🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 553
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Виктория мина всякакви граници.
Това нейното си е обсесия и проклетия вече.
Знаех си аз, че не трябваше да влиза отново в Ергенът, защото дивиденти няма да извлече, а точно обратното. Жалко.
Тишо беше прекалено уважителен към нея, не знам какво да направи, освен в прав текст да и каже, че не я харесва, не е привлечен от нея и да го остави на мира.

Натали се ласкае много от чуждото внимание, иска всички да я харесват и мъжете да се избиват за нея. Много иска да е голямата звезда на сезона, но отдавна изтърва този влак. Тя е хубава и женствена, но като си отвори устата и всичко приключва. Няма и харизма. Глуповата и скучна. Още си спомням изражението и когато Радо не и даде роза. Буквално и потънаха гемиите.
Това което виждам е, че не харесва Орлин като мъж за връзка, а само за приятна компания и сега се чуди как да му вмени вина и тя да излезе чистата и да тръгне с Тишо, видиш ли защото Орлин е виновен. Орлин, че носи вина си носи. Той ми изглежда асексуален или неосъзнат гей, не знам, такъв му е вайба. Артист човек, над нещата, на други вибрации оперира (хаха). Явно няма опит с жените и не виждам и голямо желание да има. Някак си много лесно му се получи с Натали и си помисли, че вече ще е с него до самия край на формата. Като даденост. Натали явно е преценила (те са там 24 часа заедно и си говорят много неща, а и жените имат някакъв радар за тези неща), че няма да може да извлече дивиденти от него в реалния живот, усеща, че не е желана като жена и е напълно нормално да потърси друг. Проблемът не е в това, а в начина по който го прави.
Няма как да излъже хората в къщата, нито зрителите пред малкия екран.
Орлин обаче се държи неадекватно, не се заявява категорично пред нея и ще я изгуби. Сега да видим как ще постъпи, защото нали за това спореше с останалите мъже. Че е напълно естествено тя да опитва и с други мъже. Те не са в истинска връзка, такъв е формата и т.н. И че ако той усети, че тя харесва повече друг мъж няма да прави драми. На приказки е лесно, но да видим на практика какво ще се получи.

# 1 066
  • SF
Мъжете залагат на действията. Типични бяха обясненията на Орлин - "аз нали ти го показвам непрекъснато". Жените искат да чуват с ушите си. И нейната молба беше типична, ако я обича да го казва.
Изборът й на Калоян нямаше да е по-различен.
И Габи с уста върху брадата търпи същите (не)прояви на любов. Калоян също изпитва чувства, но не умее и не желае да ги облича с думи. Така се раждаме - или се чувстваме удобно на всеки, навсякъде, по всякакви начини да говорим или се чувстваме уязвими и изложени, ако се разкрием прекалено. Няма да отивам в детството и характерите на мама, на татко, които ни учат. Не копираме техните характери, а развиваме собствените си чрез техните постъпки.
Габи с уста върху брадата също не показва любовни прояви. Рева за букет, но къде беше нейният аналог на букет към Калоян? Само се подиграва, смее се, когато няма какво да каже и пак отначало.
Не знам колко й е навехнат кракът, сигурно я боли, но ако не трябваше да го ползва, щеше да е с шина, превръзка, да са й дали тояжка. Много странно я разнася Калоян. Все едно е пластмасов манекен, който не може да се сгъне. Няма чувство на допир дори и в това предаване. Момчетата му подсказаха, че може да изглежда и секси, но според Габи с уста върху брадата и Калоян, не може. Това е върхът на сексапила. Крака висят, глава се люшка, ръцете внимават да не го обгърнат. Ето език на тялото, който говори "не изпитвам!"

Не мисля, че Орлин е неосъзнат гей. Той е просто по-флегматичен, говоря за психологическия типаж, не за движенията му. Вчера в какъв панталон го бяха облякли?? 3 номера по-голям.
Тихомир пипнат, изпънат, а нашето момче като някакъв дядо си вързал панталоните с канапче. И изглеждаше нелепо, а е хубаво момче.
Иначе персонална критика към него, без никой да ми е искал мнението, да вземе да махне тази мускетарска брадичка и мустачето.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 09:34 от Esmee

# 1 067
Виктория има корекции и не е красавица, но има финна костна структура и умее да говори. 2 неща, които не се купуват с пари. Wink
Ако започне да се занимава с по-сериозни неща и включи малко четене, ако смени средата, може и да и се получи с говоренето. Засега говоренето е примитивно. Но то идва от мисленето ѝ. от самите и способности като даденост. В Ергенът миналите сезони се прослави покрай компроматите, които изложи в ефир за една участничка.
В тялото е ок, но ето мъжете не гледат само тялото.

