🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 514
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 1 155
Натали наистина е най-обаятелната от жените. Има излъчване на дете жена, което явно подлудява мъжете, без да прави нищо. На Шермин не ѝ се получава вече да докара това излъчване с бебешкия глас и...аз съм малко котенце ..вече е по-скоро нелепа. Никоя от жените няма точно тази мекота и женственост, която Натали има естествено. Нито Киара, Галена или Криси...
От мъжете външно най-красив май е Калоян, но дотам. Първенството може би държат близнаците.

# 1 156
Дениз, като се пише толкова морална и коментира как Натали щяла да ходи на среща, забрави ли как тя беше на среща с близнака и се мазаха с някакви бои. Доста се опипваха тогава.

# 1 157
BlackCat12 Не споря с теб, беше просто констатация. Аз също съм вече половин живот в чужбина, и макар като цяло да се съгласявам с теб определено съм на мнение, че в чужбина, особено в чужбинската провинция, Ганьовци също има - това не е някакъв български или балкански феномен. Дали са повече или по-малко като процент не се наемам да определям, може би са по-малко действително, но ги има.

# 1 158
Красотата е много относително понятие за всеки, но на мен Натали комплексно не ми харесва.
Нито лицето й, тялото й, как говори през зъби и само мрънка (даже не знам защо не й слагат субтитри), както и писаха много има и много тъп и дебилен поглед.
Отделно само върти очите и се прави на вечно неразбрала… Просто ми е ужасна…

# 1 159
BlackCat12 Не споря с теб, беше просто констатация. Аз също съм вече половин живот в чужбина, и макар като цяло да се съгласявам с теб определено съм на мнение, че в чужбина, особено в чужбинската провинция, Ганьовци също има - това не е някакъв български или балкански феномен. Дали са повече или по-малко като процент не се наемам да определям, може би са по-малко действително, но ги има.

Разбира се, че ги има. Никъде не съм твърдяла, че на Запад няма такива хора. Дори в силно развитите страни има всякакви – различни характери, различен манталитет. Тъпаци, аборигени , тесногръди.
Но масовката при западняците е корпоративното поведение, по-обрано и толерантно поведение, докато на Балканите масовката е по-скоро осъдителната реакция. Това е разликата. И тя е огромна.

Направила съм си  експериментите с години – в различни среди, социални класи и професии, от търговски представители и финансисти до по-обикновени работници и шофьори. И да, и при тях има „Ганьовци“, но като процент са много по-малко в сравнение с България. Това е чиста математика.

А и нека не забравяме мащаба – България е малка държава, малко над 6 милиона. Там говорим за общества в пъти по-големи, понякога 10 пъти, понякога 7-5 пъти по-големи,  с много повече възможности и разнообразие, което също влияе на поведението и възприятията.

Но да, разбрахме се.

# 1 160
Айде стига с този псевдо толеранс на запад, от къде черпите тази заблуждаваща информация. На запад са откровени лицемери, но зад широките си усмивки са расисти, моралисти и всичко останало което отрекохте. Просто лицемерието им помага да се приспособяват по-лесно във съвременните наративи.

# 1 161
Много интересно..ако не ти допада поведението на Орлин,то харесваш Ганьо,батки?!Много черно-бяло представено.
Орлин е със засилен его фокус,думите му са меки,обтекаеми.Няма тези тежест като присъствие,а това някои мъже го постигат с малко думи и поглед дори,като пак може да са възпитани,интелигентни,спокойни,без да са Ганьо,батка.Дори вътрешната увереност на даден човек си личи и по стойката му,а Орли като го погледнеш е сгърбен,приведен.

Симпатизирам единствено на Денислав,отделен въпрос е,че него го дават малко,но от това,което съм видяла,допада ми като поведение.Има позиция,заявява я,въпреки,че се различава от всеобщото мнение на групичката,в която са го внедрили.Дано влезне нещо по-подходящо за него.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 00:45 от Морана

# 1 162
Красива е Натали - руса и синеока, стройна, с хубаво телце.
На външност ми е сладка, но ми е черна заради отношението към Орлин, който много харесвам.

# 1 163
mauigirl, точно казано!

# 1 164
Натали само стройна не е. 😂😂

# 1 165
Натали е по красива с небрежна пическа и почти без грим. Начина, по който се гримира вечер и си пристяга много силно косата, според мен не ѝ отива.

# 1 166
Не зная защо хората забравиха как изглеждаха момичетата преди обезобразяването да стане мода?! Наталито като външност е точно това - едновремешно симпатично момиче (които между другото тогова не бяха изключение, а масовка) и... дотук! Нищо повече!  А в днешно време, на фона на мислещите се за красиви булки на Франкенщайн, всяка девойката с естествен вид и минимални (или липсващи) корекции изглежда като красавицата, която всъщност не е!
Има само един положителен момент от цялата тази бутафория наречена "Ергенът любов в Рая" и той е,че ако правилно съм разбрала, мъжете започват  си връщат вкуса към хубавите жени и може и да имаме шанса да започнем  да срещаме по улиците все повече нормално изглеждащи момичета.  Защото търсенето определя предлагането, нали?

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 08:12 от Lady A

# 1 167
Натали наистина е най-обаятелната от жените. Има излъчване на дете жена, което явно подлудява мъжете, без да прави нищо. На Шермин не ѝ се получава вече да докара това излъчване с бебешкия глас и...аз съм малко котенце ..вече е по-скоро нелепа. Никоя от жените няма точно тази мекота и женственост, която Натали има естествено. Нито Киара, Галена или Криси...
От мъжете външно най-красив май е Калоян, но дотам. Първенството може би държат близнаците.
Съгласна. Натали е винаги първия избор на мъжете. След това са Габриела /не Джуката/, Филипа и Дениз. Това потвърждава, че мъжете харесват естествено красиви жени, просто различни вкусове. На мен ми харесваше и Хени, но явно изказа й или отношението, нямам идея, но тя не беше желана, въпреки, че чисто визуално е топ в много отношения, а и не е тъпа.
А от мъжете - да Калоян, но след старта и до сега е едно голямо НО, да приятен визулно и явно може да носи тежест, но си е НО - след Натали, Габа и то влюбен го играе, явно престоят там е водкалюбен...

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 00:52 от Saint V

# 1 168
Не мога да разбера обвиненията към Натали. Това е предаване, в което те са отишли да си търсят партньори. Това се очаква от тях да правят. Тя това прави и се изсипват змии и гущери върху нея. Защо?!
Лисица била, интригантка била, манипулаторка била, преструвала се, не знам си какво. Моля!? Тя се е насочила към единствения необвързан мъж. Какво интригантско има в това? Не е отишла да разделя двойки.
Първо той ѝ е показал, че има интерес към нея, после тя е преценила, че това ѝ допада и му е дала съответния сигнал, който да го провокира да премине към действие.
Глупостите, че била сменила не знам си колко мъже, са страшно нелепи. Те я канят и тя по регламент не може да откаже. Това, че те я канят, не значи, че тя има интерес към тях.
Също, след като е избрала Орлин в началото, не значи, че не може да се разочарова от него в някакъв момент.
Нали и двамата споделиха, че са имали такава уговорка - заедно са, но ако някой от тях намери човек, който го привлича повече, другият ще го остави да продължи с новия човек. Това е зряло и достойно, не като Виктория да прави панаири и паник атаки и да крещи от терасата "Тихомире, къде отиваш, бе!", все едно на кучето си подвиква.
Не виждам абсолютно нищо проблемно, недостойно, лъжовно и манипулативно в поведението на Натали.
И двамата я харесват и тя ще си избере този, който си покаже чувствата по по-категоричен и добър начин. Който я спечели.
Това, че на някого ще му е неприятно, не значи, че всички не са коректни в поведението си.
Единствената, която не е адекватна в случая, е Виктория. Но нейните психически проблеми не искам да ги коментирам. Там е страшно положението.

# 1 169
Напълно съгласна.. Натали не се е държала на нито една от срещите с близнака, Ву, Радо или Лъчо по някакъв по-фриволен и кой знае колко провокиращ начин. Голямата морализаторка и съдница Дениз на срещата с  мазането с кал даде много повече сигнали, та чак близнакът каза, че ако реши, може да сложи край на отношенията ѝ с Виктор. Трябва да е имал нещо в предвид.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 04:10 от friends

Общи условия

Активация на акаунт