🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 532
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 1 095
И каква излезе тя? Виктор и Кристина отговарят на въпроси на фенове и ...о, изненада, казват, че видите ли, Щермин била права в изказванията си за Дениз! Вътре я плюха, сега ... права била!

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 13:42 от Lady A

# 1 096
Мен Натали ме спечели с това, че в началото избра Орлин. Тя можеше да е с абсолютно всеки, но не се насочи към никой от батките..От друга страна, Орлин наистина е прекалено неутрален и някак асексуален на вид. Действително увърта и в отговорите си за чувства като политик, колкото и да го харесвам иначе..Това не я печели, напротив и тя се опитва да му го каже по-ясно. Влюбен ли си в мен?...Мисля, че има шанс да започна да имам чувства, към теб, които не съм очаквал...Как се чувстваш от това с Тихомир?...Ами, със сигурност има конфликт на интереси, не бих бил радостен... И Нети не е чак толкова черна...
Той постоянно я прегръща, целува, Натали се дърпа. Дори в предишните епизоди се опива да я награбва, Натали го отблъсква, казва му, че имало време за всичко.  Натали просто не харесва Орлин и не отговаря на физическата близост, която той непрекъснато показва и търси от нея. Дори на думи в предишните 2 епизода Орлин й казва колко бил привлечен от нея и какви неща искал да правят.

Отстрани изглежда много очевидно как Орлин е силно привлечен от Натали, а тя непрекъснато отбягва физическия контакт с него. Аз не познавам човек, който в реалния живот би се обяснил в любов на момиче, което непрекъснато го отбягва - както целувки, така и в последния епизод Орлин каза, че като няма камери Натали все иска да остава сама, да се разхожда, да мисли.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 13:42 от FreesiaR

# 1 097
Според мене, няма двойка, чиито чувства един към друг са силни (не са истински влюбени). Дори чувствата на Вики не са на влюбен човек, а са предизвикани от желанието тя да е ухажвана и обгрижвана от мъж. Лошо им влияе това, че са затворени за определен период от време, постоянно са наблюдавани и записвани. Отчитам и като особено важно перо липсата на секс. В реала Тишо отдавна да е прекратил "връзката" си с Вики, дори нямаше да има такава. Но и на него му е приятно да е харесван.

# 1 098
И учудващо ли е, че не са им супер силни чувствата? Те са там от две седмици, това казаха, независимо колко разтеглят епизодите за нас, зрителите?

# 1 099
Попадна ми случайно от предишния сезон някакво видео с Виктория, тя наистина външно в този е много по-привелкателна, но се замислих след време хората как ще разбират как точно изглежда човек... Все пак гените се предават на децата и тн.и е добре да знаеш точно как изглежда партньора ти, а ще е почти невъзможно. Всички хора с леко неравни зъби или по-особени носове ще започнат да изглеждат грозни на фона на съвършено направените и само с децата истината ще излиза наяве.

# 1 100
Само аз ли помня когато онзи бастун Виктор, на зеленото училище, упрекваше Орлин че с Натали са си направили уговорка ако единият от тях срещне по-добра опция, свободен е да действа. И Орлин си бранеше одлуката си/уговорката им.
За какво са възмущават всички сега?
Тя даже и не е "скъсала" с Орлин, просто изглежда че разсъждава над опцията си.

# 1 101
Мен Натали ме спечели с това, че в началото избра Орлин. Тя можеше да е с абсолютно всеки, но не се насочи към никой от батките..От друга страна, Орлин наистина е прекалено неутрален и някак асексуален на вид. Действително увърта и в отговорите си за чувства като политик, колкото и да го харесвам иначе..Това не я печели, напротив и тя се опитва да му го каже по-ясно. Влюбен ли си в мен?...Мисля, че има шанс да започна да имам чувства, към теб, които не съм очаквал...Как се чувстваш от това с Тихомир?...Ами, със сигурност има конфликт на интереси, не бих бил радостен... И Нети не е чак толкова черна...
Той постоянно я прегръща, целува, Натали се дърпа. Дори в предишните епизоди се опива да я награбва, Натали го отблъсква, казва му, че имало време за всичко.  Натали просто не харесва Орлин и не отговаря на физическата близост, която той непрекъснато показва и търси от нея. Дори на думи в предишните 2 епизода Орлин й казва колко бил привлечен от нея и какви неща искал да правят.

