🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 6 676
  • 181
  •   110
Отговори
# 90
Браво Габриела3! Едно момиче, да каже, че няма да играе стратегически, няма да дава или получава фиктивни рози, ще си тръгне  с достойнство, ако не получи роза.

Радо, точно такива жени обича, а той самият не е такъв!

Йовица рисува картини със спрей и събира минувачите, явно е опитен в изкарването на пари по този начин. Дано да е не е самоук художник.

# 91
Виктория, ако си мисли, че ще спечели някой мъж като го кара да се чувства неудобно или виновен по някакъв начин, жестоко се е объркала..

# 92
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Виктория явно е мазохистка, друго обяснение така да се самоунижава и да проси от Житомир прашинка внимание нямам. Той не я иска, даже и показва, че му е противна, тя му вика излъжи благородно. Наистина е за психолог спешно.

# 93
Тихомир не е допускал какъв автогол ще си вкара с тази Вики.....

# 94
Това ли е таланта на Йовица?
Прощавайте, дами, не следя изцяло..

Но това е просто занаят, не е изкуство. Супер евтино 😃

А на мен ми харесва, и мисля, че не само това може. Нали каза, че това е хоби. И аз бих купила. И аз смятам, че това е била най- хубава среща. Линдос е много красив град, бях там миналата година.

# 95
Е, той Тишо постоянно гледа да как да се махне от нея, ама тя е по петите му като сянка...

# 96
Йовица дано си е заплатил за рекламата, толкова колкото и рекламодателите си плащат Joy

На среща уж отиваш, накрая си носиш консумативите от училище със себе си

# 97
Краси е супер завистлив. Момчето е чаровно, талантливо, артистично. Прави шоу за приятелката си.

Краси само мрънка, че на другите анцузите им не са толкова официални

# 98
КрасимирЪ с приз за най-голямата клюкарка и интригантка там.
Бие по точки дори Блага.

# 99
Краси е супер завистлив. Момчето е чаровно, талантливо, артистично. Прави шоу за приятелката си.

Само за приятелката си го прави, не за десетките 30 до 40-годишни жени пред телевизора в момента, които ще му отидат на рисуването с вино след предаването.

# 100
Изключителна динамика:
Йово изкара някой лев в Родос
Киара и Краси - страшен диалог
Тишето и Виктория  - ей там аз изпитвам неудобство да гледам и да слушам, чак се срамувам, че съществуват такива кукувици
Новото момиче изглежда интелигентно и възпитано
И стринките /мъжки и женски/ на седянката
Няма що..

# 101
Ох защо Дениз плаче?

# 102
Киара как се разчекнала на дивана върху Кратун. Вирнала краци с почти гол г..з. Момиче, изложи се яко!

# 103

Според мен почва да не издържа психически. На някои хора повече им влияе, затворени са в къщата вече месец. Плюс ужасните манипулации на Виктор защо не му пускала, стори ми се, че направи физиономия пак на синхрон.

# 104

Само за приятелката си го прави, не за десетките 30 до 40-годишни жени пред телевизора в момента, които ще му отидат на рисуването с вино след предаването.

И дори ако го направи за реклама, няма нищо лошо да рекламираш таланта си, хобито си, другите там рекламират само циците си и своите клюкарски умения😁

Общи условия

Активация на акаунт