Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - IX тема

• 15 713
  • 188
  •   4
Отговори
# 120
да, четвъртък е денят, от години, но си мисля, че май добавяха и нови намалени...
дано да не трябва да чакам лятото, че ми трябват сега Simple Smile

# 121
В указаният срок ли ви доставиха поръчките? Моята е 06-07.01 , т.е трябваше да е в Спиди днес и утре да дойде, но не е взета.. като стане така и си мисля, че няма да дойде

# 122
Аз имах две със срок 6-7 януари и утре ще ми ги доставят.

# 123
  • Пловдив
В указаният срок ли ви доставиха поръчките? Моята е 06-07.01 , т.е трябваше да е в Спиди днес и утре да дойде, но не е взета.. като стане така и си мисля, че няма да дойде
Моята от 26.12. дойде днес до пункт, следващата с прогнозна дата за 6-7.01 ще дойде утре, но само половината, другата не се знае кога... Така че рано е да се каже още Simple Smile

Друг е въпросът, че от това, което днес дойде всичко ще си ходи... нищо не харесах, само един панталон беше хубав, но моят обичаен М размер ми беше огромен...

# 124
  • До морето...
И на мен в указания срок ми доставиха едната поръчка и втората получих съобщение ,че ще е с ден закъснение от посочения срок.Друг е въпроса там,че нещо е объркана и ми донесоха някаква друга,обадих се на куриера и я върнах да търсят собственика й..

# 125
Моите две поръчки за 6-7.01. дойдоха днес, имам една, която е с дата за доставка 12-13.01.също е пристигнала в Спиди и утре ще я взема.

# 126
Моята, направена 25.12. вчера дойде първата част с Express one- офис ,  втората днес със Sameday до адрес. Това една обща  поръчка.  Да им се чудиш как го правят Rolling Eyes Обаче този път повечето неща ще се връщат.
Оставям си това:
Скрит текст:
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5% … html?v1=452723109 в кафяво обаче. Имам й в бургунди. Единия е произведен в Китай, другия в Пакистан Grinning
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D1%82% … html?v1=471890797 - мекичък и много готин
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B8-%D1%81 … html?v1=467136804

Връщам тези:
Скрит текст:
малко ми е долнището, пък топът нещо....Rolling Eyes
на това боди нещо му се чудя още, че малко тясно ми идва около врата
мм, нещо не ме кефи много
много широка риза и в същото време като й закопчаеш копчето на гърба и ти "дърпа"
една идея ми е малка, иначе не е лоша.
в общи линии едно голямо - друго малко; хи1 не ги улучих, въпреки че взех предложените размери.

Чакам следващата поръчка и търся това сако ХS, ако някой се отказже от него
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%B8%D0%B7%D1%8A% … html?v1=478290825
П.П. А, и вече успях да счупя "щипчицата" на едната обица, ама пак става за носене.

# 127
  • sofia
Момичета, чакам и аз две пратки днес.
И едно наблюдение напоследък - дънките на Зара и Манго са станали огромни - само при мен ли е това? Влизам в един размер по-малък спокойно, а преди години не беше така. Не са ми се промянали кг и мерки.

# 128
Не знам за размерите, но трите чифта дънки, които аз поръчах са с дефекти. На едните ципа не работи, на другите два има избелели петна. Имам чувството, че онлайн си чистят дефектните стоки.

# 129
Моята дойде със Expressone. Силно казано дойде, бяха я оставили в друг квартал, ходих с градския да си я взема. Имам един объркнал артикул, писах в чата, никой не реагира. Днес ще ходя до Сердика и да приключваме драмата. Голяма мъка е станало пазаруването онлайн от Зара. Иначе дрешките са ок, аз поръчвам от детската серия последния размер жилетки и тениски. Малко по-късно ще кача и снмики.

# 130
Зара доставят ли със Сеймдей?

# 131
  • Бургас
Сеймдей са на Емаг и Фешън дейс, доставят само техни пратки.

# 132
  • София
И аз си получих двете поръчки. Бях ги пуснала с доставка до Boxnow.

Върнах дънките и синята блуза. Дънките са много големи и не знам защо продължавам да си поръчвам, като вече се убедих, че в последните години каквито и модели да съм поръчвала са ми все големи. Дължината на крачолите изобщо не искам да коментирам. Simple Smile
Блузата е с леко боцкаща материя и е твърде релефна за мен.
Оставих зелената блузка, която ми харесва как стои.

Оставям и палтото. Хубава изработка. Леко са ми дълги ръкавите, но подгънати ще са добре.

# 133

Оставям всичко. Сивия екип е с една идея по-широко долнище, не е фрапантно. Синия пуловер е по-къс от стандартното, беше упоменато в страницата на самия артикул. Най-много тъжа за бялата тениска, която ми бяха объркали с друга, сега им я върнах.

# 134
Синята фланелка е много хубава, и аз я получих. С тази пратка получих още неща, всичко ми хареса. Нищо няма да връщам.
Другата седмица чакам две пратки с близо 15 артикула. Дано и тях съм уцелила.

Общи условия

Активация на акаунт