🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 694
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 810
Вчера след земетресението точно ,Натали попита-искате ли да отидем на шезлонгите малко.Орлин ѝ каза "там е студено де@ба",прибра се.Съответно Тихомир слезна с нея,после като се качиха, Орлин нкл пъти и повтори-спокойно,спокойно и почна да ѝ плюе в пазвата 😆 Видя се,че се издразни Наталиту,бутна го с ръка.

# 811
  • SF
Е, това плюене в пазвата си е дразнещо.

# 812
Моят въпрос е защо застават под каса при положение, че са на открито хахаха
Вместо да се отдръпнат от къщата, той вика всички към "касата" на къщата и те глупаците по него.

Просто титани на мисълта...

# 813
Аз до сега не съм коментирала Виктория, защото още от предния сезон, където участваше, въпреки, че си е устата и грубовата, беше яко нападана от булита и аз по принцип си защитавам малко по-странните така да го кажем.
Но този сезон си задавам един въпрос : според мен това е роля, в която Виктория е подписала, че ще участва. Те са я видели в миналия сезон, как се беше подхлъзнала по Алек, и сега са и предложили същото, но срещу хонорар.
Не е възможно нормален човек да се държи по такъв начин и продуцентите се опитват да ни докажат, че тя си е влюбчива и се лепва за всеки.
Не ми се вярва.
И не мога да разбера, при условие, че Житомир 50 пъти и каза, че не я харесва, а само има симпатии към нея като приятел, тя откъде на къде ще изпада в такива ситуации, защото той си харесва друга ?
Нещо тука не ми се връзва, вие нямате нищо, а ти изперкваш.
По-скоро Орлин е този, който трябва да му е зле, а не на Виктория.
Според мен това е роля.
Няма как да е истина.

# 814
Ми точно, лесно се подхлъзва Виктория. "Не е на център" Викито, все пак тя печели пари от подигравките срещу нея, по скоро се опитва. Не знам кой ще си купи тениска или чаша с нейния образ, или с луканка.

# 815
Тази новата Габриела е ужасна без грим, чак не я познах… май ще премине през сезона като Гергана - незабележимо.
Оф, тая Виктория, говори с Орлин и обяснява, че защото Тихомир харесвал Нати, затова слагал границата при нея. Ами, не, просто теб не те харесва, независимо дали там е Нати или друга.

# 816
Не смятам,че Виктория е приела срещу хонорар да се излага така,оправила е фасадата,обаче отвътре си е същата.За малко съм гледала сезона с Альек,обаче там тя май пак нагрубяваше други участнички,защото те са по-харесвани,сега понеже не може да въздейства на Тихомир,не постига нейното,щяла да им стъжни живота,обижда Натали,май не е мръднала много от Ергенът 3.
Обиждаше и Габриела,защото покани Тихомир,само май към Хени не беше толкова рязка,защото тя пък си имаше гръб-Лилиту,а двете не си поплюваха във вербалните нападки.
Пред по-агресивните си мълчи,вживява се в ролята на жертва често,към по-възпитаните ѝ идва силата да плюе.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 12:39 от Морана

# 817
  • София
Направи ми много добро впечатление как Йовица изнесе Фифи на ръце и първата му реакция беше към нея, докато останалите мъже изобщо не се сетиха за половинките си.

Краси ги вика да застанат под рамката на вратата (принципно е добре) ама те по дяволите бяха извън къщата, УТФ, човече?! По-надалеч от къщата, не под нея.

Натали е в тотален ШОК, че Тишо я кани на среща?
Мооолляяяя. Много слаба игра на ''шахматистката'', много.
Абе вие нас за канарчета ли ни вземате? Тишо има интерес към Натали още ден първи и всички го знаят и в къщата и ние зрителите (надявам се). Сериозно ли се опитват да ни пробутат тази тройка на разсъмване, че чак сега се заражда? Или просто на всяка цена трябва да имаме тройка? То лошо няма, ама не по този безобразно режисиран начин.

Вики е ДЕЛУЛУ.
Габриела (новата) започва да разочарова.

# 818
Сега накрая слушам Дениз как обяснява, че Натали била излизала с 5-ма мъже във формата, което изобщо не говорело добре за нея… ама чакай малко тя как да опознае хората, ако не излезе с тях, а и в крайна сметка такъв е формата, мъже я канят и тя отива да си поговорят.
Доста женска злоба има към Натали. Има за какво. Голяма красавица е. Според мен е твърде добродушна и наивна, изобщо не е изкусна лъжкиня, както я определи Виктория.
Иска ѝ се да изглежда като нея, което е жалко, чак пък толкова самочувствие да нямаш. Щяла да ѝ вгорчи живота и неговия също.
Абе, жена, научи се да приемаш отговора Не от мъжете… ужас някакъв.

# 819
Новата драма не е “Колебаещият се”3, а “ Балкански Манталитет”1: Натали е свикнала на “балкан- батки”, а попадна на “ джентълмен- космополит”. Тя не говори езици, живее и работи по дискотеки в студентски град, май не е учила нещо сериозно…за съжаление е ставала свидетел на домашно насилие/т.е. търси си силен мъж закрилник- в наш вариант това е фитнес батка😉/- явно Тихомир повече отговаря на този модел. Лично мен това ме отвращава.

PS: Изключително тъп бай Красимир- това със земетресението и нелепата му реакция с касата на вратата и личното му спасение преди всички…. заслужава Оскара на глупака този 37 “ мъжага”. Мисля че той е задал въпроса за зъба.
Красимира да тича към касата на вратата към плажа. Голям глупак.

# 820
Попринцип не харесвам Натали (нито външно, нито като поведение) НО не мога да разбера това обвиняване когато някой излезне (или просто поговори) с някой друг освен неговият "мач" (както обичат да повтарят непрекъсно) Държат се като двойки с по 20 годишен брак минимум, а са се запознали преди 1-2 месеца... някой спомена по-назад в другите формати, които наподобяват този, сменят по няколко партньора и според мен е напълно нормално, човек си търси половинката и по-доброто съвпадение..

# 821
Чета коментари във фб, голяма злоба към Натали. Мен пък не ми е направила толкова лошо впечатление. Да, възможно е да е предполагала, ама е друго някой директно да ти признае.
Случвало ми се е и наистина си е шок, въпреки че
може и да си подозирал. Та, така, че реакцията ѝ според мен не е пресилена. Отделно, че тя не съм сигурна, че изобщо харесва Орлин.

# 822
И аз смятам,че е прекалена злобата ,която се изсипва към Натали.
Не ми е любимка,но това,което се излива от жени в СМ срещу това младо момиче, е отвратително и ги показва колко са освирепяли от липса на внимание. А е много вероятно обиждащите да са неуверени и травмирани от мъжете до тях.

# 823
Аз съм напълно ок да се пробва и да се сменят партньори, но ме дразни, че се прави на невинна, неразбрала и ощипана. Айде, женски номера. Абсолютно фалшива. И не, не ѝ завиждам за красотата. Честно казано, на мен не ми е и толкова красива.

# 824
Едно ще кажа....Нати с бански прашка и мрежа връз него, бам..директно влезе в мъжката къща при мъжете.
Фръц фръц уж така....пред очите на тримцата.....Grinning
Не е толкова невинна...

Общи условия

Активация на акаунт