💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Два свята, едно желание 💫 Сърцебиене /Тема 55/

• 4 312
  • 70
  •   15
Отговори
# 60
Фраг 2 на еп. 11
Арас: „Ще се женим с Аслъ, затова няма да дам жената, за която ще се оженя, на никого!“

# 61
Тук има много повече химия отколкото при Арас и Аслъ 😎

Само да не убият и Сезин

# 62
Речта на Керем от събитие за марката Montblanc снощи:
„Тъй като нашият приятел е тук, трябва да говоря на английски. Наистина не исках, но ще продължа на английски. Така че, благодаря ви много на всички, които са тук с нас и Montblanc. Чест е да ви видя тук и просто искам да кажа колко съм щастлив да бъда част от семейството на Montblanc. Щастлив съм да споделя това с вас тази вечер. Това е марка, която всички познаваме и ценим, но не е просто марка, която познавате – зад нея стои толкова много. Тя има своя собствена история и наследство, подкрепя занаятите, изкуството, музиката и тези, които променят правилата. Невероятно е да съм тук с всички, благодаря ви много и ви желая прекрасна вечер!“

От "Сърцебиене"
Стори на Ceren Taşçı:
„Моята история в #Сърцебиене приключи. Бих искала да благодаря на всички, с които работих, и на целия екип, който допринесе. Специални благодарности на нашите зрители, които обичаха и следваха Емел. Надявам се да се срещнем отново в други истории...“

Скрит текст:

# 63
То сериалът можеше да мине и без нея. Не знам защо изобщо беше в каста 🤔

# 64
Здравейте! Flowers Hibiscus

Мики, благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus

# 65
Да поздравим дамата, която очевидно позна, че Халит е влюбен в Рейхан и ще й предлага брак.
Сега стана око за око и зъб за зъб. Хюлия дразни Рейхан с Метин, а сега ще стане обратното. Рейхан ще дразни Хюлия с Халит.
А Рейхан от мафиот на по-голям мафиот ще се натресе.

Интересно коя - коя ще надцака?

# 66
Аз искам да поздравя Тина (ако не се бъркам), при едно от гледанията на живо тя каза, че докторът се държи странно и според нея може да се окаже замесен в смъртта на Мелике. Ами права се оказа! В крайна сметка това решиха сценаристите, все още не намирам логика в това решение, но да видим какво ще обяснят в новия епизод.

# 67
🥰 Впечатления от гостите:

Вчера, по покана на Rotap, присъствахме на представянето в ресторант Arkestra на специално издание от колекцията GREAT CHARACTERS на #montblanc, посветено на Queen.

На вечерта, водена от Керем Бурсин, имахме възможността да видим отблизо писалките от специалното издание: моделът Special Edition, вдъхновен от един от най-продаваните албуми на Queen, Greatest Hits II от 1991 г., и моделът LE 1975, създаден в чест на четвъртия студиен албум на групата, A Night at the Opera, и вдъхновен от емблематичния сценичен костюм на Фреди Меркюри - арлекин.

Събитието, обмислено до най-малкия детайл, се превърна в незабравима вечер за нас благодарение на великолепните ястия, приготвени специално, за да съответстват на темата.

# 68
Фраг 2 на еп. 11
Арас: „Ще се женим с Аслъ, затова няма да дам жената, за която ще се оженя, на никого!“

Превод на фрага:

Арас: С Аслъ ще се оженим, затова няма да дам жената, за която ще се женя на никого.
Серкан: Извади я, извади я. Извади картата. (На лична карта прилича) Извади я. Ако ме измамиш, Арас умира, разбра ли?
Метин: Не разбирам. Ще намерите, този, който е издал местонахождението на брат ми и ще го накажете.
Рейхан: Ако мислиш, че можеш да убедиш Халит, давай. На него не му пука за теб.
Хюлия: Имайки предвид, че не е влюбен и в теб...
Рейхан: Предпочитам да умра, отколкото да позволя Аслъ да се ожени за този луд.
Халит: Може би не трябва да умираш.
Рейхан: Какво искаш?
Халит: Рейхан Алкан, ще се омъжиш ли за мен?
Фиген: Къде са всички? Бириджик? Мерием?
Аслъ: Не ме интересува! Ако аз съм това, което той иска, да ме вземе!
Не си отивай, моля те, наистина.
Халит: Говорихме, разбрахме се. Грешката беше, че ти ми каза къде беше Аслъ. Но ако се оженим, ако сме мъж и жена, тази тайна ще отиде в гроба с мен.
Серкан: Изненада!

Много хаотичен фраг, но ми хареса. Grinning Явно ще убият Емел, сигурно пак докторът. Масов убиец ще го направят. Grinning

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 22:20 от mikipoli

# 69
Мики, 💐

В първоначалния сценарий Мелике е разкрила, че баща й е бил убит и започва да рови, затова я убиват. ( Инфо Туитър)

Докторът е странен още от първите епизоди. А във визитката на сериала в началото го представят като мил, доблестен и честен...

# 70
Според мен пък докторът може би стои зад някаква организация за продажба на бебета, иначе защо да му пука, че Мелике е научила, че е купена и иска да го каже публично.

Общи условия

Активация на акаунт