Отстрани изглежда много очевидно как Орлин е силно привлечен от Натали, а тя непрекъснато отбягва физическия контакт с него. Аз не познавам човек, който в реалния живот би се обяснил в любов на момиче, което непрекъснато го отбягва - както целувки, така и в последния епизод Орлин каза, че като няма камери Натали все иска да остава сама, да се разхожда, да мисли.
Може би това поведение на Натали е точно, защото като е започнала да подозира, че Тихомир я харесва е започнала и да се разколебава.
 Аз съм голям привърженик на Орлин и съм пристрастна, но и като двойка с Натали са ми супер симпатични и истински на фона на останалите. Те поне говорят за отношенията помежду си и чувствата си за разлика от повечето, които просто коментират останалите. В тази насока много исках да се запазят като двойка и да го развият това в предаването, но ако Натали предпочита Тихомир, си е нейно решението.
 Не виждам какво толкова е заявил Тихомир или показал( освен, че си е признал "симпатиите", както ги наричат) , при положение, че Орлин се държи много добре и грижовно с нея- дори след церемонията се държа супер добре с нея -поставя я на пъвро място, пита я тя как се чувства, успокоява я, а не нещо от рода на 'ма ти как можа да му приемеш розата на тоя' или някакви подобни нападки и упреци по нейн адрес, каквито имаше от останалите Габита и нз кои и както биха реагирали много други мъже.
Какво й липсва с Орлин тя си знае и не значи, че той е човека за нея или тя за него, но определено той е по-интелигентен от нея и от Тишо ( мое мнение). Тишо ми е като едно биче малко с леко телешки поглед. Не е лош, в много моменти е наистина коректен, както сам казва и е честен също до голяма степен, но не напълно. Често гледа с насмешка на останалите, прави си тъпи шеги и тъпите му загадки, които само Виктория се опитва да разгадае и също така е голям егоист (моя преценка от срещите), което най-вероятно ще се покаже и във връзка, ако има таква. В тоя ред на мисли нито го виждам влюбен или изпепелен Grinning (според мен на Тишо също ще му е много трудно да показва чувства във връзка, защото и без такава му е), нито аз лично бих се трогнала от признанията му, при положение, че имам човек до мен, който ме разбира и подкрепя и общо взето му пука за мен. На 24 може би щях да се чудя, но на този етап в пъти предпочитам някой Орлин, който за мен не е асексуален по никакъв начин, просто не е първичен, отколкото някой Тихомир, който уж се заявявал. Да видим как ще се заяви, ако станат двойка с Натито и дали ухажването няма да секне като всичко му е сигурно.
Sorry много дълъг пост.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 14:40 от BobbyDyl

# 1 102
За мен поведението на Натали няма да е адекватно и на 16, евентуално някъде в детската градина между 2 и 3 група.
Също така си мисля, че мъжете се отдръпнаха от Натали като видяха, че е голяма навалица и че им трябва сигурност, ако се отпадаше по друг начин, а не само като си в двойка, ви гарантирам, че и Виктор, и Радо, и Тихомир и кой ли не нямаше да я оставят толкова бързо и тя да се чуди още повече.
Единствените, които никога не са показвали интерес към нея, са Йовица, Петър и Красимир.

# 1 103
Само да добавя, че Виктория вчера беше ТОП. И в лице беше много хубава, и косата й беше много добре направена, а тялото й е супер и много добре изглеждаше с това, което беше облякла (май беше някакъв гащеризон). Та по повод на визията се е справила доста добре с корекциите. Трябва й малка корекция на стойката и походката. Само този характер да пооправи и ще й се наредят нещата. Но то това при нея ще е много по-трудно, отколкото оправянето на визията.

п.п. Да попитам - някой знае ли кой номер е цвета на Габи Бланко? Страшно ми харесва, но не мога да определя дали е 5-ца или 4-ка. Някой, ако знае, ще се радвам, да сподели.
Да, за разлика от епизодите с панделките и пижамкките, тук стилистите са я гримирали, фризирали и обличали, защото тъкмо за тази роля, трябваше да изглежда по-секси за Тихомир. Няма го и онова фрапантно червило. И добре се получи.

