Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - IX тема

• 21 871
  • 267
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,

Като анулирате поръчка до колко време ми възстановяват парите? Анулирах няколко поръчки, за едните ми възстановиха веднага парите, но за другата още ги чакам, вече минаха няколко дена...

# 211
Здравейте, може ли да се върнат артикули от различни поръчки с една доставка?
Пише, че може, но аз лично като маркирам артилкулите от едната поръчка, не мога да добавя другите от втората поръчка. Нещо не правя както трябва, но не знам какво Disappointed

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 17:55 от иванита

# 212
  • София
Оставям тези

# 213
  • София
stefina,  много хубави неща си избрала Simple Smile
Може ли линк към розовата риза, моля?

# 214
Здравейте, може ли да се върнат артикули от различни поръчки с една доставка?
Пише, че може, но аз лично като маркирам артилкулите от едната поръчка, не мога да добавя другите от втората поръчка. Нещо не правя както трябва, но не знам какво Disappointed

И при мен така се получава, а при предните намаления съм връщала с една доставка от няколко поръчки

# 215
Момичета, извинявам се ако е коментирано, но за първи път ще връщам с кутиите.
Получих 2 пдф-а на пощата - един от бокс нау и един от Зара. Кой от двата да залепя на кутията и трябва ли нещо да пъхам в кашона?

# 216
Отзиви за поръчка
Страхотен ленен костюм, нося М, взех L
От мъжка секция за мен )) - кецки от плат, отговорят, поръчах и в други цветове.
Мъжки ленени ризи са чудесни

# 217
Момичета, извинявам се ако е коментирано, но за първи път ще връщам с кутиите.
Получих 2 пдф-а на пощата - един от бокс нау и един от Зара. Кой от двата да залепя на кутията и трябва ли нещо да пъхам в кашона?
Ми логично етикета на бокс нау на кашона другия вътре нали е на зара.

# 218
  • София
stefina,  много хубави неща си избрала Simple Smile
Може ли линк към розовата риза, моля?
Благодаря
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D1%80%D0%B8 … =red_social_movil

# 219
Някой има ли тази рокля? Успях да я поръчам в размер S, който ппц нося, но ми попаднаха видеа в тикток, според които е доста умалена.

# 220
  • София
Здравейте, по коледните намаления направих за пръв път поръчка от Зара, основно детски дрешки и една риза за мен, която искам да върна в магазин, но като избрах артикула за връщане в приложението, опциите са връщане от пункт и връщане от дома. Какво трябва да направя за да я върна в магазин, доколкото четох в условията това би трябвало да е възможно.

# 221
Отиваш на касата и даваш дрехата и показваш QR кода на касовата бележка на поръчалата от App-а. Нищо предварително не отбелязвам в приложението.

Даже пращам на половинката скрийншот от QR кода и давам му дрехата и той връща нещата.

# 222
Какво трябва да направя за да я върна в магазин, доколкото четох в условията това би трябвало да е възможно.
В магазина се връща много лесно, занасяш продуктите, показваш от приложението кода на поръчката или отделните артикули и те възстановяват парите.
Днес пристигна поръчка от Зара и бях приятно изненадана, че беше със Спиди. Последните пъти бях разочарована от Expresse One.

Всичко показано беше от намалението и за цената, която платих са добри. Отговарят си на номерата.
Очаквам още някой поръчки, но нещата, които наистина исках да купя все не са налични.

# 223
Аз забравих да спомена, че получих тази рокля

Като любител на разкроените рокли тази ми хареса.

# 224
  • Бургас
И аз днес пратих ММ за върне кожения клин в магазина. Ок, пратиха ми съобщение,  че ще възстановят сумата по картата, с която е платено. Проблема обаче е , че аз си закрих тази сметка в началото на месеца. Писах им в чата, щели да препратят питането към съответния отдел и да се свържат с мен. Ама цял ден нищо. Някой имал ли е подобен казус?

Общи условия

Активация на акаунт