🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 516
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 1 080
Мъжката гледна точка:
Натали е много близо до това да е топ красавица, но към момента е само красавица. Малко са й странни устните, все едно не й пасват на лицето. И дланите й са доста големи, сигурно на Орлин са по-малки. Реално погледнато на нея си и трябва стабилен мъж, не толкова чувствителния Орлин, тя не търси такъв тип за мен. Но наистина - тя е много млада, поне няколко години ще пробва и мисли, не е за омъжване още.
Виктория си е доста слаба, 90% от мъжете предпочитаме няколко кг отгоре, а не надолу. Шермин си беше твърде слаба.

# 1 081
Виктория е ясно, че има брутална травма от изоставяне и проектира баща си в мъжете, ама защо не си тръгна ?

Ами отговорът на въпроса ти е в първата му част. Травмирана и проектираща баща си в мъж тя НЯМА как да си тръгне от него. Дете от родител почти никога не може да си тръгне, особено с такъв тревожен стил на привързване, какъвто вече е развила.
Не съм психолог, но се интересувам супер много от психология — на никой не правя диагнози, обаче някои хора просто са textbook. Затова ми е доста жал и за Вики - това са слепи модели, тя няма и бегла идея какво прави и как изглежда отстрани, да не говорим, че задължително изкривява фактите в собствената си глава така, че да паснат на наратива, който й харесва.

Скрит текст:
За Натали направо не знам какво да коментирам - инфантилна лисичка. Харесва й да е сладичка и бебешка, решила е, че е много привлекателно и си й е роля; тя нарочно, ако сте забелязали, обръща “с” в “ш”, както правят малките момиченца. Не е говорен дефект - прави го нарочно, да е “сладка”. “Харешва, шитуацията, шподели,  мишля”… Кокоренето и то е по същата линия.

Иначе, че е сценарий, сценарий е, но не от типа “ето ви репликите, научете си ги за довечера”. Всеки е бил хванат и обработен/изманипулиран много изкусно от редактор така, че да се изцеди максимално от чувства, реакции, потенциали. Никой в тоя “триъгълник” не му дреме кой знае колко за другите, а четвъртото самотно ъгълче, Вики, просто е в ментална криза, Тихомир  е удобен “носител” на тая криза, след него ще дойде следващия.
Аз изобщо не се шегувах за терапевта в последния ми пост.
И аз така мисля. По принцип ми е жал за нея и не ме дразни толкова, но на моменти вече тези закани и определения, които дава за другите ми идват много в повече. Лесно се озлобява, не умее да разчита добре реакциите на хората особено, когато се чувства засеганта по някакъв начин.

# 1 082
Мъжката гледна точка:
Натали е много близо до това да е топ красавица, но към момента е само красавица. Малко са й странни устните, все едно не й пасват на лицето. И дланите й са доста големи, сигурно на Орлин са по-малки. Реално погледнато на нея си и трябва стабилен мъж, не толкова чувствителния Орлин, тя не търси такъв тип за мен. Но наистина - тя е много млада, поне няколко години ще пробва и мисли, не е за омъжване още.
Виктория си е доста слаба, 90% от мъжете предпочитаме няколко кг отгоре, а не надолу. Шермин си беше твърде слаба.
Твоята мъжка гледна точка Grinning
Петър мисля беше, който се изказа, че Киара била дебела или нещо от сорта.
Той явно си пада по по-кльощави.

Това с дебело/слабо, както и красиво/грозно си е субективно и май не зависи много от това мъж ли си или жена.
Някои се прехласват по едно, други  - по друго...

# 1 083
  • София
Някой би ли обяснил дали ако Наталия беше отказала розата на Тишо  - Орлин можеше ли да й даде след това и да си останат двамата?

Ако да - тогава Орлин защо се лепна за нея след церемонията?

