Коледни календари - тема 5

• 31 415
  • 358
  •   1
Отговори
# 345
Нотино пуснаха 12 дневен парфюмен календар.
170 евро за общо 60-тина милилитра ми се вижда много, пък и ароматите не предизвикват кой знае какъв интерес, поне у мен.

Скрит текст:
Jimmy Choo I Want Choo With Love парфюмна вода 4.5 мл.
Korres Vanilla Freesia тоалетна вода 10 мл.
Juicy Couture Just Moi парфюмна вода за жени 5 мл.
Chloé Chloé Le Parfum парфюм 5 мл.
Versace Crystal Emerald парфюмна вода 5 мл.
Rabanne Million Gold For Her парфюмна вода 5 мл.
Ferragamo Signorina Ribelle парфюмна вода 5 мл.
Montblanc Legend Elixir парфюм 4.5 мл.
Hugo Boss BOSS Bottled Beyond парфюмна вода 5 мл.
Jean Paul Gaultier Le Male тоалетна вода 7 мл.
Memo Paris Odéon парфюмна вода 5 мл.
Maison Margiela REPLICA Lazy Sunday Morning тоалетна вода 7 мл.

# 346
  • София
Това ми хареса, излиза ми в тик ток.
9.99€ , но в България няма още.
Пачове за очи и маски на Балеа.
Бих си ги отваряла и ползвала всеки ден.

# 347
И аз го гледах този на Балеа, дано го заредят. За такива безкалендарни като мен, поне да си начешат крастата 😂

# 348
Това ми хареса, излиза ми в тик ток.
9.99€ , но в България няма още.
Пачове за очи и маски на Балеа.
Бих си ги отваряла и ползвала всеки ден.

Това е супер готино, кажете, ако го заредят в България.

# 349
  • София
И на мен ми хареса. Супер цена, коледно настроение и всеки ден ще си го ползвам. Проверих в нашия ДМ онлайн , не виждам коледни календари освен 1-2. На Балея още не са качени. Дано има , защото и за подарък бих взела. Бюджетно и интересно.

Това е наличното в ДМ

# 350
В момента на място в магазините на ДМ видях календара на Балеа от миналата година и пак е 10 евро. Новият изглежда също доста приятно.

# 351
Миналата година имало ли е такъв?

# 352
  • София
Уж следях онлайн , не съм видяла 😅🤷‍♀️

# 353
В момента на място в магазините на ДМ видях календара на Балеа от миналата година и пак е 10 евро. Новият изглежда също доста приятно.
Днес си го купих точно миналогодишния за 10 евро

# 354
Аз мислех, че за този с маските говорите. Иначе и този е на добра цена, обаче се чудя дали ми се затрупва с минита. То без това имам хиляди шишенца, които чакат ред, глася се за някой календар, ако ми попадне, иде и черен петък, та този май съм пас. Иначе намирам цената му за добра. Май като го пуснаха беше 39 лв.

# 355
  • София
Ако не се лъжа са два различни календара. Твоя е с ампули, и грижа за кожата. А червения е на типа на календара с чая на ДМ - такава големина и садържа само пачове за очи и маски за лице.

# 356
  • София
Момичета, попадали ли сте на календара на Wooden Spoon за 2026-а? Сестра ми много харесва тяхната козметика и ми се иска да й го взема

# 357
Нотино са заредили още календари : на yankee candle; loreal; weleda; rimmel; nivea; payot; revolution,  има и някои по-"детски".
Но идвах да кажа,че е момента имат -15% намаление на почти всички календари, включително техните.
(Знам,че и по-големи отстъпки имат и се очакват,но.. ако някой е нетърпелив Blush )

# 358
Чак толкова нетърпеливи не сме 😂 Този, който искам става на 225€, a миналогодишния им го взех около 80/85€. Не мога да преглътна тази разлика 😂 При мен тръпката на пазаруването е нещото да е и много изгодно.

Не е по темата за календарите
Скрит текст:
Не искам да споменавам фирмата, но държи много от известните брандове. Та приятелка на приятелка работи там и 2/3 пъти годишно им отварят един сайт вътрешно с много намалени продукти. Сайта е за няколко държави и е голяма борба да поръчаш в първите минути, защото нещата се изчерпват. Та сега го бяха пуснали и намазах доста неща. Харесвам едно червило, което преди да знам за този сайт си го взех за 25€ на промоция, а там (друг цвят) го взех за 11€. Такава е разликата в цените. Правят си някакво разчистване на склада - сменен дизайн, нова формула, спират цвят и такива са причините. Предният път проверявах сроковете и не бяха никак изтичащи. Таааа след този сайт всичко ми се струва скъпо. Особено брандовете под тяхната шапка вече не ги поглеждам и абсурд да си купя нещо тяхно от тук.

Общи условия

Активация на акаунт