Нашите кухни - тема 101

• 11 533
  • 204
  •   2
Отговори
# 195
Конкретно тези двете горе, които съм споменала, правят от много години и към днешна дата също.

# 196
Здравейте, Салекс правят ли проект и разкрой и кантиране като Съливер? Благодаря

# 197
Салекс не правеха проекти когато съм ги питала последно (преди около година).

# 198
  • Пловдив
Фирмите за разкрой в Пловдив не правят проекти. Ако искате мога да ви дам контакт на фирма за мебели от Пловдив на ЛС. Друг вариант ви е да потърсите по групите във фейса.
И в Съливер (който е до Руския пазар), и в Мебелин имат проектанти и правят проекти.
Аз лично предпочитам вторите, независимо, че работят една идея по-скъпо. За сметка на това са доста гъвкави и при вече готов проект (направен от тях), докато в Съливер при всяка промяна си заплащаш пак целящия проект. Освен това, имат повече налични мостри и досега не ми се е случвало, да откажат, да доставят плоскост, която нямат на склад (отново - за Съливер в това отношение). И последно - в Мебелин кантоват и вътрешни отвори, докато Съливер нямали такава машина.
Салекс като ги питах за проектанти, казаха, че нямат такава практика.

# 199
  • София
Включвам се да ви следя, че ни предстои нова кухня. Засега само знаем, че искаме да е П-образна и с вариант на изтеглящ се бар плот, но по-нисък (като това е малко под въпрос, но ще видим).
Тези дни оглеждах фирми и едната, която ми попадна е Nolte. Някой правил ли е кухня от тях да даде мнение?

# 200
Има неща за довършване кухнята е модулна от ИРИМ - Сонома Аврен май се водеше термоплот и термогръб дъб класик.

Печката е на друга стена.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 12:45 от kikair

# 201
  • София
kikair, голяма кухня, честита!
И аз поръчах от Ирим, но моята е антрацит гланц с някаква гранитна шарка за плот и гръб. Още не е монтирана, ако си в София, можеш да споделиш монтажник.

# 202
От Русе област съм с мъжа я монтирахме ( завършил е професионална гимназия по дървообработване  Русе ) .

# 203
Някой дали може да препоръча фирма за София - за проект, разкрой и кантиране?
(Сами да си я сглобим).
Благодаря!

# 204
Някой дали може да препоръча фирма за София - за проект, разкрой и кантиране?
(Сами да си я сглобим).
Благодаря!
Влезте в групата във Фейсбук Форум на мебелиста или от сорта и потърсете публикации. Имаше едно момче, което предлага изготвяне на проект + разкрой. Потърсете пак там фирми, които предлагат разкрой и им пратете файловете за оферта. Или с разкроя пускате заявка в Салекс, Роси и т.н., но те работят само с техните си материали.

Общи условия

Активация на акаунт