Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - IX тема

• 22 710
  • 280
  •   4
Отговори
# 270
  • София
Момичета, а в Сердика на каса ли се връща или и там има такава машина?
Няма машина за сега.

# 271
Благодаря ви Heart

# 272
Бях сложила едно детско яке в количката, после размера се разпродаде. След няколко дена влязох и ми даваше да го поръчам, а като отворя на самото яке пак го нямаше този размер. Все пак го поръчах и сега чакам. Очаквах да ми звъннат да откажат поръчката, но минаха няколко дни вече и нищо, та ще видим. Някой имал ли е такъв случай?

# 273
Да, на мен също ми се е случвало няколко пъти. Получавала съм поръчките 😄 Успех, дано си го получите и вие

# 274
Да, получавала съм и то доста хубави неща на добра цена. Сега даже пуснах няколко неща от намалението. Днес чакам една поръчка.

# 275
Здравейте! Поръчах 2 рокли, поръчката ми се “разцепи” на две и едната рокля беше в пунк на експрес уан на другия край на Пловдив, а другата в Пазарджик?!? Въвела съм адрес в Пловдив. Помолих пренасочване в чата на зара, само казаха да очаквам имейл. Окей, но такъв няма, започнах да се изнервям. Връзка с куриера няма.
Днес пиша кога ще си получа сумата и какво е станало, чата се напуска безпардонно за пореден път. Не бих казала, че е евтин магазин(спрямо цена-качество), за да има такова отношение. Не бях пазарувала от 2 години и нещата са се влошили адски много.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 276
Всички куриери, с изключение на Еконт и Спиди, са пълна скръб. Забелязвам, че пренасоча ли пратка, без значение до автомат, пункт, за друг ден, значи няма да си я получа. Сякаш им отменям поетото задължение към търговеца и могат просто да напишат някаква глупост в тракинга като "Неуспешна доставка", и връщат пратката. По-скоро ще отида до края на града да си прибера поръчката. В чата на Зара много пъти ми отговарят отклончиво и нищо не казват, но поне във финансите са коректни. Може да не съм получавала пратки, но парите винаги са ми били върнати.

# 277
Всички куриери, с изключение на Еконт и Спиди, са пълна скръб. Забелязвам, че пренасоча ли пратка, без значение до автомат, пункт, за друг ден, значи няма да си я получа. Сякаш им отменям поетото задължение към търговеца и могат просто да напишат някаква глупост в тракинга като "Неуспешна доставка", и връщат пратката. По-скоро ще отида до края на града да си прибера поръчката. В чата на Зара много пъти ми отговарят отклончиво и нищо не казват, но поне във финансите са коректни. Може да не съм получавала пратки, но парите винаги са ми били върнати.
С счупен крак съм. Платила съм доставка до адрес. Няма как да шофирам до Пазарджик, нито някой да занимавам с това…

# 278
Здравейте! Поръчах 2 рокли, поръчката ми се “разцепи” на две и едната рокля беше в пунк на експрес уан на другия край на Пловдив, а другата в Пазарджик?!? Въвела съм адрес в Пловдив. Помолих пренасочване в чата на зара, само казаха да очаквам имейл. Окей, но такъв няма, започнах да се изнервям. Връзка с куриера няма.
Днес пиша кога ще си получа сумата и какво е станало, чата се напуска безпардонно за пореден път. Не бих казала, че е евтин магазин(спрямо цена-качество), за да има такова отношение. Не бях пазарувала от 2 години и нещата са се влошили адски много.
Скрит текст:
Скрит текст:
Същата история като при дъщеря ми....нищо, пратката уж доставена до грешен адрес, после щеше да бъде доставена до пункт на другия край на София /защо там, а не най- близо до грешния адрес....може би нарочно/. Трябваше да получи съобщение, когато е там да си я получи, такова няма, Зара невинни, пратката е в куриера, не е в тях, срокът за връщане мина, ни пратка, ни пари...

# 279
И аз трябваше да получа съобщение от тези Експрес нещо си и нямаше никой. След доста звънене се свързах с тях. При мен бяха дали, че адреса е грешен или непълен, а не беше така. Уж щяха да ми звъннат, но никой не се обади. После писах на Зара, но явно попаднах на читав служител в чата и на следващият ден я получих пратката до адрес. Куриера беше циганин … няма как да не знае адреса, защото сме много близо до тяхната махала. Мързеливци.

И малко отзиви от нещата, които получих днес.

От роклята взех S размер и ми е голяма. Според мен е уголемена. Има подплата и не прозира изцяло. Връзката, която играе роля на  коланче обаче е скъсана и ще връщам. Ризата също е доста голяма, с е XS. По принцип модела си е по-широк. Остава. Бях питала за размера на дрешките за деца. Поръчах няколко блузи 86 номер и една 92. Едната ми се струва, че си отговаря на 86, другите са същият размер като 92. Явно са уголемени. И пак поръчах една , получих друга, но и в сайта им на заглавната страница блузата е една, а като отвориш продукта е друга. Малко миш маш , но не е драма за мен.

# 280
Аз получавам 3 пъти досега съобщение по Вайбър от експрес 1 да потвърдя адрес, но пратката още не била при тях. Влизам, цъкам адреса, потвърждавам, излизам. После влизам през линка- стр.не е намерена. Много са странни...Точно те са ми доставяли вече няколко пратки от Зара, не разбирам принципа- една пратка я доставят без забележки, а за друга пращат съобщение да потвърдя адрес. Отделно, че цитират странни номера на поръчка/ товарителница и никак не мога да разбера за коя поръчка иде реч.
Споделям малко инфо за поръчани неща:

Тази е много красива, на живо е някак по- тъмна.

Много хубаво яке, но е подходящо за по- слаби дами или поне за по- тесен ханш, заради колана долу, за да стои широко.

Ризата е ефектна, но ми е малка и си отива обратно. Роклята много ми харесва, но ще я помисля.

Общи условия

Активация на акаунт