🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 7 503
  • 187
  •   99
Отговори
# 75
  • here and now
Да, какво стана с Лили. Не, че ме интересува, но нея няма ли да я попитат в някое студио, чий до дири в Ергена като е на другия бряг.
Подозирам, че продукцията я изигра, като я накара да си каже всичко за Радо и по този начин ѝ прекратиха курорта.
Явно се е надявала да поостане..

# 76
Според мен такъв нешлифован диамант като Шерката не й трябват връзки или протекции, а е достатъчно да се навие да прави цирк и да се вслушва в инструкции. Все пак риалитито не е държавна работа, а борба за рейтинг.

# 77
Като казахте Радо.
Той е влязъл за да си вдигне бройката последователи в ютуб канала.
Случайно ми излезе в тубата някакво тъпо видео. Много бездарен, но с огромни амбиции.

# 78
Благодаря за новата тема😊Днес попаднах на тая снимка в профила на Пабло - скрийншот на Виктор в профил в Тиндър(приложение за запознанство). Профила е верифициран, демек си е той.

Тоя скрийншот може и да е от миналата година, нищо не доказва.

# 79
Най-големия автогол който си вкара беше да се върне след като я изпидуркаха. За екстра седмица-две екранно време съвсем се изложи.
Според мен такъв нешлифован диамант като Шерката не й трябват връзки или протекции, а е достатъчно да се навие да прави цирк и да се вслушва в инструкции. Все пак риалитито не е държавна работа, а борба за рейтинг.

# 80

Всички жадни за слава.

# 81
Радвам се, че Лили и Шермин се разкараха.

# 82
Тишо не може да я диша тая кукувица..

# 83
Горкото Тише..вече физиономията му се вкаменява при дистанция по-малко от метър с Виктория, даже и леко на агресия го избива LaughingLaughing

# 84
Нещо са ми гнусни Фифи и Йовица, особено като им даваха целувките с език. За всички е от ясно по-ясно, че не се харесват... какво пък чак езици си пускат 😅

Вики продължава да се държи като pick me  + delulu + дъно, но и Тихомир е бая противен.  Според мен абсолютно той може да я отреже така, както си трябва, или дори да го играе някаква жертва. Докато на него му прави някакъв кеф да се прави на важен,да й дава рози, че да не свърши курорта. Много е противен

# 85
Фифа измоли едно миниатюрно колие от продукцията, Тъпица си направи реклама за Paint & Wine-а... Grinning
Свършиха си работата, получиха си заплатата, сега могат да се връщат спокойни в София.
Кокошкари...

# 86
При него всичко е стратегия, за да остане по-дълго, или поне докато си намери друга, с която да си разменят рози.

Тихомир съвсем в началото ми беше направил добро впечатление. Даже като влязоха тримата и си викам - какво симпатично момче, разумно говори… а после като се поразкри останах доста разочарована. Според мен падението при него е голямо.

# 87
А Виктор нотариален акт ли има на някоя къща?! Нали уж и той е от мъжката къща пък се сърди, че взимат продукти от женската къща ..ехаа, милионерска работа.

# 88
Това ли е таланта на Йовица?
Прощавайте, дами, не следя изцяло..

Но това е просто занаят, не е изкуство. Супер евтино 😃

Дано на Габи и Радо им се получат нещата.

# 89
Двойката Филиповци има много гнусен вайб.  Един такъв нечистоплътен Weary

Общи условия

Активация на акаунт