Лакове за нокти - 174

• 20 267
  • 427
  •   1
Отговори
# 30
Обикновеният е в пъти по-хубав, Тина.

# 31
Един маникюр от мен с китайче, ама и изпълнението ми е малко китайско 🥰

# 32
Чета си тук и само ме зарибявате 😀
Много ми хареса CND Shellac Nordic lights обикновения го поръчах веднага с още 1-2.
Иначе съм скучна, или тъмно червено, или розово или нюд, бозаво както каза някой.
Essie sole mate 45, не много добре сложен 😀

# 33
Благодаря за новата тема нещо ме е налегнал грип и скоро не съм слагала нищо ново

# 34
Миме, бързо оздравяване!
Хвърлила съм око на подобно Еси, дори помислих, че е той, но името на този, който съм харесала е Бахама Мама.

# 35
# 36
Грийни, чудесен е! Purple Heart
Много харесвам лаковете на Аура и си търся точно такъв. Прозрачен ли е леко?

# 37
Да, леко прозрачен, със златист шимър. Изобщо не мога да го хвана на снимка. На лампа пък съвсем...
Мисля, че и Джулс го имаше. Ако може тя да предложи по-хубава снимка, ще е добре.

# 38
  • В полите на Пирин планина
Barry M Crimson Couture:

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 20:21 от Lady Brinne

# 39
  • София
Ето я Аурата 105 при мен

Тук съм я слагала на три пласта, иначе на два леко прозира, но никак не лошо
А иначе сега сложих този Heart

# 40

Отрязах палците, че лекувам единият и сложих тъмен лак- катрис гел някакъв си;)

# 41
Джулс  как успяваш да правиш такива хубави снимки?!😊
Аура 105 според мен не е с розов шимър (поне не я помня така, не е пред мен сега лакът), а с такива като цвета на лака. Много са трудни за описване всъщност.😂
За организирането на лаковете писа някой по-назад...😃 И на мен скоро ще ми предстои и също ще приема идеи как точно. Моите обаче не се побират в една или две кутии!🤣
Намерих си много готин органайзер за лакове в един магазин тип втора употреба.
Скрит текст:
Нов беше и с етикет, но в едното отделение сякаш липсва нещо, защото отвътре има Велко лепенки, а не виждам какво се е закрепване там. На два етажа е и като несесер, отгоре има дръжка, текстилен. Отдолу отделението е с мека "решетка" с отделения за лаковете (мисля, че побира около 36 броя), отгоре има места за съхранение на четки, пили и други приспособления за маникюр.
Та в несесера-органайзер за лакове съм сложила няколко топ лака и лакове, които ползвам по-често в даден период, за да ми е по-удобно да ги откривам и да не ровя между другите. С другите лакове обаче ще ми е мъка организирането отново, защото дъщеря ми след броени дни става на 14 години и от миналата година започна доста често да тършува из моите лакове.😅 И после, разбира се, не ги оставя там, откъдето ги е взела. Има и няколко, които е "забравила" да затвори добре - те са се сгъстили...🙄 Ако тръгна след нея да почиствам и гърлата на шишенцата, съвсем ще е мъка...😬 Иначе сама си се лакира, лепи нокти, последният и' маникюр е целият изрисуван.😀
Накратко- пак ще се чудя дали искам да подреждам лаковете по марки или по цветове...или пък по вид лакове като ефект (примерно брокати, холо лакове отделно от другите и т.н.).😆

# 42
  • На изток от Ада
Моите,са по цветове.
В селото.
Тук са в курия и органайзер. Пак кутия,с дупки от тему

# 43
  • Измир
Аз ги държа в шкаф със стъклени вратички от ИКЕА. Подреждам по марки.
Ползвам винаги база и топ. Напоследък обаче слагам заздравителя на Кальон, който показах в предния ми пост.
Топ на Лидъл, Сали Хенсън или Голдън роз в зависимост от лака. Някакси си го усещам, ако слоевете са ми по-плътни Сали, ако е лек лака ГР.
Купих и от Турция Rival de loop бързосъхнещ топ. В момента е най-нашумелият там.

# 44
  • София
Dolce, обикалям целия апартамент, баня, дрешник и т.н., понякога хващам ММ, нали ми уйдисва на шашавия акъл Joy

Общи условия

Активация на акаунт