Лакове за нокти - 174

• 27 320
  • 575
  •   1
Отговори
# 465
  • В полите на Пирин планина
Ууу, Тина! Много са сладурски!

# 466
tina_vn:
Много симпатични!
От къде могат да се купят?

# 467
  • На изток от Ада
От тему.

Каква може да е причината, като се лакирам и на следващия ден пада целия  лак от
целия нокът, като люспа???  Мнение!  Това е моя позната от форума

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 20:37 от nasito8988

# 468
Бързосъхнещият на Катрис сякаш накара лака ми да се лющи много бързо, някой друг с такива наблюдения? С гел топ на Есенс със същия лак (artdeco) нямаше такъв проблем, а сега ден след лакирането съм с олющено на всеки нокът.
Значи не съм само аз. И при мен се лющеше на следващия ден. Смених си цветния лак, пак същото. Дадох му и трети шанс и пак същото. Не го хвърлих, ама май това ще му е съдбата.

# 469
От тему.

Каква може да е причината, като се лакирам и на следващия ден пада целия  лак от
целия нокът, като люспа???  Мнение!  Това е мия позната от форума

Мазна нокътна плочка?

# 470
Скрит текст:
Чери като се трие трудно, увиваш ноктите с памук и алум. Фолио.
Или си поръчай щипки за нокти .
      Много са полезни
    [/list]
    [/quote][/list]

Да, с фолио става, но ми се искаше да е толкова бързо, както с обикновен лак:)

# 471
    • Измир

Пастел 602

# 472
    Пастель и Есенс -111.Ама хич не ми харесва цвета, но ще се опитам да го изтрия.

# 473
    • Варна
    Mark my soul S55

# 474
    • Стара Загора
    Еха, Тина, голяма красота! Може ли да покажеш какъв ти е магнита и марката лак?

Преди 3 дни пристигнаха и моите от Тему, та тази вечер изпробвах единия и аз. Трябва да се задържа за 20 сек. леко завъртян хоризонтално. На първата ръка докато му хвана начина, държах в посока на нокътя и шарката става твърде широка. Ефекта така се губи, но на дясната ръка вече завъртях леко настрани и се получи чуден ефект. Без магнит лака е обикновен шимър, но след магнита огрява! Появяват се холограмни частици, основата става тъмно горско зелено, а котешкото око в светлозелено. Като на коледно дръвче, на което са му запалили светлините.

ILNP Frankie

# 475

02 Misty Shadows

# 476
    • Варна
    Благодаря, Ивче, и твоят е много ефектен!
    Ползвах този магнит
    https://share.temu.com/HfeKRk7ThlB
    А лакът е този
    https://share.temu.com/DW966AsdxWB
    Пробвах и с други магнити и други цветове, но открих, че не всеки магнит стои красиво с всеки цвят, на някои им се губи красотата с определени фигури или пък самите фигури не се очертават добре - зависи колко е контрастен лакът.
    Ето например Mark my soul S90 със същия магнит, но средната му част.

На мен много ми харесва и glass bead ефекта

# 477
    • София

Номер 127

# 478
    • Стара Загора
    Благодаря, Тина. 🌸 Тази писалка магнит и аз я гледах, но реших че ще ми дойде много с другите в комплекта. При следваща поръчка може и да я взема.

Ще си поиграя аз с другите фигурки, да видим какво ще излезне. Simple Smile

# 479
    • В полите на Пирин планина
    OPI Vamp Champ:

Общи условия

Активация на акаунт