🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 533
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 1 020
Сега като я няма Шермин, Наталия се превърна в главна героиня.  Няма незаменими.

# 1 021
Натали няма тръпка към Орлин, чувства се виновна, затова и му се обяснява какво й липсва. Иска да излезне “суха” от водата. Мисля, че това момиче има травми, които трябва да преработи, защото не виждам иначе логично обяснение да иска всеки да я “валидира”. Съчувствам на Орлин, той е добро момче и мисля, че наистина няма подход и не знае как да се държи с жена, но и да знаеше според мен резултата щеше да е същия.

# 1 022
Еееее, сега това какво е?! Орлин все пак и показа, че държи на нея, но не, тя ще ходи на среща с Тихомир. Тая ни направи яко на маймуни, егаси.
Виктория и тя друго делулу. Какво се е вкопчила в тоя Тихомир и сметка му държи. УжасТ някакъв.
Бат КраТун го изместиха от трона плейбойски, Тихомир завладя/овладя силата на най желания. Боже, Боже...

# 1 023
Не, никой не може да ме убеди, че това е истинско....Абсурд.
Просто, никой не може да ми каже, че на Натали, Викротия, Жотомир и Орлин не им е разиграна сценаката и играят игра. Това е роля.

Тук четох, че сценаристът на шоуто много държал да има любовен триъгълник. Този с Шермин отпадна.
Сега е изфабрикувал нов.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 00:25 от tisa

# 1 024
Имат ли право изобщо да отказват срещи? Мисля си, че нямат. Не защитавам Натали в случая.

# 1 025
  • София
Не искам да защитавам Натали, но и други хора ходиха на срещи, въпреки че уж имат половинки. Нали това е идеята на предаването? Бланко се изцепи, че от самото начало била усетила как Натали е лека жена. Мда, то всички вътре са едни тежащи си на мястото...

# 1 026
Не искам да защитавам Натали, но и други хора ходиха на срещи, въпреки че уж имат половинки. Нали това е идеята на предаването? Бланко се изцепи, че от самото начало била усетила как Натали е лека жена. Мда, то всички вътре са едни тежащи си на мястото...
Да, и ми е интересно защо никой не закача Филипа по темата, която прекрачи границата най-очевидно. 😄

# 1 027
Проблема е в мотивацията и избора. Докато КраТун каза на Шерминето - Нямам избор, не мога да откажа, трябва да отида, Натали заяви нещо от сорта: Аз реших, ще отида.

# 1 028
Аз чакам триъгълник  с Кристина, Петър и някой нов Ерген. Искам да чуя на Криси гласчето.

Тишо веднага си направи сметката, че ако влюбените гълъбчета играят в тоя дух, той е вън. Хич не му стана приятно.

Харесва ми как обличат мъжете с костюми. А на жените да дадат по една официална рокля.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 00:32 от Pepina_n3

# 1 029
Много ми хареса този епизод .Нека да продължават в същия дух ,да има интриги ,пране и хич да не свършва това предаване ,че после една скука ще настане...

# 1 030
Виктор не казваше ли в началото, че ще се прицелва в Дениз и Натали, защото обича естествени.

# 1 031
Този триъгълник е много по интересен от Красимира. Актьорите са по на ниво

# 1 032
Тихомир не реагира като оплюха Орлин, защото явно не може да го гледа, заради това че той е с Натали.

Денислав ми изглежда доста интелигентен, жалко че му се налага да бъде принизяван и осмиван от Блага. Ще ми се да дават повече от него, интересен е.
Но най-осмиван е Калоян. Габи така го имитира с насмешка как говори, че чак ме е яд. И толкова му се ядоса като стана и заяви, че е влюбен, все едно я излага, а не изразява чувствата си.
Калоян и Орлин са явно от любящи и нормални семейства и им личи.
Малко повече агресивност би им била полезна, но тогава няма да са същите възпитани и незлобливи същества. Дано си намерят любящи жени.

# 1 033
Натали просто иска да чуе от Орлин: Влюбен съм в теб и го казвам на теб и ще го кажа на целия свят.
Но той упорито отказва, върти, суче, мрънка и не казва нищо.
А тя е млада и романтиката я владее, иска да и е розово, дори малко лигавко, разбирам я, иска мъжа до нея да покаже на нея и на всички, че тя е тази, която е откраднала сърцето му.

Изслушах разговора между Нети и Орлин и открих себе си в това, което тя сподели. Много често ми се случва и на мен постоянно да си казвам какво искам да направи моя партньор, което ме кара да се чувствам сякаш си прося. Точно тази спонтанност, която й липсва е именно огънят между двама души. Те сякаш са само на ниво приятелство в момента

GrinningGrinning
Натали изобщо не харесва Орлин и иска да се пусне плавноооо от клона и плавноооо да се хвана за другия. И междувременно по някакъв начин търси да излезе невинна от ситуацията.

Това какво говори на Орлин е ала-бала за наивници.

# 1 034
Еха, тази Галена изпя една от малкото чалга песни, които харесвам. Доста добре пее момичето, Киара милата...
Чалга песен???

Общи условия

Активация на акаунт