🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 514
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 1 110
То в този Орлин няма живец, няма страст, няма нищо, освен възпитание и търпение. Изобщо не се държи като мъж, а като брат към Нати.

# 1 111
Е къде отговарят на тези въпроси Виктор и Кристина? Според мен е измислена статия. Кристина да не е ненормална да се хване с този алкохолик, дървен философ и нарцисист.

Имат снимки двамата на почивка от едно и също място, хванали са се май.

# 1 112
  • София
То в този Орлин няма живец, няма страст, няма нищо, освен възпитание и търпение. Изобщо не се държи като мъж, а като брат към Нати.

Е колко живец и страст да има от него към Нати, като тя е такава флегма, че докато говори, може да заспи или да го приспи. Я да се завърти около някоя мацка - пожар, да видиш дали няма живец и страст.

# 1 113
  • Варна
За това в какъв човек се е превърнала Виктория, аз, без да разбирам от психология, мисля че най голяма "заслуга" има майка й, а не толкова липсата на бащата.
Явно майка й, цял живот е ползвала Виктория за отдушник, че той си е тръгнал и несъзнателно е засилила травмата.

Така си мисля...

# 1 114
Виктория обаче колко много се надяваше да ѝ дадат роза, егати напъна, егати нещото…
Момчето заслужавало да му се отворят очите, абе я се стегни, не си в детската градина.
Страшна излагация. Натали един път не я е обидила, а тя не спира с тази жлъч и злоба. Отвратителна ми е.

# 1 115
Много е злобна Виктория , аз мисля , че е по-злобна от Шермин дори . 😀 последната мисля, че си дрънкаше пияна , докато Виктория приема нещата на живот и смърт .

# 1 116
Мъжката гледна точка:
Натали е много близо до това да е топ красавица, но към момента е само красавица. Малко са й странни устните, все едно не й пасват на лицето. И дланите й са доста големи, сигурно на Орлин са по-малки. Реално погледнато на нея си и трябва стабилен мъж, не толкова чувствителния Орлин, тя не търси такъв тип за мен. Но наистина - тя е много млада, поне няколко години ще пробва и мисли, не е за омъжване още.
Виктория си е доста слаба, 90% от мъжете предпочитаме няколко кг отгоре, а не надолу. Шермин си беше твърде слаба.
Твоята мъжка гледна точка Grinning
Петър мисля беше, който се изказа, че Киара била дебела или нещо от сорта.
Той явно си пада по по-кльощави.

Това с дебело/слабо, както и красиво/грозно си е субективно и май не зависи много от това мъж ли си или жена.
Някои се прехласват по едно, други  - по друго...

Не е чак толкова субективно, а е и моден феномен. Например, по време на ренсесанса, наблюдаваме картини, в които повечето жени, които са рисувани на тях са доста пълни.
През 85-2000 са си нормално сложени жени, с форми.
Обаче, от както настана тази тъпня с мрежите, интернет и малко преди това, беше започнало много яко полудяване с манекенството, издигнаха в култ слабите жени и за това почти всички ние години бяхме на строги диети. И ядяхме по 2 листа маруля и после казвахме, че сме преяли.
Хахахаха
Последното в кръга на шегата , но и не само Simple Smile)))
Мисля, че повечето мъже харесват добре фитнати жени, с форми.Тънка талия, гърди ествествени, хубави бедра и дупе. А не дъски, с крака като клечки, без гърди и нищо женствено.
По-малко са тези, които харесват много слаби, от тези, които харесват извивки например или приятен бюст.
Въобще не говоря за джуки, силикон и тн.
Виктория е неприятно слаба за мен, ходи прегърбена и прави доста големи крачки. Няма женствена походка.
Натали е доста красиво момиче. Красотата и идва най-вече от хубавия цвят на очите и лъчезарната усмивка според мен.
За мен Орлин е мнго красив млад мъж. Ако го барнат малко с по-хубаво облекло ще е топ. По-характер ми се струва пацифист и прекалено либерален и не съм сигурна, че повечето жени биха харесали такъв тип характер. А може в реалния живот да е по-различен, а тук да пази имидж ? Не знам

# 1 117
Натали е привлекателна и хубавка (за мен далеч от красива), но Дяволо е прав, че погледът й излъчва тъпота. Не знам кой мъж може да се влюби истински в такъв тъповат, празен поглед, който само се пули и върти очудено очи.
И на мен като говореха двете Виктория ми хареса повече от Натали, която в това ансамбълче и ретро плитка ми заприлича на селско девойче.
Продължавам да твърдя, че визията е по-малкият проблем на Виктория. Тя отблъсква и мъже и жени с поведението и злобата си.

