Черен петък 2025 - тема 2

• 80 206
  • 940
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Извинявам се за off-topic, ама сайтът звучи като "измамата" на пръв прочит 😁

# 106
  • София
Да, ама е "И за мама" Grinning

# 107
И аз 3 пъти прочетох "измама" и тъкмо си викам, че барем си го казват хората, забелязах, че е  "и за мама" Sweat Smile

# 108
  • Beyond the stars
И аз 3 пъти прочетох "измама" и тъкмо си викам, че барем си го казват хората, забелязах, че е  "и за мама" Sweat Smile

И аз. няколко пъти Bowtie

И за да не е спам, Reserved дали имаш шанс за -20% примерно, че искам да поръчам пък ако е въпрос на 1-2 дни, ще ги зачакам.

# 109
Привет! Търся оферти за смарт тв , 55инча .
🍷

# 110

Черен петък в KWiAT

# 111
Багодаря на информацияна за Фешън дейс  реално мислех ,че техния черен петък е минал.
На сайта на хотел  kings' valley medical & spa hotel също пише ,че има черен петък -30% , ако някой се интересува.

Аз понеже имам интерес и чаках да им видя цените за ЧП, но като повечето бг магазини/сайтове и тук според мен не е реално. Сравнително период който бяхме тази г с такъв за следващата и е почти 1:1, освен ако цените не се завишат с 30% до тогава. Реално пак бяхме ползвали отстъпка за 3+1 нощ бонус, но цената беше същата.

# 112
Кога е черния петък в златна рибка? Интересувам се също за пречиствател на дайсън, някой ако следи офертите, може ли да сподели от кой магазин може да се закупи изгодно на черен петък. Самите дайсън дали ще правят черен петък?

# 113
  • 🌊
Ориндж център ще пускат ЧП на 28 и 29 ноември

# 114
Ейй, изпревари ме за една минута Grinning
Скрит текст:

# 115
Искам новата книга за Хари Потър, но са й сложили звездичка и сигурно няма да я хващат намаления.
Ще чакам, докато се появи добър код, който става за нея (независимо кога, независимо в кой сайт).
Един от ревюистите в Ю туб спомена, че я е взел с намаление за 30 долара и щом за американците има, и за нас трябва да има...

# 116
  • София
Златна рибка имат и в момента доста добри намаления. Поръчах вчера, днес в обедната си взех поръчката от магазин.
Да похваля и vezba.bg. Хванах търсения от мен продукт с 25% намаление. Дойде бързо и чудесно опакован.

# 117
Не поръчвайте от Гален.
Тече им още ЧП и ми бавиха поръчката 10 дни, уж всичко беше налично.
Днес получих обаждане, че поръчката се анулира, защото продуктите липсвали.
Бях на публично място и нямаше как да се разправям. Кат осе прибрах преди малко погледнах в сайта им и все още се предлагат същите продукти. А на имейла имам съобщение с отказ на поръчката ми.
Не че беше чак толкова важно, но не са коректни.
Можеше да ми я откажат преди 10-7-5-3 дни примерно, а не да ме мотаят толкова.
Голяма ЧЕРНА ТОЧКА  за Аптека Гален.
Никога повече!

# 118
И гледайте срока на годност във физическите им магазини, защото случайно видях, че на шампоана е до 01.2026!

# 119
Не поръчвайте от Гален.
Тече им още ЧП и ми бавиха поръчката 10 дни, уж всичко беше налично.
Днес получих обаждане, че поръчката се анулира, защото продуктите липсвали.
Бях на публично място и нямаше как да се разправям. Кат осе прибрах преди малко погледнах в сайта им и все още се предлагат същите продукти. А на имейла имам съобщение с отказ на поръчката ми.
Не че беше чак толкова важно, но не са коректни.
Можеше да ми я откажат преди 10-7-5-3 дни примерно, а не да ме мотаят толкова.
Голяма ЧЕРНА ТОЧКА  за Аптека Гален.
Никога повече!

И на мен често са ми звънели за липсващ продукт, но казвам, че ще изчакам доставка и те ми оставят поръчката да чака. Обикновено до 2/3 дни зареждат нещото. Но това не е било и на ЧП, та със сигурност има значение. Като цяло с тях всичко ми е било коректно и често поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт