🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 513
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 1 200
  • SF
Виктория обаче колко много се надяваше да ѝ дадат роза, егати напъна, егати нещото…
Момчето заслужавало да му се отворят очите, абе я се стегни, не си в детската градина.
Страшна излагация. Натали един път не я е обидила, а тя не спира с тази жлъч и злоба. Отвратителна ми е.

И аз така мисля и затова започвам да усещам кисел привкус, когато гледам епизодите. Става ми неудобно от поведението на Виктория. Дано да е пресилено от редакторите, които са я усетили, че става за тяхна пионка.
Точно тя поне 50 пъти пред камера и не знам колко зад камера обвиняваше и продължава да обвинява ВСИЧКИ, че са там заради розите. Отношението й към останалите е отношението й към самата нея.
И Шермин, и тя са много дразнещи и най-негативните представители на формАта за сега. И двете имат огромни дефицити. Но докато Шермин излага само себе си, а към останалите е безопасна игла, едно плямпало, което никой не го слуша и след ден не му обръща внимание, Виктория проявява и вредни за околните качества - злоба, гняв, опити за навлизане в личното пространство, напьадателство, отврътително и неприемливо за обществото поведение.
Шермин е луда за себе си и вреди на себе си с този имидж, който си докарва. Виктория прави пакости на хората.
Колко преднамерено преразказваше наред на всички, и на тези, които не понася включително, как Тихомир и Нати до 4 часа сутринта са били заедно. Тя от къде го знае това? И тя ли беше с тях? Нали спи в отделна стая и няма как да наблюдава къде са Нати и Тихомир.
Никой от останалите обитатели, жадни за клюки и скандал, не се сети да я попита от къде тя има тази информация.
Интрига е и, когато споделя на Орлин, че вижда Натали разколебана. И онзи льольо, а и другия кандидат за сърцето на Натали, не смеят да й кажат, но ясно и с нужния тон "Ти не се бъркай!" "И даже, се разкарай!"

И моля ви, много сме далече да описваме Виктория като хубава и хващаща окото жена. С това поведение е още по-отвратителна. Да, на някои вечеринки с миглите е по-добре изглеждаща, отколкото с панделките на темето, но дори и в тези моменти е далече от хубава.
Абе... отвратителна ми е. Повече заради грозното си поведение, отколкото заради външния вид, но като ги съчетаем и двете в един човек, направо не става!

# 1 201
  • София
Е, хайде сега не злословела ШерминЪ. Забравихме ли как изтича при Виктор да го просвещава за клипчетата на Дениз? Точно интрига и злословие си беше и само адекватната реакция на иначе отвратителния Виктор не й даде поле да се развихри още повече в оплюването на Дениз.

# 1 202
Новата на Радо каза на Виктория за разговора на Нети и Житко. Дадоха го...

# 1 203
Аз мисля , че с Шермин о го правеше по-скоро от скука и пиянство , Виктория ми е вкарана в драмата и я преживява реално 😀 според мен е по-злобна от Шермин , още в миналия сезон се видя , умира си да унижава , “разобличава” и да натяква какво заслужава и какъв човек е .

# 1 204
Шермин не си изпускаше нервите. Владееше ги.
Виктория е обратното....изпуснати са й постоянно. Никакъв самоконтрол. Никакъв.

# 1 205
Е , изпускаше си нервите . За мен основната разлика е , че а Шермин си има самочуствие като жена и приемаше предаването като такова , а Виктория се вживява и всичко и е на живот и смърт.

# 1 206
Много интересен феномен наблюдавам - във ФБ групата на ЛВР масово плюят Натали. Била лека, не знам си какво.

През лятото в групата на ДиК не помня да е имало особено много нападки към Джулия, че премина от Божин към Ники. Нито дори към Ванеса, която от Марио премина към Чефо.

Не мога да разбера дали публиката на ДиК е била с по-прогресивно мислене, или просто публиката на ЛВР си е свикнала с нормалния "Ерген" и приема един мъж да флиртува с друга жена, но не и "другата" жена? Вече не се чете ФБ групата на предаването от хейт. Може би само Орлин не е толкова хейтен там. Не, че повечето вътре не си го заслужават, но точно пък Натали от жените се държи най-нормално. И да е флиртаджийка и да върти очи, замисъла на предаването е това, не мога да ги разбера тези хора там.

# 1 207
  • София
И двете, но с по-силно изразено второто.

# 1 208
Ето ви я Натали.
Не е срамежливка. В този клип устните й са много хубави. В Ергенът е сложила хиларуон.

https://youtu.be/77p3swLq0V8?si=O1EUrFK-MNE1-DYZ

# 1 209
Каквото и да си говорим, девойката знае как да си използва женската лига в своя полза.

# 1 210
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз съм в потрес от някои от мненията от последните страници, които твърдят, че мяукащо гласче и детско излъчване подкосяват краката на мъжете.
Няма да влизам в детайли защо.

# 1 211
  • Варна
Ето ви я Натали.
Не е срамежливка. В този клип устните й са много хубави. В Ергенът е сложила хиларуон.

https://youtu.be/77p3swLq0V8?si=O1EUrFK-MNE1-DYZ
Ооо, тук е много сладка.
Може би защото е по слаба. Сега не ми допада никак. Не е грозна, но само очите ми харесват, нищо друго.

# 1 212
Натали в началото на сезона бе по-фина, Габи също. И двете доста напълняха, особено Габи. Ще е интересно да споделят колко са качили. То в такива предавания всички напълняват - много алкохол, кофти храна, малко сън. Чак ми е странно как Шермин единствено не изглеждаше да е качила, а тя доста пиеше.

# 1 213
На хубав човек всичко му отива.
Натали е по красива с небрежна пическа и почти без грим. Начина, по който се гримира вечер и си пристяга много силно косата, според мен не ѝ отива.

# 1 214
Детското излъчване е употребено повече в смисъл на излъчване на чистота. невинност и беззащитност, което веднага слага мъжете в режим, супер герои, силни, защитаващи и тн. Ясно е, че Натали го играе невинна и че далеч не е толкоз чиста сълза, но от всички там, дали заради младостта, дали заради друго, само на нея и се получава това естествено . Такова поведение стига до мъжете и им говори на някакъв примитивен език, затова ѝ голямата скандалджийка Шермин, изведнъж сменя гласа и се прави на малко котенце...

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 14:02 от friends

Общи условия

Активация на акаунт