Цветът на Габи, по-скоро е 3.
=============
За Орлин се чудя, ясно, че няма сексуален опит с жени на тия години, Но си мисля, че то си каза, че като дете на Кмет поведението му в медиите трябва да е безупречно ,инак баща му може да си загуби поста. Не се бях замисляла, за горките деца като Орлин. Та той не може да се отпусне дори с Наталия! Не мисля, че е гей.
Тишо и той няма сексуален опит си мисля. Като са ги вкарали, на какво разчитат сценаристите, естествено, че любов , колкото целувката на Недялко/Емили, ако я помните...

А тя пък като е бисексуална... какво търси в това ШоО. Затова ли толкова сами жени вкараха? Лили? Хени? И те ли са бисексуални? Трябва да има отделно шоу за другите 22 пола. Как е в оргиналналното шоу? Всъщност заглавието "Ергенът Любов в рая"  допуска ли любов между 2 ергена примерно?

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 15:10 от Pepina_n3

# 1 104
  • Варна
Да, за разлика от епизодите с панделките и пижамкките, тук стилистите са я гримирали, фризирали и обличали, защото тъкмо за тази роля, трябваше да изглежда по-секси за Тихомир. Няма го и онова фрапантно червило. И добре се получи.
+ филтър,
Натали с тая плитка е като:
Скрит текст:

# 1 105
А с две опашки, Наталия е като Пипи. Но пак съм за различни прически.
Тихомир е зодия Риби - хлъзгав, хлъзгав и той, но поне се 'движи' - ето сменя посоката.

Кристина напоследък заменя Габриела-Мълчаливата на Джани - толкова не говори пред камера. Не мога да си представя защо не изразява позиция по никой въпрос, бе поне като двама се карат да ги разтърве, да каже кой е виновен "по закона". Последно я чух да казва за Шерминчето, че и липсва, изключвам скучните въпроси на голямата маса.

Наталия е пък зодия Близнаци и тя е двойнствена, върти мъжете на пръста си. Показа, че умее да общува, помните как скръцна на Дениз и Виктор да не нападат Орлинчо. И в хватката с Джони, веднага се задейства. Но не обижда хората, но  и не дава някой да я контролира (Лили). Демек активно играе. Деликатна е. Дори като иде на среща, първо пита Орльо, ако не може да го пита, после му казва. Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 15:26 от Pepina_n3

# 1 106
Психологическите проучвания показват доста разлики в това как жените оценяват красотата на други жени и как мъжете виждат женската красота. Жените избират по-слаби идеални тела за жената, отколкото средният мъж би избрал (по-остри скули, по-остра челюст). Също така обръщат повече внимание на поведението.
Мъжете виждат „общата картина“ и много по-рядко се фокусират върху детайли. Ако една жена е достатъчно красива, поведението ѝ може да бъде игнорирано до известен период от време. Те предпочитат по-меко лице, по-пълни бузи, по-нежни черти, по-меко излъчване.....
Естествено, винаги има изключения. Но това, което виждаме в момента във форума и на екрана, напълно потвърждава проучванията

# 1 107
Е къде отговарят на тези въпроси Виктор и Кристина? Според мен е измислена статия. Кристина да не е ненормална да се хване с този алкохолик, дървен философ и нарцисист.

# 1 108
Абе права си е Натали, че иска да каже направо Орлин какво чувства. Даваха на запис как го пита какво чувства и той отговаря „Кой, аз ли? Зависи какво разбираш…”, изобщо започна да се обяснява като ученичка, вместо да ѝ каже, че я харесва, влюбен е в нея.
За мен той няма никакви чувства към нея, просто взаимно се ползват, за да стигнат напред.
Натали и визуално и като общуване, си отива много повече с Житомир, колкото и да не го харесвам.

# 1 109
Според мен може да я влече Житомир, но с Орлин има какво да си говори. Туджаров беше казал, а и участници, че и извън камерите те по цял ден били заедно и се отделяли от останалите да си говорят.

Общи условия

Активация на акаунт