🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 543
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 975
На фона на повечето не е никак глупава, но да, незряла е и първична.

# 976
Ами, аз пък харесвам Виктория.

# 977
  • София
Отхвърлената Виктория хич не я слуша главата, много жалка.

# 978
Наталито ми изглежда тооолкова глупавичка и тооолкова скучна и безинтересна... А тооолкова много ѝ се иска и е очарована, че най-после е в центъра на обектива и че за момента тя е в главната роля...
Ох, хич я няма тая като актриса...
И физиономиите, които прави, са глупави. И фъфленето, и лигавото гласче...

# 979
А Натито, защо изглежда толкова замаляла, сякъл ще заспи всеки момент. На някакви опиати ли е?

# 980
Виктория трябваше да откаже роза и да си тръгне достойно!
Сега ще остане за да съсипе Тихомир до последно.
Той наистина се подигра с нея и то неведнъж, ама тя трябваше да откаже на Орлин, щеше да си извлече повече дивиденти.
С това нейно оставане само ще бъде още по-наранена и отхвърлена...🥲🥲🥲

Габи, жалко че те оряза и теб продукцията, имаше много какво да покажеш, много успехи занапред!

Тишо ми е най-жалкия от цялата картинка...Натали е ясна, фалшива до няма и къде, успя да ми западне и тя, не очаквах.
А Орлин е заблуден към нея доста, след този епизод вече се убедих че Нати е много прикрита под срамежливото гласче, ама е супер обиграна всъщност! 😢

# 981
И кой първи предложи розата? Имат ли право да откажат, нали си тръгва другият, ако откажеш и ти също.

# 982
Виктория: Мило Дневниче, people to kill..

# 983
Тези и четиримата са пълни делулута…

# 984
Не знам какво се очаква от Натали която е на 20 години. Трябва да се държи като омъжена за Орлин ли след като се познават от месец в реалити предаване? Нямаше такива драматични реакции когато мъжете се заглеждаха в други жени. Нещо бързо забравиха Красимир през колко мина.

# 985
Енигма била Нетито... просто е тъпа.

# 986
Виктория: Мило Дневниче, people to kill..
🤣🤣🤣

# 987
Aз донякъде разбирам Натали. Държи се като 14-годишна, но от няколко епизода я слушам как иска да види, че Орлин я ревнува. ''Вики ревнува, ама и Орлин...'' А той от Марс пада, нищо не знаел, нищо не разбрал.

# 988
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ох, Виктория.
Много се надявам да четеш тук, а предполагам, че четеш, защото мнението на публиката ти е много важно.
Ще ти направя услуга и ще ти спестя първите 10 посещения при терапевта, така че да влезеш с летящ старт.

Баща ти не те е изоставил заради нещо в теб. Не е защото си “грозна”, каквато сама се наричаш или търсиш уверения, че не си. Не е защото си недостойна. Не е защото нещо не ти е наред. Баща ти те е изоставил защото е имал собствени дефицити, бил е незрял и с невъзможност са се държи като възрастен.

Спри да се обвиняваш и да се доказваш пред баща ти, слагайки в неговата роля ВСЕКИ мъж, който макар бегло харесаш.
Спри да се тръшкаш и да си тръгваш драматично като дете в тантрум, надявайки се тати да хукне да го гони и най-после да го обича.

А сега бързо звъниш по телефони и си намираш читав терапевт. Крайно време е.

# 989
Здравейте, и аз не съм писала до сега.
Орлин е супер жален. Виктория според мен страда истински. Натали, това мрънкало, е ужасна. Супер хлъзгава. А Тишо изобщо не знам как да го коментирам. Недорасло и неосъзнато детенце. Падна ми в очите още когато Джани наплю Орлин пред него и той не взе никакво отношение и продължи да си хапва…
Според мен не трябваше да дава роза на Вики, за да може да си тръгне и да не се мъчи повече горката…

Общи условия

Активация на акаунт