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 11:57 от Starrydream

# 1 084
Стана ми тъжно още от самото посрещане и от всичките ѝ нападки. Абсолютно не мога да отрека положителните качества на Виктория, но зад тях стоят и много отрицателни, върху които трябва да работи. Вярвам, че тя не е лош човек, но според мен носи доста комплекси. И не — не заради корекциите, нямам проблем с това, а заради непрестанното ѝ гонене и преследване на мъжете, сякаш са плячка. Същото беше с Алек, същото е и сега.
Не харесвам Тихомир, но той ѝ каза буквално хиляди пъти, че няма привличане, а тя просто си беше наумила да му се доказва и го задуши напълно. Била съм във връзка с човек, който се опитваше да контролира всичко — с кого говоря, с кого си пиша, какви дрехи нося… И хора, това не е нормално. В един момент се чувстваш сякаш имаш въже на врата, което всеки ден се стяга все повече.
Виктория трябва да намери свои интереси, вместо човекът до нея да се превръща в единствен обект на преследване и вманиачаване. Когато намериш щастие, което не зависи изцяло от друг човек, когато вървиш напред и се развиваш, енергията и излъчването ти стават съвсем различни.

# 1 085
  • София
Според мен би трябвало да може, но явно не може.
Което ми е много странно и не мога да го разбера и да се съглася.
Но да, след като Тишо вече и е дал роза и да я приеме и да не я приеме, Орлин не можел да и даде роза. Абсурдно, но явно е някакво правило, което обаче трябва да следим дали винаги ще се спазва. И този сезон до края му и за сезон 2.

# 1 086
Да събудиш човек, който спи... Доста са изперкали всички там.
Вики отдавна трябваше да си тръгне, за да не става за посмешище. Трудно приема загубите и само се излага.

Може и сценарий да е и да са й платили, щом и зъбки е правила като е излязла

# 1 087
Избелила е само зъбите , най-вероятно за реклама . Никой вътре не е с хонорар.

# 1 088
  • София
Натали е привлекателна и хубавка (за мен далеч от красива), но Дяволо е прав, че погледът й излъчва тъпота. Не знам кой мъж може да се влюби истински в такъв тъповат, празен поглед, който само се пули и върти очудено очи.
И на мен като говореха двете Виктория ми хареса повече от Натали, която в това ансамбълче и ретро плитка ми заприлича на селско девойче.
Продължавам да твърдя, че визията е по-малкият проблем на Виктория. Тя отблъсква и мъже и жени с поведението и злобата си.

# 1 089
Е, айде пък вие, кой мъж можел да се влюби в празен поглед, според вас мъжете там или мъжете генерално всичките са свръх интелигентни ли?

# 1 090
Виктория може да направи още десет операции, но пак ще има нула сексапил. Знам че мъжете ще са съгласни с мен. Сексапил колкото пакет леща. Не стига да си слаб.  А пък и с тоя характер... И с тоя загар...  Но все ще се намери поне един мъж който да я желае, из цялата страна.
Но Виктория не иска всеки. И това ѝ е проблема. Не само че не вижда сигнали, не чете между редовете, ами и в прав текст да ѝ се каже, тя пак не го разбира, за мъжете това поведение на лепка и отчаяна жена е още по отблъскващо. Следва озлобяването, обиждането...  След нейния сезон още половин година говори по подкасти за Алек. Та тя се скара с единствената си приятелка вътре, Мария, защото е приела роза от Алек и защото Алек имал желание да се мляска точно с нея (онзи път когато Алек спря колата им) и до ден днешен не си говорят. В нейната глава тя имаше шанс с Алек. Май има нереална представа за себе си и околните. В нейната глава тя е бивша гимнастичка, разбира от футбол, изглежда перфектно, по интелигентна е от останалите(жени)....А пък с новите интервенции.... просто перфектна.
Снощи рева ли когато си тръгна новото момиче? Аааа, така ли? Ами когато я обиждаше на влизане, забрави ли? Намери се човек който да ти обърне 2 минути внимание и сега ще ревеш. Така ми се стори. Не знам дали пластичен хирург, психолог или укротител е нужен тук.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 12:43 от Glutenfree

