Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - IX тема

• 15 620
  • 188
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И аз поръчах до магазин даже, всичко ми го имаше, само едно не намалено изчезна😊

# 31
Здравейте,  мога ли да върна в магазин дрехи поръчани онлайн? На последните намаления бях успяла да върна в магазина в Парадайс, но поръчката беше до магазина там. Не ми се чакат куриери...

# 32
Здравейте,  мога ли да върна в магазин дрехи поръчани онлайн? На последните намаления бях успяла да върна в магазина в Парадайс, но поръчката беше до магазина там. Не ми се чакат куриери...
Да,повечето хора поръчват онлайн до дома,а и възможностите за доставка за магазин са доста ограничени и понякога липсват.Връщате си ги в магазина,независимо докъде са поръчани

# 33
Знае ли се кога ще е следващото намаление, около Коледа или след 31.12.?

# 34
Знае ли се кога ще е следващото намаление, около Коледа или след 31.12.?

Ако съдим по минали години - на 25.12 Simple Smile

# 35
  • София
Интересно, на 70% от стоките над 100 лв. цените са паднали с 20лв.? На летните сандали също .На кожени якета с 60лв.

# 36
Интересно, на 70% от стоките над 100 лв. цените са паднали с 20лв.? На летните сандали също .На кожени якета с 60лв.

И при моите любими е така. Предполагам е заради еврото. Пример едно много желано от мен палто сега е 175,93лв./89,95€, друго - 195,49лв /преди беше 229,00/ 99,95€. На ЧП поръчах едно палто за подарък редовната му цена беше 199лв. на етикета има цена само в евро 89€, което е 173лв.

# 37
Момичета, извинявам се, ако е коментирано, но някой заменял ли е скъсана дрешка закупена от намаленията в магазин?

Поръчах комплект бодита на бебето от кампанията им за BF. Едното  от петте бодита в комплекта е скъсано. През сайта имам опция да го сменя с друг размер, но на мен ми трябва същият размер.

Иначе к бях взела и потничета, те пък мръсни …., но ще ги изпера. Не е проблем.

# 38
  • Бургас/Пз
Не съм заменила, но онзи ден върнах един пуловер чрез рекламация. Купен е през октомври, но беше топло и не е обличан, а само изпран. Миналата седмица като го извадих видях, че от едната страна шевът е отворен и ще се разплете. Времето за връщане е минало. Върнах го в магазина на касата с електронната касова бележка от приложението. Приеха го като рекламация. Нямаше как да откажат, защото законовия срок е 2 години.
Така, че просто пробвайте, ако не ви го заменят , поне да ви върнат парите

# 39
Здравейте! Някой случайно минавал ли е покрай магазин на Oysho и виждал ли е тази жилетка на живо? Интересува ме дали изглежда толкова добре на живо, колкото на снимката.

# 40
Здравейте, имате ли забавяне на поръчката от черен петък?
Уж пишеше доставка 8-9.12, а все още не съм получила нищо..

# 41
По-скоро, не. Но поръчката ми дойде на части в различни дни преди 12.12., мисля около 5-ти.
А, поръчка направена след ЧП дойде за 2-3 дни. На 12-ти пристигна поръчка от 3.12.
И най-интересното, че от 4 поръчки върнах само едни дънки и един пуловер. С всичко друго се харесах и улучих размера. А тези дънки с боти стоят чудно!

А за бодита от снимката, някой друг на ли отзиви/ снимки на живо как е?

# 42
Моите също закъсняха. Отне им 2 седмици. Всичко харесах. Някои неща са за подаръци.

# 43
  • София
От черен петък оставих това

# 44
Почва да става странно за мен.
Поръчка от 27.11, още не е тръгнала към мен.
Има ли някакъв реален имейл за контакт, за да ср свържа с тях?

Общи условия

Активация на акаунт