Виктория, когато е гримирана и със спусната коса е доста симпатична с тези тръпчинки.

Поведението й не ми се коментира...

# 1 118
Стегнато фитнес тяло,с характерните извивки тип Киара,това са масовите предпочитания.
Такова тяло излъчва здраве и сексуалност.
Противоположност на изброените качества е Вики.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 17:10 от Berussa

# 1 119
Някой би ли обяснил дали ако Наталия беше отказала розата на Тишо  - Орлин можеше ли да й даде след това и да си останат двамата?

Ако да - тогава Орлин защо се лепна за нея след церемонията?
Би трябвало да не може, но и в Надкаст Неделчо го тълкуваше все едно е можела да откаже на Тихомир и да изчака тази на Орлин. Туджаров не се намеси. Надявам се някога да ни разяснят. Бях ви казала, че Киара написа в Тредс за предишната церемония, че ако беше отказала на Радо, отпадали и двамата.

От Надкаст:
- земетресението е било 6,2 по Рихтер
- Габи вероятно се е спънала в кабел, доста неща са се разместили от земетресението. Била е със скъсани връзки на глезена, което си е тежка контузия. Сега е добре
- Галена е изключително откровена, било много лесно да се интервюира. Имала някаква интересна история по пристигането, но си я пазят за гостуването ѝ.
- Туджаров е гледал първия американски сезон и в него до финалния етап оставали няколко двойки, като всички те сядали да разговарят и решавали дали ще им се получи в реалния живот. Две от двойките са решили, че да и са си останали двойки (за известно време, според уикипедия са се разделили вече). Не се е изпускал дали и тук ще се случи така.

# 1 120
  • София
Супер.
И аз бях обяснил горе-долу същото.
Май беше още в първата тема.
Две или три двойки печелят. Обикновено две.
И аз бях гледам един сезон за да знам какво да очаквам. Не беше лош.

# 1 121
Виктор: "Всички сме тук за бизнес". Крилата фраза...

# 1 122
Повече от три двойки ще спечелят. Аз всъщност не знам и според какви критерии ще решат кои са победители.
На прима виста победители за мен трябва да са :

Криси и Петър
Денис и Виктор
Киара и Краси Purple Heart
Габи и как му беше името

Аз пропуснах няколко епизода,защото разбрах,че пак създават изкуствени драми за гледаемост.
Например Натали, Тихомир и Виктория няма как да го приема реално.Сценарии на Продукцията,нали златната им кокошка Шермин я няма вече да прави рейтинг, трябва някой друг да поеме ролята на Злобарката,която всява интриги и скандали в лицето на Виктория. Много нагласено.

Орлин милия, въобще не заслужава такова предаване. Не знам с какъв акъл се е записал.

# 1 123
И аз гледах петъчния епизод. Всичко ми се стори нагласено — всички изглеждаха подготвени за този сценарий. Натали изобщо не я харесвам: поведението, държанието, това флегматично говорене, което тя мисли за сладко и съблазнително. Държеше се като принцеска и гледаше много надменно което ми беше неприятно.

Вики не ми е грозна, но всеки път като я гледам, ме кара да се чувствам неудобно и даже да се срамувам вместо нея. 😄

Орлин има визия, но дотам. Държи се като мекотело, въпреки че в предишни спорове ми е харесвал начинът, по който излиза от ситуациите — знае как да говори, без да прекрачва границите в приказки и държание.

Житомир… това момче не ми харесва от ден първи.

# 1 124
Не е чак толкова субективно, а е и моден феномен. Например, по време на ренсесанса, наблюдаваме картини, в които повечето жени, които са рисувани на тях са доста пълни.
През 85-2000 са си нормално сложени жени, с форми.
Обаче, от както настана тази тъпня с мрежите, интернет и малко преди това, беше започнало много яко полудяване с манекенството, издигнаха в култ слабите жени и за това почти всички ние години бяхме на строги диети. И ядяхме по 2 листа маруля и после казвахме, че сме преяли.
Хахахаха
Последното в кръга на шегата , но и не само Simple Smile)))
Мисля, че повечето мъже харесват добре фитнати жени, с форми.Тънка талия, гърди ествествени, хубави бедра и дупе. А не дъски, с крака като клечки, без гърди и нищо женствено.
По-малко са тези, които харесват много слаби, от тези, които харесват извивки например или приятен бюст.
Моето написано за субективността на възприятията не е в противоречие с твоето. Във всяка епоха и всяка общност масово са харесвани точно определени физически данни, но това не означава, че абсолютно всички от съответната общност харесват точно това, което преобладаваща част от общността харесва.

Общи условия

Активация на акаунт