💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Два свята, едно желание 💫 Сърцебиене /Тема 55/

• 46 270
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
# 151
# 152
Честит празник на празнуващите! Бъдете здрави , благословени и много щастливи.
Честит рожден ден Ханде! Нека да е здрава , винаги целеустремена, много бъдещи тв проекти, много любов в сърцето си. Нека срещне истинската и искрена любов.

# 153
Ханде и Мави Blue Heart
„Малки агънца 🌸“

# 154
Семейно празнуват РД 🎂

Подарък от фен

# 155
Едно бебче на 32 Heart Eyes

Истинско слънчице. Като чуя думата “доброта”, свързвам я с нашето Ханденце. Очите ѝ са толкова чисти… дано пътят ѝ е щастлив Heart

# 156
# 157
Малко тъжна ми се вижда. Има някаква тъга в погледа й

# 158

Още едно видео на Ханде Ерчел, поздравена от репортери, след като отпразнува рождения си ден.

Ханде: Добре съм, а ти? Бях на вечеря със семейството си.

Репортер:
Добър апетит и Честит рожден ден! На 32 години си, какво можеш да кажеш?

Ханде: Да, навърших 32! Ще видим... Нова епоха, нови дни - ако Бог е дал, ще има хубав живот напред.

Репортер: В такива моменти, поглеждайки назад, за какво мислите? Какво ви донесе тази година?

Ханде: Тази година донесе много хубави неща. Утре излиза нов проект, нов филм. Така че съм много развълнувана от тази прекрасна работа.

И от Акиф

Ханде:Сама съм. Много съм сама. Всичко е наред. Сега съм в работен период. И ще продължа да работя.

# 159
Честита да е Ханде! Здрава, творяща, да ни радва с нови и интересни проекти!
Честит празник на именичките в групата!
Здраве и щастие  за тях!

# 160
Благи, 💐

Честитка от Рейчъл и Дамла

# 161
Flowers Herb В очакване на утрешния ден!

Едно прекрасно българско момче празнува днес своя 19-ти РД.
В зората на един светъл живот да преминава през него с тази лъчезарна усмивка...

Мони Николов!

# 162
  • София
Среднощен привет, мили момичета! Flowers Hibiscus

В последните минути на 24 ноември 2025 година влизам в темата, за да поднеса поздрави за рождения ден на нашата любимка Ханде Ерчел!  Пожелавам й много крепко здраве и много късмет! С останалото тя се справя чудесно и сама! А аз, като човек, който безкрайно много я харесва и искрено я цени, се прекланям пред твореца, таланта, упоритостта, увереността, независимостта на жената с голямо сърце и необятен творчески дух, Ханде Ерчел!

Челният ми сблъсък с „явлението“ Ханде Ерчел беше преди повече от  5 години! През онази изключително объркана, трудна, неясна, смутна 2020 година, когато лутайки се между неизвестното, непознатото, отчаянието и надеждата попаднах на тема посветена на сериала „Почукай на вратата ми“ за което съм изключително благодарна! Защото Ханде Ерчел за мен определено е явление! И се чувствам удовлетворена, че съм избрала да бъда неин верен почитател! Защото  актрисата, твореца, жената Ханде Ерчел ме кара да се чувствам доволна и щастлива и да се вълнувам за всяка нейна изява през последните години! Heart

В началото я харесвах предимно заради героините, които пресъздаваше! Защото във всички филми и сериали, в които изпълнява главната женска роля, нейните героини са всичко онова, което една млада съвременна жена би искала да бъде: красива, умна, талантлива, усмихната, успешна, удивителна, независима, енергична! А това са качества, които на мен много ми допадат, харесват ми, симпатизирам им! По-късно, опитвайки се да се абстрахирам от чисто медийния образ на жената Ханде Ерчел постепенно установих, че харесвам не само актрисата Ханде Ерчел, прекланям се пред човека с голямо сърце и всестранния талант Ханде Ерчел! Heart

Виждам болката в очите й, когато идват в годината онези дни, които са пряко свързани с майка й! Изпитвам чувство на съпричастност за нейната лична трагедия, когато чета за сътрудничеството на Ханде Ерчел с „Асоциацията за живот без рак“ като посланик на добра воля. Вълнувам се, че през  2021 година стана лице на кампанията „Бъди моят герой“, която е с цел да повиши осведомеността и да насърчи обществената подкрепа за онкоболните. Heart Eyes

Очаровам се винаги, когато чета или виждам снимки с нейните или с чужди кучета, разбирам за проявите й на безкрайна любов и грижа за животните, както и за действията свързана с тяхната защита! През лятото на 2024 година Ханде Ерчел публикува в Instagram историята си снимка от местна кампания за „глобален призив“ за спасяване на  бездомните животни в Турция, чрез въвеждане от правителството на страната на нов член, който според групите за правата на животните и защитниците им може да доведе до лишаване на „милиони бездомни животни от правото им на съществуване“. Heart

Стъписах се приятно от невероятната като художествен и творчески замисъл рисунка за корицата на сп. Elle March Turkey, 2023 година! Страдах и съчуствах на всички хора, които загубиха близки и приятели в разрушителното земетресение в Турция и Сирия на 06 февруари 2023 година, докато държах в ръцете си изпратено от приятели списание ELLE Turkey с оригиналната рисунка на Ханде Ерчел на корицата посветено на жертвите! И вглеждайки се внимателно в тази рисунка, няма как да не си дадеш сметка за дълбоката болка и съпричастност, която е изпитвал художника докато е рисувал и как сякаш е оставил в тази рисунка част от душата си!  Heart

Възхитих се на нестихващата й енергия и заряд, когато видях Специалната капсулна колекцията от бижута сътворени от нейното безкрайно въображение за Atasay (Атасай)! Усетих жаркото слънце над пустинята, чух звукя на вятъря над пясъчните дюни, почуствах ситния ронещ се пясък под краката й! И цялата тази магия прекрасно превъплатени, умело вплетени като елементи в невероятната Капсулна колекция на Атасай! Heart

Усмихнах се и безмълвно благодарих на всички нейни поддръжници, всички онези милиони фенове от цял свят, както и на ръководството на Atasay (Атасай), които направиха възможно на нейния рожден ден 24 ноември 2023 година, образа на Ханде Ерчел да се появи в цялата си прелест на дубайският небостъргач Burj Khalifa (Бурдж Халифа), най-високата сграда в света и се окъпе в светлина! Защото тя го заслужава! Heart

Прекланям се пред творческата й мисъл и се опитвам да разгадая тайните и мистериите които вълнуват ума и душата й! Онези непознати за обикновените хора мистични фигури които виждам в картините й с маслени бои! Дълго време търсих дълбоките корени на отоманската история, които са провокирали мотивите в сътворените от нейното въображение, нейната представа и нейните ръце, ръчно изработените килими с елементи вдъхновени от бижутата Pomellato (Помелато)! Heart

Мълчаливо съзерцавам снимките й след всяка поредна фотосесия и продължавам да се питам, дали ще дойде момент в който ще бъда малко или много разочарована? Защото за последните години, откакто следя нейните професионални изяви за мен тя винаги е олицетворявала това, което специалистите наричат „Жена от класа“! Всяка фотосесия на Ханде Ерчелни ни демонстрира жената такава, каквато тя трябва да бъде: стилна, елегантна, изящна, грациозна, сексапилна, съблазнителна, фатална! Жена, пълна с увереност и удивителна енергия!

На зашеметяващата, неземната и невероятна Ханде Ерчел пожелавам да бъде искински Щастлива с едно стихотворение:

Щастливата жена

Щастливата жена е като вихър.
Тя спира урагани със ръце,
и в този миг не може никой
да сложи облак в нейното небе.

Щастливата жена е несломима.
Тя само с поглед мести планини.
Вселената се радва, че я има –
да рони по безкрая й звезди...

Щастливата жена умее всичко.
Опъва брод над пропасти далечни.
Дори, когато мразят – тя обича.