Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - IX тема

• 22 205
  • 271
  •   3
Отговори
# 195
Аз съм връщала дрехи без етикет, но те така бяха пристигнали. Сканират вътрешния етикет.

# 196
  • Popovo
Здравейте!Възможно ли е да се анулира поръчка ?

# 197
  • София
Да, докато има бутона за анулиране

# 198
  • Popovo
Да, докато има бутона за анулиране

Разбрах.През нощта я направих, нямам бутон за анулиране, значи няма да мога.
Благодаря за отговора.

# 199
  • sofia
Момичета, търся тази чанта. Следя я от доста време, но не се появява налична.
И друго - напоследък поръчките ми от сейла на Зара са със срок на доставка около 2 седмици…твърде много е това. При вас така ли е?

# 200
  • Бургас
Аз явно съм съм имала късмет, за 6-7 дена ми пристигнаха поръчките и то по Коледа

# 201
Момичета, получих тези дънки в 38 размер, но са ми големи. Търся 36 от тях. Ако някоя иска да ги разменим, моля да ми пише.
Мислех да ги върна и да поръчам малките, но нямат наличност нито онлайн, нито в магазин. Много са хубави!

# 202
Страхотни са дънките, пуснах да ги търся по снимка, но не намирам. Може ли линк?

# 203
  • Пловдив
Има ли регламентирано в сайта някъде, че връщат доставката, ако се върнат всички артикули от една поръчка в 14-дневен срок. Върнах преди седмица една цяла поръчка, сумата за артикулите получих още на следващия ден, но сумата за доставката - не.
Пишете им в чат-а, но още в началото напишете, че искате да се свържете с техен служител.
На мен така ми възстановиха и сумата за доставка. Nerd

Благодаря за съвета - на чата много бързо ме отрязаха и го затвориха, но след това писах във ФБ страницата им на ЛС и там се получи.

Вчера взех от магазин 2 поръчки - не зная какво правят с размерите и кройките тази година, но нито един панталон не уцелвам. С-ките са ми леко тесни, а в М-ките плувам (дори при един и същи модел). Дотук си оставих само едно сако, 2 блузи, гащеризон и 2 рокли
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 18:20 от змейковица

# 204
До кога ще има намаление онлайн?

# 205
До кога ще има намаление онлайн?
25.01

# 206
Намалението продължава и през Февруари, просто тогава се води като "Специални цени"

# 207
Страхотни са дънките, пуснах да ги търся по снимка, но не намирам. Може ли линк?
Да, много са хубави, меки и удобни. Като втора кожа. Подведе ме съветникът за размери, че били умалени и да взема 38 размер. А, се колебаех за моя си 36-ти. Много ме е яд, защото вече са изчерпани.
Нещо не може да се сложи линк. Потърси ги по номера - 4060/051/811.

# 208
dream - следи ги, може да се появят и да успееш да поръчал Heart Не се отказвай. Благодаря за кода.

# 209
Здравейте, може ли да се върнат артикули от различни поръчки с една доставка?

Общи условия

Активация на акаунт