ли си устата всичко заминава по дяволите. Фалшива, престорена невинност, лигав, мазен глас, от престараване да звучи като сладко котенце, го докарва на олигофрен с говорен дефект. Опиянява се от мъжкото внимание, до степен да загуби връзка с кораба майка. В главата ѝ винаги е каша. Именно поради факта, че е фалшива отнася хейт, а не защото търси партньори в любовен формат. Да, имаха уговорка с Орлин, ако срещнат по-подходящ, да опитат, без сръдни и обвинения. Но нека припомня отново, какво се случи на играта за съвпадения. Орлин само спомена, че има съвпадения във възгледите с Кристина и Шерми и какво се случи? Той просто отбеляза като факт съвпаденията, без да се доближи до дамите, без да ги кани на среща, без да иска разговори с тях, а Света Наталия как реагира? Разциври се, затръшка се на Бижу, почувства се предадена, излъгана, огорчена. Това ѝ състояние достигна до психопата Джан и Орлин го отнесе.
Що, бе джанъм, изигра оскърбена невинност? Или уговорката важи само за теб, да пърхаш с мигли на всеки мъж, който те е погледнал?
Това притворство в нея ме отблъсква, двулична е, неискрена, самовлюбена, осъзнава красотата си и я използва користно. Подведе и Орлин и Тишо Задушницата. С първия не е искрена, защото не иска да го пусне преди да си е оплела кошницата, а втория съблазни с долнопробни трикове, като го буди посреднощ гола, омотана само в една хавлия. Много, много евтино поведение.
Ето и другото делулу с многото гласове
https://www.youtube.com/shorts/2I01PJIhSi8
Най-най-най-точният разбор за НатитУ!

Ако ТV- то беше само картина, Натката щеше да събере повече фенове.

Както и шерминджата, ако само се снимаше, без да си отваря устата. Защото тогава нямаше да видим огромните издадени напред зъбаци, нямаше да видим целулита /или каквото е там това накъдряне/ по брадичката ѝ,  нямаше да видим уродливото разкривяваше на физиономията ѝ , докато си бълва змиите и гущерите, развъждани в 48-килограмовата ѝ ферма за змии и гущери.

# 1 219
Джан-Милеле и Борис в На Среща при Ния-Косара.

Кой е Борис Laughing

# 1 220
  • София
Хахаха и аз не знам
Абе един дето снощи падна на кастинг битка в Игри на волята и исках да пиша, че според мен ще му дадат нов шанс.
Както и да е. Поправих се.

Със сигурност ще си пусна сега подкаста, докато почна да правя новата тема за ИВ.
Аз ги харесвам като двойка и много им се радвам. Simple Smile
Реално те са големите победители този сезон, поне според мен.

# 1 221
Абе Джанката какво е подхванал тая дискриминация срещу македонците, ще кажеш по улиците бият всеки македонец. На Йовица му е последният проблем откъде е.

# 1 222

Общи условия

Активация на акаунт