Лакове за нокти - 174

• 27 009
  • 573
  •   1
Отговори
# 480
  • Mediterraneo
От мен
И изрязани до дъно нокти, давам им малко почивка

Много обичам тъмен лак на къси нокти

# 481
  • В полите на Пирин планина
Много е хубаво, Тарти!
И аз харесвам къси нокти с тъмен лак. В последно време, всъщност, предпочитам къси нокти като цяло.

# 482
За мен също такива лакове са за къси нокти, повече ми допада. Дори и да не са съвсем до дъно изрязани, но да не са дълги. За всякакви по-"силни" цветове съм така, не само за най-тъмните. Черно, тъмно синьо или лилаво, но също и ярко червено или пък неони - на моите ръце нещо не ги възприемам на дълги нокти, идва ми малко прекалено. Може би за някой с по-фини ръчички, но не и на моите кебапчета Grinning
Цветът на Тарталета е разкошен, скоро ми се носеше тъмно синьо, а в момента нямам... Зарекла съм се да не купувам повече лакове в близко бъдеще, но ако ми се изпречи някой такъв ви е ясно какво ще стане 😆

# 483
  • В полите на Пирин планина
То и аз бях решила да не купувам, но покрай намаленията за Коледа си купих 5 лака. Не, че ми трябват, ама ми харесват. Simple Smile
Иначе и аз имах предвид точно това, което си писала за дължината.

# 484
  • На изток от Ада
s56
и новисти

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 21:11 от nasito8988

# 485
От мен
/..... /
Много обичам тъмен лак на къси нокти
Тарталета, хубав маникюр и много хубав цвят!
Би ли споделила моля те колко ти издържа преди да се оголят връхчетата?

(Имам много красив, тъмно син цвят на Flormare Wet look, но освен че е кошмар за нанасяне, връхчетета се оголват до 2 часа след лакиране без да съм правила абсолютно нищо с ръцете си! Много е грозно на толкова тъмен лак, а частичната поправка (мацване само на връхчетата) издържа също толкова 😡)
Благодаря предварително!

# 486
  • На изток от Ада
Той лака на Тарталета го няма вече.
Аз имам това еси

# 487
Хъмм, мисля че тъмносиният Catrice го видях в нашето Лили онзи ден, зачудих му се, но не го взех, защото рядко нося синьо, а имам.
Сега вдъхновена от нея, се лакирах със същия син цвят (мнооого стар лак на Pacific Rapsody), но като гледам май и той не е от трайните, сигурно за това рядко съм го слагала през годините.

Мерси за предложеното Essie 🤗, но ми е светло

# 488
  • На изток от Ада
Аз купих един Катрис. това са лаковете на Катрин които са в продажба.
Ако си видяла на тарталета, той вероятно е един.

# 489
Да, от старите шишенца беше. Въпросът е дали е траен, че нетраен в същия цвят(а и подобни) си имам.

Ще изчакам Тарталета с отзив, дано се включи. (или други, които имат точно като нейният Catrice да кажат колко е траен и кога му се оголват връхчетата)

# 490
  • На изток от Ада
То зависи от човек и нокътна плочка трайността. Аз нямам този Катрис.

# 491
Да разбира се. Ноктите са ми сравнително твърди и плочата ми НЕ е мазна
(някои лакове ми изкарват и по 11 дни, други по 3-4,т.е. при мен си зависи и от лака)

# 492
Някои лакове са си такива. При мен предимно перлени и някои които са металик се изтриват така на връхчетата, с такива и топ не го предотвратява напълно... Ей това вече не го схващам как става но е факт, изтрива се по ръба.
А на мен ми се е доносило много, ама много тъмно синьо. Моряшко май се води. Тия последните показани пак са по- светли и цветни. Ще търся аз, ако не ми излети тая муха от главата, ще се озъртам за такъв лак.

# 493
Нат, Фабиани имаха такъв изключително красив наситен тъмно син лак. Не знам дали още пазя моя, за да погледна и за номер или име, че в последните 2-3 години изведнъж започнаха да ми стоят зле такива цветове, включително лилаво и не ги нося. По-късно мога да проверя и ще пиша.

# 494
  • Варна
Нормално е да се изтрива лакът по връхчета, те са първите, които влизат в контакт с всичко, което пипаме. На мен ми се изтриват и ноктите, въпреки, че са доста твърди. Оформям ги в права линия и с лек ръб, след седмица са загладени и леко заоблени. Преди всяко лакиране си трябва оформяне.

Общи условия

Активация на акаунт