Лакове за нокти - 174

• 25 423
  • 551
  •   1
Отговори
# 75
Този ГР, който е показала Долче, може да откаже всеки от лакиране. И четката, и консистенцията са отвратителни. .
Жалко, а е такъв хубав цвят.
Аз съм го слагала само два пъти.

# 76
  • На изток от Ада
Имам го подарък но не съм по черното.  Не съм го слагала .

# 77
Долче, права си, ами нали са им подобни шишенцата... Аз вече като видя такова шишенце на ГР и не гледам втори път Joy Че този наистина може да откаже всекиго.
Слагала съм то може би 2 или 3 пъти, упорита съм иначе... Обаче го задържах само защото за по 1-2 нокътчета за ефект по-лесно се прежалвам, иначе да съм го изхвърлила.
Аз съм пак със същата дилема, че лакът ми направи седмица - да се опитам ли да дооправя още формата или да ги отрежа късо преди да го сменя Grinning Голямо чудене си е, тя тъкмо ми се върна музата за лакиране, но пък ме дразнят пораснали че отвикнах...

# 78
  • Варна
Този черен ГР с ужасна консистенция се коментира периодично. Някой не пробва ли да му капне разредител и да каже как е с него? Очевидно е гъст и носи разреждане.

# 79
Когато съм го слагала не е бил гъст. Но за благото на темата, може да пробвам и този вариант.  😉

# 80
Не беше толкова гъст но някакси сякаш засъхва провлачен на четки още докато нанасяш, абе странно се мажеше. Още го имам и аз, ще му дам шанс някой път.

# 81
Този ГР, който е показала Долче, може да откаже всеки от лакиране. И четката, и консистенцията са отвратителни. .
Жалко, а е такъв хубав цвят.
Аз съм го слагала само два пъти.
Да, кара ме да се чувствам като ученичка, която за първи път се лакира...😂
Когато съм го слагала не е бил гъст. Но за благото на темата, може да пробвам и този вариант.  😉
Ох, Грийни😅 Точно жертване си е с този лак...
Не беше толкова гъст но някакси сякаш засъхва провлачен на четки още докато нанасяш, абе странно се мажеше.
Да, засъхващ, лигав, хлъзгащ се и в същото време като че ли не чак толкова гъст сам по себе си. Един такъв като сопол, влачещ се от четката...☺️ Това сигурно е "най-хваленият" лак в темата.🙂
Но е възможно с разредител да е по-добре. Което няма да оправи ужасната му стърчаща четка, но пак ще е по-добре (или пък може да се пресипе в празно шишенце с хубава четка).🙂

# 82
Ти го каза за сопола, аз реших да спестя точно това описание Joy Но си права, де, такъв си е.

Четки има и отделни, бях си вземала от китайците за много смешни пари, изглеждат ми стандартни като тези с които си идват лаковете.

# 83
Да, някои допълнителни четки даже са по-хубави от оригиналните, които са в шишенцата на лаковете.
Колкото до консистенцията - ами, такъв си е.😂

# 84
  • На изток от Ада
Ами разредете го . Има и воднист сопол.

# 85
  • Варна
Наси Grinning
Както го описвате е точно гъст. Направо ще тръгна да го търся, само за да го пробвам, иначе не ми харесва Laughing
Шишенцата са с различни диаметри на гърлата, съответно и капачките с четките, трябва да си паснат.

# 86
  • На изток от Ада
Мацки в дм малките s he са: 1.89. Големите 2.49

# 87
Днес ходих да търся любимия си прозрачно розов цвят и вече беше изчерпан... Ще търся заместител явно 🥲

# 88
Шишенцата са с различни диаметри на гърлата, съответно и капачките с четките, трябва да си паснат.
Така е, а и има четки с различна дължина. Аз затова писах, че е най-лесно направо да се пресипе в празно шишенце.
Тина, ти ли имаше Есенс от Satin серията? Един такъв "розовеещ" или не знам как да го опиша точно? Аз май само бежовия/златистоя си бях купила. Можеш ли да покажеш как стои на нокти? Става ли на черти (като някои перлени лакове)? Видях го намален и се чудя дали да го купя.☺️

# 89
  • На изток от Ада
Satin не стават на черти.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 21:40 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт