Диетолог

• 390
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте от дълго време съм с наднормено тегло ходих на преглед и ми казаха че има опасност занапред да бъда с инсулинова резистентност, мислех че ще се справя сама като изключа всичко което смятам че е вредно но не ми повлия на теглото. Та въпроса ми е има ли диетолог от когото сте останали доволни и ви е помогнал ако да моля за препоръки, ще съм ви благодарна.

# 1
На какъв преглед си ходила, при какъв специалист? Какви изследвания са ти правени?
Щом имаш проблеми с теглото, най-вероятно вече имаш ИР.
Но така или иначе първо трябва да минеш през ендокринолог, който да ти пусне каквито там изследвания трябват, а чак след това вече да мислиш за подходящ режим на хранене. Защото диетите нищо не правят, трябва ти дълготраен режим на хранене.

# 2
Ходих на репродуктивен специалист и той ми каза че съм с поликистозни яйчници, и че вървят ръка за ръка с инсулинова резистентност.

# 3
Крайно време е да посетиш и ендокринолог.
Понеже видях и другата ти тема – на твое място бих посетила още един репродуктивен специалист, някой с добра репутация.
Че ПКЯ и ИР вървят ръка за ръка, е така, не те е излъгал. Но не е редно да не ти се направят съответните изследвания, за да започнеш лечение.

# 4
  • Стара Загора
Alexa16,отиди при Д-р Проданова-диетолог ,гр.Сливен.
Ще ти помогне 100%.
Изисква пълни изследвания да си направиш!
Това е страницата във фейса

Общи условия

Активация на акаунт