🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 624
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 1 170
Виктория е там за "звезден миг" ,но  всъщност трябва да получи приз за най-неадекватно поведение от всички участници до момента.

# 1 171
та чак близнакът каза, че ако реши може да сложи край на отношенията ѝ с Виктор. Трябва да е имал нещо в предвид.
Сигурно е получил индикации от нея, че би сменила Виктор за него, ако той я поиска. И не я упреквам. И аз бих избрала близнака пред Виктор.

За Натали искам да добавя още нещо. Особено шокирана съм от масираните нападки срещу нея, предвид, че тя винаги се е държала много деликатно с всички. Никога не е обиждала, още по-малко с каруцарския език на някои от жените.
Никога не е интригантствала, клюкарила, говорила зад гърбовете на другите и сплетничела, както буквално всички останали.
Дори Кристина, която е другата доста умерена в нападките, също си позволи да коментира сексуалността на Орлин и да му се подиграва зад гърба му.
От страна на Натали не е имало никаква проява на грозно и неморално поведение и това я отличава от всички останали.
И накрая именно тя беше изкарана голямото зло, което е абсолютен парадокс и нямам обяснение за него.
Тя се постара да бъде максимално коректна с всички, а че Виктория не е добре, това е отделен въпрос и вината не е на Натали.

# 1 172
Другите жени се дразнят от мъжкото внимание към нея, затова я изкарват по-лоша, отколкото е.

# 1 173
Виждат я като заплаха, затова се държат така. Което само показва, че те са неуверени. Човек със самочувствие въобще няма да му пука.

# 1 174
Натали има устни правени (може и нещо друго), но е голяма сладурана. Нито нос й трябва (както и на Киара),нито гърди. Единственото,което не намирам ок в нея е лигавия глас,който понякога пуска,за да се прави на горкото,невинно,неразбрало,девствено момиченце от селската вечеринка.
Хайде нема нужда от фалшивост.

Аз пак не разбрах защо казват,че Орлин бил обратен. Защото е по-мекошав? , по-неконфликтен с по-тих и нежен глас?
Обратен,би или с нормална ориентация, момчето е много свястно на първо четене и бих предпочела синовете ми да бъдат Орлиновци,отколкото Джановци и Бай Ганьовци.

Шермин излезе и настана скука. Не мислите ли? Simple Smile
Само едно делулу Вики ни остана да прави рейтинга.

# 1 175
На мен, напротив, Шермин никак не ми липсва. Дори не искам интервюта да ѝ гледам. Всичко го е казала поне по 6 пъти..

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 08:18 от friends

# 1 176
Да,Натали е различна,харесвана от мъжете,съхранила е човечността ,деликатността , нежната женственост...и това е трън в очите на кликата жени със съмнително поведение,и стереотипна красота...тяхната завист и злоба,са им въздуха и водата...Само я правят по -силна ...

# 1 177
Щях да се съглася с вас ако не бях гледала едно клипче тук, където тя и още някакви нейни приятелки обсъждаха мъже… беше отвратително. Нямаше нищо женствено, нежно, деликатно и прочее. По-противна ми беше станала от другите героини на сезона. Затова и според мен поведението ѝ в това предаване е роля.

# 1 178
Естествена била, харесвана била, първи избор била. Ами въпрос на вкус. Краси харесва пък направени. Това , че е естествена, не я прави красива. Тялото й не е стройно, няма талия, няма стойка, няма осанка,  няма излъчване. Едни хуабви очи има, но в тях се вижда някаква лудост.

# 1 179
Който вярва, че поведението на Натали е истинско, колко е нежна и естествена и т.н. е много заблуден. Има клипчета по YouTube, ако изгледате някое, няма да мислите така.

# 1 180
Да,въпрос на вкус...,възможно е и роля

# 1 181
Това за талията съм го чела и отправено към Адриана Лима, Кендис Суейнпоъл и други, направили кариера именно с жестоките си тела. Я питайте мъжете си коя биха предпочели по бански. То няма и нужда, вижда се коя е постоянно желана. Тишо се изприщи целия от зор да отблъсква Виктория, не иска и с пръчка да я пипне. И в живота не се е чуло някой да има интерес към нея като жена. Даже не споделям всеобщото мнение, че имала повече акъл от другите, след уволнението заради участието й в Ергена 3, на друго място не са я взели. Остана си  жалките опити да инфлуенства. Сега съвсем се дозакопа, умна жена щеше се държи на положение.

# 1 182
А с две опашки, Наталия е като Пипи. Но пак съм за различни прически.
Тихомир е зодия Риби - хлъзгав, хлъзгав и той, но поне се 'движи' - ето сменя посоката.

Кристина напоследък заменя Габриела-Мълчаливата на Джани - толкова не говори пред камера. Не мога да си представя защо не изразява позиция по никой въпрос, бе поне като двама се карат да ги разтърве, да каже кой е виновен "по закона". Последно я чух да казва за Шерминчето, че и липсва, изключвам скучните въпроси на голямата маса.

Наталия е пък зодия Близнаци и тя е двойнствена, върти мъжете на пръста си. Показа, че умее да общува, помните как скръцна на Дениз и Виктор да не нападат Орлинчо. И в хватката с Джони, веднага се задейства. Но не обижда хората, но  и не дава някой да я контролира (Лили). Демек активно играе. Деликатна е. Дори като иде на среща, първо пита Орльо, ако не може да го пита, после му казва. Simple Smile

Аз от миналия ( скучен и тегав) сезон съм на мнение, че в подобни формати/шоа, в които се очакват някакви; интрижки, размени на партньори, любовни осмоъгълници или паралелепипеди, въздушните зодии следва да  са допускани с предимство пред всички останали. Ако зависеше от мен, близнаците дори без кастинг и оглед Smiling Imp  Може би, тук - таме по някоя рибичка, да ги хвърля в заблуда, че ще имат лесен улов, по някой овен да ги тормози и да се меси където никой не го е питал, а, и задължително една дева, че някой да има да им обясни на тези хора какви са лузъри и как за нищо не става от тях, и ще е прав/а освен това. Овенът може и със стрелец да го заменим.
Такива, козирози, телци, скорпиони, раци нямат работа там. Те какво ще покажат, как още от първата вечер вече са решили кой ще е техния избор и до края а формата ще са като скачени съдове и то мълчаливо, айде да си седят у дома, скучнягите.

# 1 183
Виктория правеше от злоба всичко напук преди розораздаването.Като викаше Орлин на срещи ,искаше по този начин да подразни Натали  .Извика го веднъж ,видя че не стана на нейното ,защото Тишо отиде на бара ,че после скочи като разярена лисица и хукна пак да иска разговор с Орлин,а той човека си стоеше до Натали.Виктория без да иска разрешение от Нати му казва "Орлине ела с мен отново да поговорим нещо". Това е невъзпитано.

# 1 184
Виктория си е непредсказуем психопат, способен на агресия . Не знам как не ги е страх от нея.

Общи условия

Активация на акаунт