Лакове за нокти - 174

• 20 277
  • 427
  •   1
Отговори
# 60
Последните ми находки от DM, на S-he colour& style. Всичко на марката е намалено ( почти без пари), тъй като я изтеглят от пазара.

# 61
  • София
Здравейте
аз също ползвам лилавия активнен заздравител на Перфект, точно защото ми се разслояваха ноктите Hushed

Взех си и този
https://lillydrogerie.bg/eveline-nails-therapy-zazdravitel-za-no … kjur-12-ml-519808
който ползвах около месец без друг лак,като поставях по един слой три последователни дни,и на четвъртия трия и отново/някъде го прочетох като препоръка/

И него ли не мога да ползвам като основа  за постоянно?

# 62
  • Измир
Cien Canadian maple

Много добре покрива лака. Топа е на същата марка.

# 63
  • София
Essie 266, малко съм разочарована от крайния резултат, в интернет ми харесваше повече.  На живо е доста зелен.

# 64
  • На изток от Ада
Няма разредител в трите лили.
Има етикет само.
Нов

# 65
Аурелиа, благодаря за споделеното. Ще мина през ДМ да видя за нещо интересно.

# 66
  • На изток от Ада
Да S he и аз онзи ден казах че я няма в новото дм. Взех 3 тогава .
Но и няма намеление аз ходих в понеделник

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 19:36 от nasito8988

# 67
Голдън Роуз Кератин номер 44:

Скрит текст:

Приискаха ми се лъскави частички, защото в момента нямам достъп до Перфект 525💜. Та този е подобен като вфект, но във винено.😅
Бях забравила, че четките на ГР Кератин са по-ръбести за моите нокти и доста трудно оформих овала.
vnd, мисля, че не е проблем да се използва няколко пъти активния заздравител при разслоени нокти (от друго), но е по-добре при разслоени нокти да се избере подходяща терапия за разслоени нокти.
Дайс, с подобен лак - така, както го виждам на снимката - щях да се лакирам😀 (Перфект Gel Look 520), но надделя желанието за нещо по-тъмно и с частички. Стои ти много добре според мен.🙂
Bonbonche, разкошен е този Пиер Карден 090! Бих го купила, макар че напоследък нямам голямо желание да купувам още лакове, добре съм заредена.😁
Чак супер лъскав топ не ми трябва, искам си бързосъхнещият ефект на Спийд драй. Сега съм с някакв бързосъхнещ топ на Trend it up, обаче се е сгъстил, а не е използван и на 1/3! Съответно такива дебели пластове ми направи (откъм връхчетата особено) че направо стои като гел лак.😅 Поне нямам чаршафи на ноктите, иначе има някои дефекти с този топ, но пък компенсирам с лъскави частички и е ок на живо.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 20:28 от dolce miele

# 68
От тоя Кератин на ГР май само един имам и толкова гадно се нанася че си останах само с него. Черен с блестящо като брокат, много красив но ми скъсва нервите и се цапам до ушите с него... Отдавна не съм се мъчила с него и не помня четката ли беше проблемна или консистенцията, но оцапаното ми е пред очите Joy

# 69
  • На изток от Ада
Аз последно купих течен латекс за такива цапаници.

# 70
Имам и аз, обаче все забравям за него Joy

# 71
От тоя Кератин на ГР май само един имам и толкова гадно се нанася че си останах само с него. Черен с блестящо като брокат, много красив но ми скъсва нервите и се цапам до ушите с него...
Мисля, че го бъркаш с лака от другата им серия, Гел шайн май беше тя.🙂 И четката, и консистенцията му са ми проблемни на мен не черния с частичките.😆 Иначе е много красив, наистина.😅
При мен чак цапаници не са, но пък ме дразни, че заради четката овалът ми става квадратен и си е бая занимавка да въртя четката и да правя "завойчета" от средата наляво и надясно (тя и четката не е особено пластична и мека - по-точно почти никак, с твърди и остри краища стои). За такива с по-големи нокти от моите (или с друг топ овал) може и да е ок такава четка, но при мен се получава празно място точно в центъра. Ако стигна дотам с четката, веднага се отбелязват по един ъгъл отляво и отдясно, на които мястото им не е там, т.е. почти ми влиза лакът под кожичките. Пък за мъката с малките ми нокътчета на кутретата да не отварям дума.😆 Затова съм лакирала малко по-далече от кожичките и после накланяне на четката и "рисуване"...😂
Направо съжалих, че не използвах лампа за лакирането (имам, но често я забравям, защото има достатъчно светлина там, където се лакирам, но за такива блестящи лакове и с такива четки определено си трябва). На живо си е доста приличен маникюрът, но на снимка овалът ми боде очите.☺️

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 00:33 от dolce miele

# 72
  • На изток от Ада
Кератин също имст тъмно червен с шимър

# 73
Мисля, че този има предвид Натка:

ГР Кератин нямат черен с частички (поне аз в цветовата им палитра не виждам такъв).
Имам мисля и още няколко лака ГР Кератин от подарени от съфорумки лакове - четката им няма да ме спре да ги използвам, защото цветовете ми харесват много. Просто малко повече трябва да внимавам при лакирането.🙂

# 74
  • На изток от Ада
А черен нямат . Имат червен

Общи условия

Активация на акаунт