💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Два свята, едно желание 💫 Сърцебиене /Тема 55/

• 46 350
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Ново:
Момчетата от Dolce&Gabana!
Керем на червения килим с Люсиен Леон Лависконт, и двамата облечени в D&G
https://x.com/UmaiKer/status/1994087398813192370?s=20

# 286
Инан е фен на такъв тип панталони очевидно, но на Керем хич не му ходят. И все пак е 100 пъти по-добре от други скорошни изяви. Grinning

# 287
Скоро ще има интервю

# 288
# 289
Пост на фен на Ханде в Туитър:
„Ханде ханъм, благодаря ти!“ — Ханде ханъм, това писмо е за теб.
Тя взе плика, започна да слага автограф и щеше да ми го върне.
Но аз повторих: — Ханде, това писмо е за теб. Благодаря ти… благодаря ти за всичко.
Тя ме погледна изненадано и каза: — Аааа… това за мен ли е!?
И тя взе писмото
В този момент осъзнах: това беше моят шанс. Моята фраза на турски… Най-важният ми момент. Бях нервен, запъвах се в думите, но тя ме чу и разбра. Погледна ме… и никога няма да забравя този поглед. Имаше изненада, нежност, радост. Сякаш усети цялата дълбочина на това, което се опитвах да кажа.
Писмото означаваше всичко за мен. Знаех, че няма да мога да говоря дълго — емоциите ми щяха да прелеят, ръцете ми щяха да треперят и сълзите щяха да започнат да се стичат. Ето защо писмото стана моят начин да изразя цялата благодарност в сърцето си. Видях колко силно тя държеше и двете писма - моето и на моята приятелка. Две писма, носещи толкова много любов, топлина и благодарност. Беше невероятно мило ☺️

# 290
Sparkling Heart

Сериалът "La Grand Maison Tokyo" е японска драма, която проследява историята на Нацуки Обана, изключително талантлив, но арогантен главен готвач, специалист по френска кухня.

Резюме на сюжета:

Провал в Париж: Нацуки Обана ръководи престижен ресторант в Париж, който е отличен с две звезди Мишлен. Обсебен от идеята да спечели мечтаните три звезди, той работи под огромен натиск. По време на важен обяд за среща на високо равнище обаче, инцидент с алерген в храната води до дипломатически скандал, което принуждава ресторанта да затвори, а кариерата на Обана е съсипана.

Ново начало в Токио: Три години по-късно, Обана се среща с Ринко Хаями, амбициозна, но неопитна готвачка, която също мечтае за три звезди Мишлен. Отхвърлени и двамата от кулинарния елит, те решават да обединят усилията си.

Преследване на мечтата: Завръщайки се в Япония, те отварят нов ресторант, наречен "La Grand Maison Tokyo", и събират екип от бивши колеги и нови таланти. Сериалът проследява тяхната борба да преодолеят миналото, да възстановят репутацията си и да постигнат най-високото кулинарно отличие – три звезди Мишлен.

Сериалът е вдъхновяваща история за изкуплението, приятелството и неуморното преследване на съвършенството в света на висшата кулинария.

# 291
  • София
Sunglasses
И според мен Керем не изглежда добре в тези дрехи! Каквато и да е текущата мода, задължение на стилистите е артистът, за когото се грижат, съобразявайки се с неговият ръст, коса, тяло, да изглежда максимално добре!

https://x.com/i/status/1994086363117805902

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 21:41 от Dilemi

# 292
На мен този път ми харесва ☺️

Като знаем вкуса на Инан, направо съм под напрежение преди появата на Керем ( и оня ден на Ханде). Този човек има много странен вкус за мода.
( На Ханде първият тоалет беше много зле, втория - биваше)

Керем напредва в тренда

# 293
Керем, Инан и някакъв певец

Смятам, че Керем е облечен много адекватно за събитието на което ще присъства. Можеше да сложи едно сако и тогава щеше да има по-завършен образ. В крайна сметка има договор с ДГ, така че и това го ограничава в избора.

# 294
Вече стана ли ясно кой печели наградата - Мъж на годината?

( Имам проблем в Туитър и не мога да разбера)

# 295

Ж: Чух, че си живял на много различни места. Някога бил ли си в Египет?
К: Не, не съм бил.
Ж: Не може да бъде.
К: Ти от Египет ли си?
Ж: Да, аз съм от Египе.
К: Наистина ли? Боже мой, колко ми се иска да отида там. Мъжът на сестра ми е от Египет. Срамно е да си призная, но до сега не съм ходил там. Но, да, определено искам да отида там.
Ж: Следващият път, когато идваш ми пиши.
 К: От къде точно си в Египет?
Ж: Кайро.
К: Така ли? Значи, ще ме вземеш и ще ме заведеш на пирамидите?
Ж: Да.
К: Отлично. Виж. Определено. Аз наистина искам да отида там. Добре, ще го направим.
Ж, К: Договорихме се.

# 296
Благи , 💐

# 297

Баръш Ардуч говори за ранния край на сериала „Любов и сълзи“, в който сподели главната роля с Ханде Ерчел.

🤩Правили сте много проекти с Ханде Ханъм дигитално и те бяха много успешни. Предполагам, че не са получили това, което се очакваше по телевизията? Какво мислите за това?

🤩Баръш Ардуч: Случва се. Много се говори за това, но никой не знае формулата. Подхождате към нещата с вяра и понякога това работи. Да кажем, че общественото одобрение е благословия. Така че...

❥ Ханде Ерчел говори за ранния край на сериала „Любов и сълзи“, в който тя сподели главната роля с Баръш Ардуч.

🤍Казаха, че сериалът е приключил заради рейтингите. Много ми хареса героинята на Мейра. Краят на сериала ме остави със смесени чувства. Не исках да свършва толкова рано...

Филмът само 24 часа след пускането

И още малко красота от вчера

# 298
Flowers Herb Момичета, отново се вълнуваме ... Flushed
Тази вечер на пресижната награда за Керем и неподходящата му визия. Модата ни ги представя в различни визии, но тази го доближава до Гюнефер. Керем е безупречен в класически костюм...

и греховно сладък ... в дънки

Мене ме потресе ризата, черен сатен с почти буфан ръкав, видимо неудобна и подчертаваща големината на торса, с клоширан панталон, който скъсява крайниците.

Важен е приза, ...Trophy

# 299
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт