🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 648
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 660
Тоя па професор КрасимирЪ от двора, на открито, тича да се крие под касата на вратата щото било най-сигурно.. Joy Joy

# 661
Тоя па професор КрасимирЪ от двора, на открито, тича да се крие под касата на вратата щото било най-сигурно.. Joy Joy
И аз на това се смях 😂 Ей много е тъп тоя Кратун

# 662
Титан на мисълта! Joy

# 663
  • София /Абсурдистан
Аз бях в Гърция по време на това земетресение. Наистина беше много силно и страшно.

# 664
Това и мен ме разсмя.  Ако си вътре в сградата на етаж, различен от първи... да се криеш под касата на вратата.
Ама да си НАВЪН и да се криеш под козирката, при все, че можеш да мръднеш десетина метра напред.... Дето вика Люса от първия сезон: "Логика?"

# 665
Тихомир вече е в обяснителен режим 🙄 Тая Виктория не ти е жена бе човек и ако някой наистина те кефи е по-достойно да се бориш за него, а не да се обясняваш на една луда маниячка.. Гледам филма "Фатално привличане" в ролята на Глен Клоуз, Виктория Кукуригото /буквално и преносно/ или по-скоро "Мизъри"

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 22:32 от Catfish

# 666
  • here and now
Виктория е отвратителна...
Преставям си ако се омъжи някой ден. Съпругът вързан за парното с белезници, щорите пуснати и най-близкия телефон в другата стая...

# 667
Тихомир вече развива Стокхолмски синдром. Хили се ехидно в момента, в който Виктория си отвори устата, но си седи там.

# 668
Вика продължава с нелепото държане на омъжена  с 20 годишен неудовлетворителен брак, изискваща внимание заради общата ипотека.
Тишо има железна нерва!

# 669
Белите очила  на Габи изобщо не са хубави и не й отиват.
Калоян ми е малко като бавноразвиващ се Sad сериозно ли харесва Габи?!

Тихомир ми е неприятен с оглед на това, че не заявява открито чувствата си и не се бори за товА, което наистина иска, което изобщо не е мъжко. Противоречи си на синхрони колко харесва/не харесва Натали. Сакън да седим максимално в реалити.. неприятен ми е.

Ама хайдее, да кажем, че има време до края на епизода

# 670
  • София
Калоян какво свестно момче е, простата Габа изобщо не го заслужава.

# 671
Какво я разнася тази парцалеса..🤢

# 672
  • София
Калата кой си е татуирал на гърдите?

# 673
Калоян има реален шанс да избяга от тази Laughing

# 674
  • here and now
Аха. Сега разбрахме, защо Габа се контузи...
За да не може да иде с Калоян, ама да са си гадженца...

Общи условия

Активация на акаунт