# 1 068
Отбелязвам само, че големия брой мнения ме накараха да отворя темата сутринта.
Отдавна не е било така

Явно без Шерминатора гледаемостта се е покачила

# 1 069
  • София
И аз съм на мнението на Diavolo, тя иска да се чувства желана, а той един път не я е целунал страстно, тя подава устни, той целува по бузата, носа, челото. В следващия епизод може и да изперат, но това е, защото се появи конкуренция. Разбирам я защо на 22 години търси страст, спонтанност, емоции. Орлин сега може и да се напъне заради Тишо, но няма да ѝ ги даде след предаването.

Тя ме изнервя, че се прави на неразбрала и все едно сега разбира, че Тишо имал интерес.

В ситуацията най-малко дразнещ е Тишо.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 11:17 от Niya-

# 1 070
  • SF
Ако започне да се занимава с по-сериозни неща и включи малко четене, ако смени средата, може и да и се получи с говоренето. Засега говоренето е примитивно. Но то идва от мисленето ѝ. от самите и способности като даденост. В Ергенът миналите сезони се прослави покрай компроматите, които изложи в ефир за една участничка.

Аз също не мисля, че умее да говори. Когато сипе жлъч и нападки, ги стреля бързо, но това е неумение за говорене.
Чувам я как преразказва истории и диалози - нищо общо с общото. Сее интриги и вкарва собствените си субективни усещания като знакови за ситуацията: На мене ми се струва, че тя изглежда разколебана.
Така не се говори!
Редакторите я ползват за клюкарка. Някой трябва да ги дава тези синхрони и да радва зрителите, които гледат риалититата заради сеира в тях.
С книги няма да стане. Това е манталитет. Изборът на книгите й ще бъде според интересите й - как да задържим един мъж, какво искат жените, как да спечелим любовта. Нито един от съветите, описани в тези книги,  няма да съумее да последва, заради неконтролируемите си нива на адреналин.
Дава си сметка, че няма работа при Тихомир, но се бута ли бута там. Той много повече от нея умее да говори и без обиди, дискретно, но ясно й казва, че няма интерес. Вече разтури и уговорката за розите, а тя продължава да му държи сметка. Няма умения за диалог, за разговор. Туп-туп по декинка с ръце на кръста. Не чува ли как той й казва и повтаря "не те искам", но с други, доста ясни за мене думи.
Тялото й... тяло. Слабо тяло. Не е някакъв модел. От Габи с уста върху брадата е по-хубава в тяло, но грозната й мутра и устата, която изрича само злоба и закани, я правят изключително непривлекателна.
На мен какво ми има? - грозна си като човек, Вики.
Зъби, джуки, мигли, руж... окей, корекции. Но това, което имаш между ушите нито с книги, нито със съвети ще се промени.

# 1 071
  • Sofia
Сега като я няма Шермин, Наталия се превърна в главна героиня.  Няма незаменими.
Твърде е скучно Натито, за да бъде главна героиня повече от 2-3 епизода.

И в тази връзка да попитам, че и в темата не намирам време да изчета всичко, как разбрахме, че сегашната главна героиня била бисексуална - това съм го пропуснала - съфорумци ли ни "светнаха" или тя сама нещо се е похвалила в предаването?
В някакъв клип в нета,сниман преди предаването тя го споделя.

# 1 072
Виктория има корекции и не е красавица, но има финна костна структура и умее да говори. 2 неща, които не се купуват с пари. Wink
За мен и в тялото не е ок. Прекалено клощава е, на деколтето ребрата й се броят, прегърбва се и сключва рамене като ходи, но има страхотно фин и изваян крак. Външният вид не й е толкова проблем, особено като се облече и гримира подходящо, а доста неща може да оправят с още интервенции. Не е глупава и притежава интелигентност, но за съжеление си има сериозен психологичен проблем, който й пречи да е адекватна.
Чудя се дали след земетресението  продукцията не е решила да съкрати участниците и времето за заснемане, и затова да не са вкарали повече мъже, респестивно да приключи до 05.12. Друг път след церемония в промото показват влизане на нов участник, а снощи нямаше. Очевидно до края на формата ще гледаме колебанията на Нати и ще слушаме шъшкането й.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 13:03 от Fatalina

# 1 073
  • София
Да си кажа за вчерашния епизод:

Орлин е чудесно момче. Всъщност мъж, гонещ 30-те, който вече иска сериозни отношения. Натали е едно много красиво, все още младо момиче, на което сега му е времето да избира. Това, че са се "мачнали" с Орлин, не значи, че е длъжна да е с него. Ако има друг, който я привлича повече, съвсем нормално е да се насочи към него или поне да провери дали там има нещо или не. Все пак и това е целта на предаването. Категорично предпочитал Орлин и не харесвам Тихомир, но това си е нейн избор - не мой. Не бих я обвинявала толкова строго за това, което прави.

