Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - IX тема

• 15 713
  • 188
  •   4
Отговори
# 150
  • Sofia
Може ли да измерите колко е дълга? Отговаря ли си на размера?
Благодаря!

От рамото до края е около 81-82см, в зависимост от коя точно част се мери. Под мишниците е 46см. Според мен си отговаря.

# 151
  • Пловдив
Вчера получих поръчка с дефектен артикул вътре. Писах им и генерираха етикет за безплатно връщане през Бокс нау. Трябва ли да разпечатвам етикета или може и без него?
Попитах ги дали ще ми върнат сумата за доставката, но не отговориха и директно затвориха чата Flushed 3 артикула бяха в тази поръчка, но все пак заради този бях пуснала поръчката...

# 152
  • Варна
Ако върнеш цялата поръчка, връщат ли доставката? А ако върнеш поръчката в магазина на няколко пъти?

# 153
И ние нямаме пратка от преди Коледа. Как да се свържем с тях? Явно е пренасочена, но нищо не знаем какво се случва, 20 дни

# 154
Ако върнеш цялата поръчка, връщат ли доставката? А ако върнеш поръчката в магазина на няколко пъти?
Вчера върнах цялата поръчка накуп, и ми възстановиха и доставката.

# 155
Аз съм доволна от намаленията, чакам трета поръчка, като ще върна едно кафяво палто понеже е доста късо..

# 156
По повод на размерите на Зара - тези дни си мислех, че за последните 8-9 години от 55 станах 65 килограма, но все още дрехите ми от там за М/ 38. Нещо променят с размерите, не че се оплаквам - така не се подтискам, че съм остаряла и надебеляла... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 157
Хайде, пак съм аз с проблем . Днес получих пратка с детски дрешки и вместо едно боди са ми пратили блуза. Етикета е с арт код на бодито, не на блузата. В този случай не знам дали ще ми приемат връщането. Някой имал ли е подобен случай? Разбира се блузата е по-евтина от бодито.

# 158
Хайде, пак съм аз с проблем . Днес получих пратка с детски дрешки и вместо едно боди са ми пратили блуза. Етикета е с арт код на бодито, не на блузата. В този случай не знам дали ще ми приемат връщането. Някой имал ли е подобен случай? Разбира се блузата е по-евтина от бодито.

Здравейте, да, ще приемат артикула. Моята блуза която дойде грешна, беше с етикета на тази, която бях поръчала. Върнах на каса в Сердика Мол.

# 159
Благодаря. Върнахме артикула в магазин. Днес и още един проблем срещнах и вече де замислям дали да пускам поръчка до адрес. Имам друга поръчка, която са разделили на 2. Едната част са в изпратили и днес трябваше да я получа, но с Express one. Преди малко видях, че са отбелязали, че адреса ми бил грешен. Куриера не ми е звънял. В посоченият час когато е отбелязано, че е грешен адреса бях и пред блока, така че куриер не е минавал. Звънях им и след 30-40 минути чакане по телефона се оказа, че адреса си е пълен и коректен, както и телефона. И уж щяха да ми върнат обаждане , но никой не ми звънна повече. Утре пак ще им звъня … Май е знак да спра да поръчвам 😀

# 160
  • Пловдив
Мда, и при мен само странни неща се случват... Преди 2-3 дни получих мейл, че ми отказват един артикул, тъй като не бил наличен. Да, но артикулът изчезна от поръчката сякаш никога не е бил там, коригирали са сумата в прафола ми, но не са ми върнали нито стотинка от тях... И същата поръчка вече втори път й сменят датата за доставка - естествено с най-желаните артикули вътре, които не са налични вече Flushed 12 дни толкова да не могат да я приготвят тая поръчка...

# 161
Благодаря. Върнахме артикула в магазин. Днес и още един проблем срещнах и вече де замислям дали да пускам поръчка до адрес. Имам друга поръчка, която са разделили на 2. Едната част са в изпратили и днес трябваше да я получа, но с Express one. Преди малко видях, че са отбелязали, че адреса ми бил грешен. Куриера не ми е звънял. В посоченият час когато е отбелязано, че е грешен адреса бях и пред блока, така че куриер не е минавал. Звънях им и след 30-40 минути чакане по телефона се оказа, че адреса си е пълен и коректен, както и телефона. И уж щяха да ми върнат обаждане , но никой не ми звънна повече. Утре пак ще им звъня … Май е знак да спра да поръчвам 😀
Просто Експрес са супер зле. Каквото съм чакала с тях, винаги е ужасна разправия. Ти пак си успяла да се свържеш по телефона. На мен с дни не ми вдигат, а на мейла отговориха чак след като бях получила пратката.

# 162
Момичета, някоя от вас имала ли е проблем с доставка на пратка от Зара не до личен адрес, а до “офис” на ExpressOne? Бясна съм, единствената им опция бе до личен адрес при поръчка. След това и от ExpressOne получих форма за попълване дали до техен “офис” или до вкъщи, отново потвърдих до вкъщи. И днес получавам съобщение от тях, че е в някакъв “офис” в заложна къща на 2 км. от нас. С новородено и тодлър съм и изобщо не мога да стигна до него в тези минусови температури и лед. Адски некоректно, при все, че поръчката е за 400 лв. + платена доставка…

Едит: Express One изобщо обслужват ли с разнос или само в техните псевдо офиси е възможно да се получи поръчка? При претенция от моя страна, дали има шанс да ми я докарат?

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 23:08 от Emay

# 163
Аз лично съм нямала проблем с express one, но само 1 пуловер дойде с нея. Взех го от офис. От сравнително малък град съм и лично на мен не ми е проблем, че го взех от офис. (В който редовно си вися заради покупки на ММ от алито:sweat_smile:).
Днес дойде 1 поръчка 2/3 със Спиди, и 1/3 с бокс нау до адрес. Честно, не мога да ги разбера логиката как ги разделят тези поръчки.
Чакам още 3 малки поръчки BowtieFlushed Добре че, моя го няма и не вижда ...
Следя все още този блейзер в ХS,  но уви е изчерпен https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%B8%D0%B7%D1%8A% … html?v1=478290825
Някой ако го мерне някъде да свирка. Панталонът го получих днес - много ми харесва, но няма с какво да го комбинирам.

# 164
Зависи в кой град сте. При мен express one нямат доставка до адрес. Дори да е посочен личен адрес, пратката отива в офис.

Общи условия

Активация на акаунт