🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 541
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 990
И аз (ще се) заявя   : лягам си Joy

# 991
- Не съм готова да си тръгна- казал кърлежът Виктория,
после се впил още по- силно.

# 992
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Не знам кое е по-лошо. Отхвърлената жена, или отхвърления мъж.
Орлин поне държи фронта и не губи достойнство докато Виктория вече копае центъра на земята.
За какво ще отмъщава? За това, че един мъж не я харесва и я е отхвърлил.
От комплекси и желание да се сдобие с половинка губи контрол и не разсъждава трезво.
Натали спокойно мога да си я пускам за приспиване, толкова муден говор и бавна мисъл има
само бат Краси.

# 993
Тихомир колко ли проклина денят,в който престъпи портите на Ада Head Band
Влезе в предаване да търси "любов" ,сключи "бизнес сделка"и сега  го чака Викторианската прокоба Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 23:36 от Berussa

# 994
Виктория в момента проектира всичките си предишни любовни отхвърляния, плюс бащиния комплекс.

# 995
  • София
Този епизод е мъка за гледане, много трудно й тече мисълта, чак наистина се замислям дали няма и тя дефицити, а съчетано с мрънкането е покъртително.

# 996
Ама правилно и го каза " гледам те и не знам лошо ли ти е, спи ли ти се" Joy

# 997
Орльо като много свободолюбив си избра Виктория, за да остане в Шоуто.

# 998
Натали просто иска да чуе от Орлин: Влюбен съм в теб и го казвам на теб и ще го кажа на целия свят.
Но той упорито отказва, върти, суче, мрънка и не казва нищо.
А тя е млада и романтиката я владее, иска да и е розово, дори малко лигавко, разбирам я, иска мъжа до нея да покаже на нея и на всички, че тя е тази, която е откраднала сърцето му.

# 999
Защо не свършва? Помощ Sob

# 1 000
Много иска да е първата на която го е казал.

# 1 001
Орлин е типичния nonchalant тип който винаги бяга от това да изрази емоция към една жена, да направи жест, да й каже колко я харесва и накрая се чуди защо са го зарязали. Натали още не е узряла напълно, но той няма извинения за това тъпо поведение.

# 1 002
еми не му казвай,но поне му го показвай бе дърво...тая ме ядосва с тоя говор със затворени зъби...мързи я даже да говори....чудя се какво и харесвате на това девойче....

# 1 003
  • София /Абсурдистан
А Натито, защо изглежда толкова замаляла, сякъл ще заспи всеки момент. На някакви опиати ли е?
Зениците са и неестествено разширени, та може и да е.

# 1 004
То вече няма какво да стане до финала....
Освен Виктор да се напие много и да посегне на някой... Сериозно... има ли какво да се случи със сценария, измъчиха се след напускането на Шермонатора

Общи условия

Активация на акаунт