Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - IX тема

• 23 934
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
В приложението има информация до коя дата е възможно връщане. Аз имам получена пратка на 9.12 и до 31.12 ми беше срока. Не е точно 30 дни от получаване на пратката. Така веднъж отидох 1-2 дни след този срок в магазин и нямаше как да върна артикула, защото си мислех, че е 30 дни след получаване.

# 106
  • Пловдив
Някой пускал ли е поръчка днес - на предпоследна стъпка ми дава една сума в лв., а на последна стъпка - същаглта сума, но в евро , т.е. двойно

# 107
Някой пускал ли е поръчка днес - на предпоследна стъпка ми дава една сума в лв., а на последна стъпка - същаглта сума, но в евро , т.е. двойно
Аз пуснах. Изчисли ми сумата в лева и в евро. От картата ми дава изтеглена сумата само в евро, но отговаря на левовата равностойност.

# 108
  • Пловдив
Явно имаше временен бъг с цените. Показваше ми нещата на наполовина по-ниски цени - общо бяха 71 лв. (около 36 евро),  а на последна стъпка бяха 71 евро(140 лв.). По-късно се оправи и се виждаха високите цени само  😁

# 109
  • Бургас
За много години! Идвам и аз да споделя впечатления от първите ми поръчки от Зара. Тази от 17.12, която се очакваше да пристигне на 31.12 и беше с подаръци, дойде още на 24.12. Бяха две блузи K pop, едната 9-10г, другата 13-14, но се оказаха почти еднакви наживо, т.е едната е за връщане.
Втората поръчка беше да мен, поръчах на 25.12 и я получих на 30.12 - палто и клин. Размерите си отговарят, но клина не ми хареса как стои, палтото не е точно каквото исках, но може би ще го задържа. 
Прочетох няколко поста назад, че мога да ги върна директно в магазин, което е супер. Ще гледам да мина тези дни през мола.

# 110
  • Sofia
Някой взимал ли е хубави, памучни дамски клинове, може и еластични, но да са памучни?

# 111
  • София
Днес намалиха малко дрехи, палта, ботуши, колани.

# 112
Момичета, в крайна сметка ми отказаха пратката от 27.11.

Яд ме е, че имаше чанта, която много исках, а вече я няма налична.

Парите сега ще ги възстановят ли или?

# 113
  • София
Коя чанта ти отказаха alethea?
Парите си ги връщат, няма проблем с това.

# 114
Размерите дадени в сайта за ханш,талия отговарят ли на реалните артикули?

# 115
  • Бургас/Пз
Размерите дадени в сайта за ханш,талия отговарят ли на реалните артикули?
На някои артикули да, но е въпрос на късмет. На някои е посечена разлика само по 1 см между два размера, но в действителност изобщо не е така.
Преди малко видях, че всичко от двете ми поръчки от преди нова година е с още намалено. С по няколко лева, но то се натрупва. Но пък не от всичко вече има размери, така че....
Чак днес са ми пратили поръчката от 25.12., а тази от 30.12. само един артикул.

# 116
Случвало ли Ви се е да отмените направена поръчка? Имало ли е проблем с връщането на сумата?

# 117
за много години и на добри покупки Simple Smile

да попитам артикули, които не са намалени, нали има шанс да ги намаляват тепърва или само ще засилват намалението на вече намалените?

# 118
Попадали ли сте на продукт с една цена, докато разглеждате по страници (Зара) и като кликнете на него, да се отвори същият артикул, но с по-висока цена? Преди малко ми се случи с едни дънки. Не става въпрос за объркване евро/лв.

# 119
за много години и на добри покупки Simple Smile

да попитам артикули, които не са намалени, нали има шанс да ги намаляват тепърва или само ще засилват намалението на вече намалените?

Няма да бъдат намалени, през летните намаления ще бъдат. Сега ще продължат да падат цените на вече намалените, обикновено в четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт