Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - IX тема

• 24 241
  • 303
  •   2
Отговори
# 300
Благодаря, Пълнолуние!

В сайта ли ги виждаш детайлите? Нещо не ми се появяват в приложението. А може и нещо да бъркам.

# 301
  • Sofia
За приложението - за да видите детайлите, трябва да скролнете надолу от първата снимка. Не винаги зацепва, малко е трудно. Не скролвайте върху името на продукта, а върху самата снимка скролвате, за да минете надолу и тогава под името се появяват детайли и още снимки (даже самото име на продукта се превръща в детайли) . И аз поцъках доста, докато успея да разбера как става.

# 302
Благодаря ви, момичета - Пълнолуние и NBM за линка и указанието за детайлите - на мен също ми се губеха 🤗
В петък посетих реални магазини на Зара- намалени неща почти нямаше, но хората пазаруваха нескромно и от редовните колекции. Та, цените ще продължават да растат, а качеството да е компромисно, щом търсенето не спира 😞

# 303
Mini, ползвам само App-a. Ако не го виждаш, ако искаш дай снимка какво виждаш под първата заглавна снимка на даден продукт.

От магазините рядко купувам особено по намаление. Половината дрехи са изподрани, бримки и нагримирани. Не малка част са обърсали и пода. Не ми е много приятно. И на мен ми е направило впечатление, че магазините са им пълни с без намаление.

Общи условия

Активация на акаунт