Лакове за нокти - 174

• 20 267
  • 427
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Миме, бързо оздравяване!
Хвърлила съм око на подобно Еси, дори помислих, че е той, но името на този, който съм харесала е Бахама Мама.
Бахамата е разкошен! Супер лесно се нанася и съхне бързо.

# 46
  • В полите на Пирин планина
Моите лакове са в 5 кутии. Ако сте поръчвали от Barecare корейска козметика, те пращат поръчките в много красиви, цветни и стабилни кутии, в които си прехвърлих всички лакове постепенно, след съответния брой поръчки на шампоани, балсами, кремове и др. подобни. Не съм ги броила, но със сигурност са към 100-тина бройки. Някои, съвсем засъхнали, изхвърлих. Няколко подарих на сестра ми и честно казано, пак не са в някакъв строен ред, а смесица. Просто вземам една кутия и си избирам цвят, според настроението. Сега съм във "винено червен" период. По принцип зимата ме наляга такова желание за класически, изчистен червен маникюр. А може и не съвсем изчистен, с брокатчета и блескулки.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 11:17 от Lady Brinne

# 47
Rosheen, много хубав розов лак!
Какви база и топ ползваш?

От къде поръчвате CND?

Съвсем начинаеща съм в тези лекове.

# 48
  • Варна
CND поръчах първо от един английски сайт, но ми изпратиха погрешка гел варианта, а аз лампа нямам Grinning
После поръчах от озон, има ги и в емаг, може би и в други сайтове.

# 49
A-England  mustardseed a fairy.
На слънце

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 16:36 от lilipan

# 50
  • Варна
Lilipan, името на лака е написано над crown your hands and feet.

# 51

База - Импала
Pierre Cardin 090  на два пласта
Топ Perfect Speed Dry

utro77, Hug аз ползвам база за нокти на Импала - ето тази
https://www.esteto.bg/produse-617040-zazdravitel-za-nokti-nano-c … trengthener-12-ml
и понякога една база на Avon - тази
https://www.emag.bg/zazdravjavashta-osnova-za-nokti-avon-nail-ex … x-2/pd/DG08QYYBM/

Топ лаковете и тях сменям от време на време:
Essence Extreme Gel
Seche - VITE
и един на Avon, но сега не мога да го покажа кой точно е (довечера ще го видя и ще се редактирам)

Dolce Hug,
аз съм използвала доста бутилчета от Perfect Speed Dry, но мисля, че тази последната, която съм отворила в момента е с понижено качество. Сякаш предходните партиди бяха по-бляскави и правеха ноктите да изглеждат като с гел ефект. При сега отвореното шишенце не изглеждат по този начин. Мисълта ми е да не тъжиш много за
Perfect Speed Dry. Flowers Hibiscus

# 52
Rosheen, много хубав розов лак!
Какви база и топ ползваш?

От къде поръчвате CND?

Съвсем начинаеща съм в тези лекове.
Лилавия PERFECT Заздравител активен
https://lillydrogerie.bg/perfect-zazdravitel-aktiven
Топ лака е Seche - VITE - Бързосъхнещ топ лак за нокти
https://alishop.bg/product/9155/seche-vite-barzosahnesht-top-lak-za-nokti.html

# 53
  • на последния етаж
Днес essence Harley Quinn XoXo:

# 54
Да се запиша и аз в новата темичка с един лак, който много трудно се снима - перфект гел 525 - по принцип има лилав шимър, но днес няма слънце за да го снимам по-добре

# 55
Любим Перфект! Purple Heart

Момичета, някоя от вас беше писала, че активният заздравител не е добре да се използва дълго време. Защо?

# 56
  • На изток от Ада
Има формалдехид Джанис.

Аз не откривам разредител в лили. Трябва да търся в елитис .

# 57
Janice, съдържа формалдехид - от което ноктите стават по-твърди, но при продължителна употреба ноктите е възможно да започнат да се разслояват и лющят. Писали са тук момичета с такъв проблем, а и мисля, че и на самата опаковка си пишеше нещо в смисъл да не се използва за продължителен период. Аз лично използвам по 2-3 пъти примерно, после друга база или пък редувам веднъж с активния и веднъж с друго.
По-късно ще се връщам да разглеждам назад красоти❤ и да слагам лайкове 😊

# 58
Благодаря за информацията, момичета! Ще го оставя за известно време. Иначе за опаковките признавам, че не ги чета и много често директно изхвърлям, за да не ми заемат място в кутията с лакове.

Наси, купих на майката на ММ разредител на Перфект от Лили. Възможно е да съм нацелила такова Лили, в което има.

# 59
  • На изток от Ада
То в Стара Загора има 4 лилита.
Трябва да видя в другите две.

Общи условия

Активация на акаунт