Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - IX тема

• 22 123
  • 271
  •   1
Отговори
# 255
Когато и да проверявам, до магазин никога не ми излиза като опция за доставка Imp Иначе и аз искам.
Но си плащам си като поп другите варианти за всяка поръчка.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 12:12 от aDream

# 256
  • Бургас/Пз
Когато и да проверявам, до магазин никога не ми излиза като опция за доставка Imp Иначе и аз искам.
Но си плащам си като поп другите варианти за всяка поръчка.
И при мен е така от 2 месеца. Понякога ме хваща яд и се отказвам да поръчам

# 257
Мен също поне няколко пъти ме отказа да поръчам, защото бяха по 2-3 неща. Ако са повече, пускам до адрес, но за малко артикули, няма да им дам парите. Тъкмо ще ми спестят някой лев... евро Grinning, че и без това този път тотално се олях в Зара.

# 258
От началото на намаление едва през изминалата седмица хванах безплатна доставка и то беше в някакво никакво време 5-6 сутринта. Поне намалиха цената на достватао, но за разлика от миналата година почти не пускат доставка до магазина.

Последно време много трудно им нацелувам размерите, някои са огромни за размерите си, други супер малки…

# 259
  • Варна
Кога се очакват отново намаления в Зара? Simple Smile

# 260
  • Бургас/Пз
Кога се очакват отново намаления в Зара? Simple Smile
В края на юни

# 261
Някой, който има тази рокля може ли да каже дали има подплата. В описанието пише, че има, но получената от мен е без. Питам, за да разбера дали е грешка в описанието...
https://www.zara.com/es/es/vestido-midi-bordados-p03897112.html?v1=470489703

# 262
Никакво развитие с поръчката на дъщеря ми от преди Коледа....направо безумие е това, ни пратка, ни връщане на пари. Пратката била в куриера.......демек не е в Зара, да ама не е и в нас. Никога повече онлайн покупка от тях, не си струва нервите

Аз поръчвам само до магазин или до пункт за доставка - офис на Спиди. Така си спестявам главоболията.. Ако няма тези опции - просто не поръчвам. Nerd

моята е до офис и в неделя получих имейл,че е изпратена поръчката,но линка за проследяване в сайта е неактивен и явно изобщо не е изпратена,така че същата работа дали до офис или адрес..

# 263
  • София
С голямо дебнене успях да поръчам розовата риза, която Стефина сподели. Много благодаря 😘
Що не каза,имах 2 за връщане ХС😉
Вече и в Парадайс има машина за връщане. По този начин край с находките на тънки цени за продавачките и май намалението бързо ще свършва в магазина, ако не се излагат дрехите там. Но щом се запечатват в кашони. Тъпото е, че ми викат носете си кашон другият път, само това ми трябва,да мъкна и кашон.
Взех това палто, в къщи викат,че съм като кокошка, но за 43 лв. няма да го върна.

Тези ботуши, миналата зима ги изпуснах,

Като цяло за пръв път си взех много малко неща, не защото няма какво да харесам,  ами защото съм решила вече да купувам само  най- модерното и удобно , и да не трупам дрехи, които само подарявам.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 15:42 от stefina

# 264
Т.е.в Парадайс няма как да върнеш на каса? Или ще има и двата варианта? Предстои ми взимане на поръчка от там и мисля да използвам случая и да върна неща, но ако е само през машина, ще се въздържа. Въпреки, че вероятно би ми спестило време.

# 265
Каква е тази машина за връщане, че май съм изпуснала тази новост? То, че Парадайс ми е на 100 км и няма тръгна да връщам, но да знам.
Аз всичко получих, някои неща върнах с бокс нау и чакам да ми преведат парите; надявам се до края на следващата седмица.

# 266
  • София
Аз отидох с нещата, които исках да върна на касата. Казах, че са от онлайн поръчка. Касиерката дойде с мен до машината. Сканирах QR кода на поръчката и тя маркира на дисплея артикулите за връщане. Взе хартиен плик и ги постави вътре. Машината отпечатва бележка, която се лепи на плика. Получих имейл с потвърждение за върнатите продукти. Сам човек не знам дали ще се оправи, защото трябва да си носи плика или кутията от поръчката, за да прибере нещата, които връща. Пликът, който споменах, служителката взе от друго място. Не обърнах внимание къде остави плика, за да кажа сега. Grin

# 267
  • Бургас/Пз
При нас на машините за връщане винаги има книжни пликове. По много и можеш да сложиш в колкото пакета искаш. Има си опция да зададеш колко плика искаш и ти отпечатва толкова етикети. От месеци вече връщам само на машината и никога не съм имала проблеми. До 5 дни макс парите са ми върнати. Най-скоростно беше с връщане в събота и пари по сметката в понеделник.

Стефина, може да съм нацелила някоя от върнатите от теб 😀 Хванах я на 15лв. Имам синята, но тя беше на 30.

# 268
Момичета, а в Сердика на каса ли се връща или и там има такава машина?

# 269
Момичета, а в Сердика на каса ли се връща или и там има такава машина?
В Сердика преди две седмици върнах на каса

Общи условия

Активация на акаунт