Виктория - това момиче не знае кога да се спре. Прекалява, излага се и става нетърпима за всички

Тихомир - мисля, че много сериозно е лапнал по Натали - много повече, отколкото признава. Млад е и не успява да го скрие. Дори мисля, че след срещата си с нея захапа още повече. Мисля, че Орлин много я харесва, но Тихомир направо си се влюбва в нея и то с бясна скорост. Поне по това, което аз виждам. И все пак мисля, че Орлин е по-правилния избор за нея.

Връщам се да ви чета.

# 1 074
Изобщо не бих коментирала обвивката на един човек, в случая Виктория, ако всичко в този човек крещи че е напълно луд и обсесивен. Тази жена ми е по-страшна и от Джани и ако беше с неговото телосложение, поведението и заплахите й щяха да изглеждат доста по-сериозни и осъдителни. Напълно съм сигурна, че такъв човек би посегнал физически на невинна жертва, която в нейния болен мозък представлява заплаха за илюзорното й щастие. С две думи Виктория от ролята на жертва бързо влиза в ролята на насилник и само физическите й данни на прегърбена самоходна точилка не й позволяват да облече заплахите си в реални действия. Което в моите очи автоматично я превръща във втория насилник в къщата след Джани.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 11:09 от Catfish

# 1 075
  • София
Само да добавя, че Виктория вчера беше ТОП. И в лице беше много хубава, и косата й беше много добре направена, а тялото й е супер и много добре изглеждаше с това, което беше облякла (май беше някакъв гащеризон). Та по повод на визията се е справила доста добре с корекциите. Трябва й малка корекция на стойката и походката. Само този характер да пооправи и ще й се наредят нещата. Но то това при нея ще е много по-трудно, отколкото оправянето на визията.

п.п. Да попитам - някой знае ли кой номер е цвета на Габи Бланко? Страшно ми харесва, но не мога да определя дали е 5-ца или 4-ка. Някой, ако знае, ще се радвам, да сподели.

# 1 076
Виктория с всяко свое участие в предаването си вкарва само автогол. Мислеше си, че като си направи корекции като другите и ще омае мъжете, но уви - тя не стана по- красива, особено с поведението си. Искаше да затвърди като красива жена, но не се получи. Озлобена е заради тази житейска несправедливост и реагира без да се замисли, че това е прави жалка. И говоренето не и сила, не повече от на другите. Влязла е в предаване, в което единствената стойност е външността, даже и фалшивата. Вижда се обаче, че естествената винаги има предимство. Жал ми става за нея, защото според мен е страдала заради визията си и това е станало тежък комплекс. За нея е важно да е красива и това да се валидирано от всички. Тъй като не блести с интелект и поведението е глупаво. Изглежда прилично, но красавица не е. И сигурно би имала успех сред мъжете, но друг тип. Тези гледат само външността. Даже си мисля, че поведението й е повече отблъсква. С настоящата си визия можеше да има и успех, ако беше запазила достойнство и дистанция.

# 1 077
Виктория е нахална,озлобена и недоволна от всичко,но най-вече от себе си.

# 1 078
Като цялостен образ и Натали, и Виктория не ми харесват. Ама са ми по-скоро безразлични, а не нетърпими /като шерминджата например/.

Ако ги сравнявам визуално, Натали ми е по-симпатична, но снощи, като седнаха да говорят двете, Виктория ми се стори като топ красавица, а Натито до нея - такова едно зализаничко и окръгленичко, направо имам чувството, че го видях след някоя и друга годинка с бузки и двойна брадичка... Joy

Снощи за първи път загледах Виктория в тяло. И ми хареса.
И одеждата ѝ /върху нейното тяло/ ми хареса.

Иначе си е яко тъпо да ти казват в прав текст, че не те желаят, а ти да твърдиш, че си по-прозорлив от отсрещния и че знаеш, че за него по-добро нещо от теб не съществува...

За заплахите в промото срещу Житомир все още не искам да вземам отношение, преди да съм видяла какво точно се случва.

# 1 079
Имайте предвид,че камерата дава 5кг отгоре спрямо реалната визия.
Това е причината Вики да я харесвате в тялото, според мен на живо е кльощава,ръбеста и кокалеста.Тялото й не излъчва никакъв сексапил и женственост.Може и да греша

Общи условия

Активация на акаунт