Лакове за нокти - 174

• 29 042
  • 609
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, за една новачка може ли малко информация за този лак Seche vite? Трябва ли да чакам цветния да изсъхне малко поне,  или мога директно да нанеса топ лака? Също така може ли да ме насочите към някакви канали,примерно,с видеа за тотални лаици в оформянето на нокти? Единствено ги режа с нокторезачка до дъно и леко заоблям,ако съм изпуснала някое връхче, за да не ми закача, но ми се иска и малко вече да ги пооформя.

# 601
  • На изток от Ада
Здрасти и тук тиквичке!
Аз примерно не харесвам сеш. Има и други които не го харесват . И такива които го боготворят

# 602
Базата и топ лака на OPI Infinite shine съм ги ползвала само с лаковете към серията. Очаквах повече, трайността им върху моите нокти беше от 3 до 4 дена макс. За сметка на това пък имат  невероятно красиви цветове, които с този “стъклен” ефект стоят на ноктите наистина невероятно.

Сеш съм ползвала навремето, към момента не бих посегнала към него отново. От години ползвам този топ- лак.

Към момента поне не го заменям за нищо.

# 603
Аз не чакам преди да нанеса Сеш Вит. Лакирам всички нокти и ги почвам пак в същия ред с него, веднага. Т.е. колкото е тръгнало да засъхва на първия докато лакирам и останалите, повече от това не изчаквам. Под него обикновено са база и 2 пласта лак, между тях също не чакам.
До около половин час след слоя Сеш Вит съм си легнала, не съм пробвала по-кратко от това но за толкова със сигурност всичко е изсъхнало и не се събуждам с отпечатан чаршаф по ноктите. Поне аз с друг топ не съм го постигала това.
Наистина не всеки го харесва, макар че положителните мнения мисля че са повече. Всеки си има предпочитани продукти които му вършат работа.

# 604
  • София
Seche vite ми е любимия топ. Не чакам изсъхване на лака, нанасям веднага и след 10-15 минути е изсъхнал. От TK Maxx в Берлин си купих декемврш месец 3 броя за по 5 евро ☺

# 605
Родих се със Seche Vite! Много мразя да съм се старала да се лакирам, да чакам дълго да изсъхне, да пазя лака и накрая уж изсъхнал на пипане да се повреди като си обуя чорап, обувки, легна си да спя Rage Seche изсушава в дълбочина пластовете и ми е  а б с о л ю т н о незаменим за бавносъхнещи лакове, не бих ги ползвала никога без него. В допълнение дава разкошен блясък!

Изчаквам малко да просъхне лака и тогава нанасям, но реално няма особена нужда.

P. S.: още помня преди години колко мечтаех да го имам, но не пазарувах от чуждестранни сайтове. В момента, в който го пуснаха в Бг веднага го взех. Напълно оправда очакванията ми! (но и знаех за единствения му дефект- че се отдръпва. Нанасям много плътно отвсякъде до кожичките и нямам проблем)

# 606
Отдръпването го има при всички бързосъхнещи топове.

# 607
  • София
С отдръпването имах проблем при първите няколко нанасяния докато му хванах цаката. Много рядко сега имам този ефект. Страхотен топ!

# 608
  • София
И аз се родих със Сеш-а. Като се нанася съвсем плътно до кожичките няма отдръпване, а аз минавам връхчетата с друг и няма проблем. Един път ми се наложи половин час след лакиране да сложа гумени ръкавици за нЕкви дейности, еми нямаше никакви поражения

# 609
Половин час е повече от достатъчен наистина. На мен този топ ми върна желанието да се лакирам, буквално. Обикновено го правя вечер, колко пъти съм трила на сутринта лака, защото е на чаршафи... Много време ходех без лак или много рядко слагах, заради дългото съхнене. А обичам да се лакирам.
Тук във форума ми го препоръча някой, за съжаление не помня името че беше отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт