Коледни календари - тема 5

• 19 945
  • 226
  •   2
Отговори
# 165
Екстра или екстракт? Интез могат да си го добавят само и в името, но да не влияе на състава.

# 166
Екстра е - ето го https://www.notino.bg/marc-jacobs/daisy-wild-eau-so-extra-parfju … na-voda-za-zheni/

Наскоро разглеждах тези парфюми и я нямаше тази версия, може би е нова.

# 167
То това “екстра” звучи като “екстракт” и подвежда.

# 168
Ето го и коледния календар на Ланком за тази година.

Определено ще го пропусна, защото много от нещата се повтарят. Някои още не съм ги почнала от миналогодишния, от други пък си купих, но ми се иска тази година да пробвам нещо ново. Изглежда готин, но зависи и каква цена ще му сложат.

# 169
Купи го и после ще го продадеш на мен Joy
Отвори ми сега работа да сравнявам с миналогодишния Laughing

# 170
То какво да ги сравняваш. Ако не си взела миналогодишния, ще се зарадваш на този. Сега не ми е тръпка за този. Иначе за референция, миналата година струваше (с код) 247 лв с 9 подаръка. Куфарчето също беше яко и по едно време в Нотино беше на много добра цена. Там може и да се замисля, ако сложат привлекателни (за мен) продукти.

# 171
За съжаление наистина много от продуктите се повтарят, ноо много красива визия са му докарали тази година...

# 172
А може ли линк? На бг сайта го няма

# 173
Ето от тук го видях. Предполагам, че и в бг сайта ще го има, когато е наличен.
https://adventcalendar.co.uk/lancome-advent-calendar/?fbclid=PAd … -nJ3pKNvbcqINbx0A

# 174
Страхотен е миналата година много бързо свърши и не успях,но тази ще дебна!

# 175
Миналата година пуснаха по едно време код за 25/30%, та по-скоро тогава дебнете. На редовна цена ще си е скъп.

# 176
  • софия
За съжаление наистина много от продуктите се повтарят, ноо много красива визия са му докарали тази година...
Леко имитират Либърти. При тях къщичката е емблематична и е магазина в Лондон. Всяка година дизайнът е различен, но винаги формата е магазинът.

# 177
Здравейте, за първи път пиша тук, но съм страшен фен на адвент календарите.
Имам един въпрос към тези, които са си поръчвали преди коледен календар от Charly Wilde, тъй като за първа година съм с абонамент за книжна кутия при тях и ще се чудя дали да си поръчам такъв.
Та какво представлява, какви продукти има в него и пак ли е за 24 дена или е по-малък.
Предварително благодаря за информацията.

# 178
  • София
Миналата година май бяха 7 -  почти нищо не ми хареса 🤣😅 , а съм фен и съм абонирана за кутиите им.
Съдържанието - захарницата и другите 6 неща от снимката
Едното беше книгоразделител, пуканки ..

Последна редакция: нд, 09 авг 2026, 15:57 от paranoir

# 179
Само захарницата си струваше. Тази година ще чакам Ланком. Обмислях отново Cult beauty, но това, което са разкрили досега не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт