🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 519
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 1 035
Тя пя повече от веднъж, едната песен беше чалга.

# 1 036
Виктория: "Тихомире, или плуваш с мен, или от този момент нататък, ще потънеш".
(много насериозно се е взела)

# 1 037
  • София
Все си мисля, че по-жалка от това Виктория няма накъде да бъде, но тя поредна вечер ме опровергава. Ще отмъщава на мъж, защото не я харесва физически, а е привлечен от друга жена?! Сириъзли? По-добре да вложи енергията си да развие женственост и нежност вместо да се сърди на мъж, че не е привлечен от просташкото й поведение и каруцарски заплашителен език. Да се сърди на себе си.

# 1 038
Виктория нямало да си позволи да бъде най-заблудената Simple Smile, а всъщност вече второ предаване е именно това. Мисля, че по глупост и излагация би я надминала само Шармин. Не я излага Тихомир, тя сама се излага. Не само че е глупава, ами и злобна. Не знам кой ще е този луд, който ще ѝ се върже… Тихомир има нужда от ограничителна заповед. Че какво толкова лошо може да му се случи на Тихомир, най-много да си тръгне. Ако пък си тръгне, следващия път трябва банкет да дава, че се е отървал. Тя Виктория така се пънеше и в предното предаване, а после я уволниха Simple Smile

# 1 039
Положението ми се струва да е:
Тихомир към продуцента: - Оф, писна ми от тая Виктория. Сто пъти й намекнах, че не я харесвам, тя пак ми се бута. Май искам да си ходя вече...
Продуцента към Тихомир: - Чакай сега, не бързай. А няма ли някое момиче все пак, което ти е симпатично?
Тихомир: - Е, Натали е хубавка, но какво от това, тя е заета.
Продуцента: - В Рая всичко е позволено. Я покани я на среща, после й дай роза. Какво има да губиш? В най-лошия случай ще ти откаже и ще се оттървеш от Виктория.
Тихомир: - Звучи ми добре.

Продуцента към Натали и Орлин: - Трябва да приемеш розата от Тихомир, за да раздвижим сценария. Ти, Орлине, дай на Виктория. Отношенията помежду ви ще останат каквито са си, правим го съгласно клаузите на договорите ви.

Виктория през това време потънала в размисли за сватбена рокля и оставена да си изблика естествените реакции, заради които е била поканена въобще.

# 1 040
Орлин е типичния nonchalant тип който винаги бяга от това да изрази емоция към една жена, да направи жест, да й каже колко я харесва и накрая се чуди защо са го зарязали. Натали още не е узряла напълно, но той няма извинения за това тъпо поведение.
Не е узряла ли? Тамън доста е узряла. Прави се на утрепана лисица и наивна девчонка, но всъщност е яка бръмчалка - а пардон "хореографка" на еротични танци в дискотеките в Студентски град + персонални разголени фотосесии по гол г.з за отбрани шефове като Коцето. Орлин е наивен и много бос, и тази го върти на малкото си пръстче. Ама ще се научи момчето ими време. Като й чуя гласът, фъфленото, съскането и като й видя пуленето и мимиките направо ми се драйфа.

# 1 041
Много си е хубава Натито, затова всички мъже я харесват. Като се усмихне просто грее. На мен ми харесва как говори Smile

# 1 042
Хубавка е Натали, но като заговори така бавно, трябва да си я пускам на х2.

# 1 043
  • SF
Кринджаво ми е да гледам Виктория. Толкова злобна и отровна жена. Като вгорчи живота на Орлин, Натали и Тихомир, тя щастлива ли ще бъде? Така изглежда.
Не мога да я коментирам даже вече.
Досега класацията ми по подобие на тези на Дяволо беше Шермин на дъното, Красимир след нея и Виктория.
Сега са Шермин или Виктория, трудно ми е да избера коя от двете, после Красимир.
Харесвам Тихомир, но не харесвам, че когато Виктория му измарширува и застана на буквата Ф, не й каза да си обърне гръбчето и да избяга далече. Или да й зашие един шамар. (образно, не буквално както се шият шамари и то само защото съм против шамарите). Абе разбирате ме какво имам предвид.

# 1 044
Новото момиче - Галена много ми харесва, нежна, хубава и пее красиво.
Киарчето, горката, не може да ѝ стъпи на малкия пръст по пеене.

Наталито все по хавлия ходи при Тишо. Даже нощем го буди пак по хавлия.

# 1 045
Да събудиш човек, който спи... Доста са изперкали всички там.
Вики отдавна трябваше да си тръгне, за да не става за посмешище. Трудно приема загубите и само се излага.

# 1 046
Аз ви казах, че новата Габи ще си ходи.

Наталито наистина се изложи. То няма лоша реклама, но е доста млада, живота е пред нея...а освен имидж на тъпа вече има и на шафрантия. ..

Леля Криси не са показвали, там ли е още.

# 1 047
Виктория какво се засвяткала на Тишо и го плаши с излизане...Колкото и да не ми е приятен, човекът вече не може да я удържа, сто пъти и обясни и това му е единственият отчаян ход. Ако стане нещо с Нати, добре дошло,..ако не поне ще му отпадне ангажимента с Виктория, да си поеме въздух човека...Дори и да излезе, ще му е по-добре, отколкото да търпи Виктория още. Просто играе ва банк..
Явно иначе третата героиня на Туджаров е баш Виктория,... от което се опасявах..
Нети наистина ми се стори, че има нужда Орлин да се ядоса, малко да покаже истинско отношение, яд, чувства, ..той  с тия въртяни фрази  конфликт на интереси, не бих бил радостен...все едно за кмет ще го избират.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 06:44 от friends

# 1 048
Да , Натали иска да се хване на клона на Тишо, но иска да вмени вина за това на Орлин. Да не излезе тя въртиопашка, а той Орлин  да е виновен.
Мисля, че ще се хване с Тишо и ще изхвърли Орлин. А говореше, че харесва артистични личности, а накрая с простия  фитнес инструктор.

# 1 049
Скрит текст:
Да , Натали иска да се хване на клона на Тишо, но иска да вмени вина за това на Орлин. Да не излезе тя въртиопашка, а той Орлин  да е виновен.
Мисля, че ще се хване с Тишо и ще изхвърли Орлин.
А говореше, че харесва артистични личности, а накрая с простия  фитнес инструктор.
Себеподобните се привличат.

Общи условия

Активация на акаунт