Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - IX тема

• 20 533
  • 247
  •   1
Отговори
# 240
Аз от бебешката серия съм взимала и едни отговарят други не. Имам един пуловер 62 размер, който до скоро го носеше, когато беше на 7-8 месеца. Панталони същата работа. Май бодитата си отговарят за сега. От бебешката серия 86 си е 12-18 месеца, но от детската се води от 18 месеца и ми е объркващо дали има разлики. Поръчах няколко дрешки и ще видя като пристигнат. Благодаря .

# 241
Дъщеря ми има поръчка от преди Коледа, върната заради грешен адрес уж, препратена до офис на куриер, няма и няма, щяла да получи номер, с който да си я вземе, офисът на дрягия край на София....какъв е този кошмар бе, това е безумие. От кога тече срокът за връщане, ако случайно в крайна сметка си я получи? Защото от датата на поръчката месец отдавна мина

# 242
Да, от датата на покупка. Хич не ми харесва това в Зара. При другите не е така.
Нека да си влезе в профила, да натисне на самата поръчка. Там си пише дата на връщане. Ако няма, значи е минала и вече не може да се върне.

# 243
Аз имам поръчка от ойшо ,от 10ти  януари ,още чакам.Joy

# 244
Блузата с висока яка я имам в сиво и черно, намат разлика в номера, за бялата не знам. Черната е носена много по-малко, но брошката ѝ се разши, сивата е добре зашита, засега стои;)

# 245
Момичета, как да обединя връщане от две поръчки? Преди ми излизаше всичко поръчано, което има срок за връщане, а сега само на конкретната поръчка, която натисна. Аз ли съм забравила или нещо са променили ..
В по-голямата поръчка мога да отбележа повече от 1 кутия за връщане, но артикулите от другата поръчка не ги виждам, за да ги маркирам.

# 246
И аз се пробвах за минали поръчки, но не успях. В чата ми казаха да сменя браузърът, да рефрешна, ама не стана. Пробвах и от приложението и от лаптопа, ...

# 247
Моите са много близки, през няколко дни, но не става ..

Общи условия

Активация на акаунт