# 1 091
Горкият Житомир! Съпричастна съм с драмите му и на двата фронта. На сърцето не може да се заповядва! Има чувства към Натали, които са силни до степен да ги признае, макар, че тя има "мач", а от друга страна е обсебен от психопатията на Виктория. Била съм от страната  на Тишо, кошмарно е! Да си  патологично обсебен обект на чувства от индивид, към когото нямаш грам привличане е кошмар. Той дори е прекалено въздържан и не отсвирва Вика с грубост. Опитва се да е тактичен, но писохаптите не разбират от намеци, не разбират и от откази заявени категорично в прав текст. Те зациклят и дълбаят, обсебват и се натрапват. Усещането е, сякаш си обвит в гнусна лепкава слуз, която те задушава, но не можеш да изтръгнеш, изчегърташ, отстраниш с абсолютно никакви средства. А след като проумеят, че няма да пробият, психопатите стават агресивни, злобни и отмъстителни. Видяхме го в промото, как Вика застана на сурвачка пред нищо неподозоращият обект на въжделенията ѝ и започна да му сипва с голепия черпак. Маниакално куку, без грам връзка с кораба майка. Преживяла съм го, плашещо е!
Натка... Разбирам я... Иска до себе си алафа, то кой ли не иска. Не като визия, като поведение. Орлин е свестен, но нежен, няма опит с жените и не може да се заявява и отстоява. Натка иска страст, огнена като мак, сладка като мед, остра като счупено стъкло. Орлин не е в състояние да ѝ предложи дори трохичка от това. Натка ми е анти, защото я асоциирам с патриотарите с татуси на Левски на бицепса и прасеца, които застават на орУжие в Деня на будителите и 3-ти март. Леят високопарен патриотизъм, но действията и външният им вид, подсказват систематична злоупотреба с дюнери и Азис. И Натка -слаТка така. Вид на беззащитно сладко котенце, мяу, мяу, самата невинност, пърхащи мигли, от които всеки миг ще се отрони ситен маргарит, а в душата- сексуален хищник, готов да оголи зъби и да ги впие в сърцето на жертвата.
Иначе очаквах и от Орли и от Вика, да откажат розите и да си тръгнат с достойнство. Поне такава заявка даваха и двамата. Та нали „Времето, което си изгубил за твоята роза, я прави толкова важна!“ Нооо, приоритети всякакви, макар и нелепи...

# 1 092
Виктория няма причини да се сърди на Тихомир, че не я харесва като жена, която би могла да му бъде партньорка. Той многократно ѝ го каза в прав текст, че не я харесва по този начин.

Натали обаче няма защо да се прави на невинна и недоразбрала защо Виктория злобее по неин адрес. Тя нямаше интерес към Тихомир, а като разбра, че той я харесва започна да се върти около него по хавлии, по изрязани бански и т.н., което прави милото ѝ поведение към Виктория досега напълно фалшиво. Разбира се, аз винаги приемам, че част от нещата, които виждаме са само евтина постановка, за да има повече драма.

# 1 093
Мен Натали ме спечели с това, че в началото избра Орлин. Тя можеше да е с абсолютно всеки, но не се насочи към никой от батките..От друга страна, Орлин наистина е прекалено неутрален и някак асексуален на вид. Действително увърта и в отговорите си за чувства като политик, колкото и да го харесвам иначе..Това не я печели, напротив и тя се опитва да му го каже по-ясно. Влюбен ли си в мен?...Мисля, че има шанс да започна да имам чувства, към теб, които не съм очаквал...Как се чувстваш от това с Тихомир?...Ами, със сигурност има конфликт на интереси, не бих бил радостен... И Нети не е чак толкова черна...

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 13:23 от friends

# 1 094
Виктория е тъпо парче и никога няма да има мъжко внимание, защото няма достойнство.  Тя изисква нещо от мъж, за което няма никакво право. Той не и е давал надежди, нито са били  двойка. Много е проста, доста по-проста е Габи в действията си към мъжете. Затова губи.  Всички глупости, които надрънка на Тихомир и Натали са изключително елементарни. Нито има право да съди някого, който не и обещавал нищо. Нито да съди поведението на друго момиче, което не и отнема нищо нейно. Истината е, че е толкова озлобена е, че никой не и обръща внимание, а липсата на достатъчно интелект, за да замълчи и излезе с достойнство от тази ситуация. Даже и да е хлътнала по Тихомир, трябва да спреш, след като виждаш, че си нежелана или поне не гледат на теб по друг начин. Не можеш да квалифицираш отношенията и действията на хората. Тя ли ще съди поведението на Наталия. Наталка е или двулична или флиртът и с Тихо е цел да накара Орлин да е по- категоричен към нея. Това са женски трикове, които от хилядолетия се използват.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 13:39 от wiwala75

Общи условия

Активация на акаунт