🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 533
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 1 005
Натали като я гледам как се лигави, върти очи, блещи се и мънка неразбираемо, доповръща ми се в буквален смисъл.

# 1 006
Изслушах разговора между Нети и Орлин и открих себе си в това, което тя сподели. Много често ми се случва и на мен постоянно да си казвам какво искам да направи моя партньор, което ме кара да се чувствам сякаш си прося. Точно тази спонтанност, която й липсва е именно огънят между двама души. Те сякаш са само на ниво приятелство в момента

# 1 007
Макар и да не се вижда, тя е там, копае усилено към центъра на земята.. Виктория

# 1 008
Откъде накъде ще му казва какво да прави? Пипни ме тук, пипни ме там. Права си е Натали, да не е дошла да си говорят, защото Орльо много държи на комуникацията? Ако остане с Орлин, до края на предаването той няма да е готов.
Да опита с Тишо и каквото -  такова. Виктория няма да му даде роза, ще си ходят с любимия Тишо на следващата церемония.

# 1 009
А са толкова хубави заедно... Почти колкото бяха Валето и Евгени.

# 1 010
Хора, трети епизод в коктейла ли ще гледаме...

# 1 011
Натали просто иска да чуе от Орлин: Влюбен съм в теб и го казвам на теб и ще го кажа на целия свят.
Но той упорито отказва, върти, суче, мрънка и не казва нищо.
А тя е млада и романтиката я владее, иска да и е розово, дори малко лигавко, разбирам я, иска мъжа до нея да покаже на нея и на всички, че тя е тази, която е откраднала сърцето му.
Това обаче не е в реалния живот. Имаш си гадже, разкриваш се, заявяваш се и пр. Това го дават по тв-то. Този въртиопашка не показва също, че е много увлечена. Доколкото гледам, стои до късно с Тихомир, буди го посред нощ по хавлия да “говорят”, пита и разпитва другите забелязали ли са, че Тихомир много я харесва. Ами много е вероятно Орлин да не остане с тази жена след шоуто. Струва ли си?

# 1 012
Натали сама се закопава също.
Приятелска роза, но ще отиде на среща с приятелчето?
Орлин може да не е забелязал намеците, нито да разбира напълно емоциите на отсрещния, но си личи, че има чувства и се старае. Само на него съчувствам в този зоопарк…

# 1 013
Не, никой не може да ме обеди, че това е истинско....Абсурд.
Просто, никой не може да ми каже, че на Натали, Викротия, Жотомир и Орлин не им е разиграна сценаката и играят игра. Това е роля.
Това не е възножно да се държат по такъв начин, малко ми идва в повече. Искам да се издрайфам......

Сценарият е много евтин, Дързост и Красота паста да ядат, но не сме в тези времена.
На мен не ми се гледат тези бози.
LOW COST ! CHEAP !

P:s Днес сме 21/11/25 обзалагам се ,че това са игрички. Да гледаме когато излезнат какво ще кажат. Не е възможно такова поведение. Това е роля.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 23:55 от BlackCat12

# 1 014
Изслушах разговора между Нети и Орлин и открих себе си в това, което тя сподели. Много често ми се случва и на мен постоянно да си казвам какво искам да направи моя партньор, което ме кара да се чувствам сякаш си прося. Точно тази спонтанност, която й липсва е именно огънят между двама души. Те сякаш са само на ниво приятелство в момента
Според мен пък така се гради връзка, както двамата си поговориха след церемонията- всеки си каза какво му е, как ги вижда нещата, какво му липсва или какво не разбира. Много е трудно да намериш парньор, с който всичко да е като в приказките и да си четете мислите и да се разбирате - затова трябва да се разговаря, изяснява. Ако не може да се разговаря и отсрещната страна няма желание да удволетвори емоционалните ни нужди, вече е друг въпрос.

И после я дават Натали как отива на среща.... ох

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 23:57 от BobbyDyl

# 1 015
Жал ми е за Блажка, как се е пропила.

# 1 016
Така се гради връзка, ако и двамата искат да я градят тази връзка. Натали иска всички да я желаят, но да го правят на всеослушание. Не само на нея да го казват, ако може да го разправят навсякъде. Няма никакви чувства към Орлин, разговорът след церемонията беше, за да провери дали той все още е захапал или вече му е станала безинтересна. И затова така се усмихна, но я държа това щастие колко? 10 часа? Според мен ефирът на БТВ й е тесен, минимум CNN ще я удовлетвори.

# 1 017
Това предаване всъщност показва моралния и ценностен отпадък и упадък на жените в българската кочина, наречена държава, с изключение на кристина на петър другото е тотал щета...

# 1 018
от няколко епизода Натали все се дърпа и извърта, когато Орлин тръгва да я целува/прегръща. Също така не разбирам защо се правеше на ударена, че само тя не е знаела за симпатиите на Тишо, след като Тихомир разказа на другите на коктейла, че преди няколко вечери го е събудила през нощта и той й е казал, че я харесва, но няма да им се меси с Орлин. Излишно се прави на света вода ненапита.

# 1 019
Виктория е ясно, че има брутална травма от изоставяне и проектира баща си в мъжете, ама защо не си тръгна ? На Орлин щяха да му дадат златна роза, нямаше да го завлече. А всъщност и той трябваше да си тръгне, какво стана с "ако тя се колебае, аз си тръгвам" ? На Натали поведението ми е абсолютно дежа вю със ситуацията с Орлин и Калоян в началото. Никакви симпатии няма към никого. Харесва и да е желана от всички. Утре Тушев да дойде да и каже, че я харесва, ще има пак "ох, ах, в главата ми е каша". Ако Орлин не се дръпне категорично след предстоящата среща, ще е много глупаво от негова страна и ще се унижи не по-малко от Виктория.

Общи условия

Активация на акаунт