Юлски бебчета 2026г.

• 12 040
  • 382
  •   4
Отговори
# 375
Аз вече два пъти боледувам и стигам до антибиотик, като по празниците изкарах пневмония, която все още влача, но слава богу нещата са добре. Тази седмица се стече лошо за мен, но пък съм отървала грипа, че в офиса има хора с положителни тестове . Трябва сами да се пазим.

# 376
И аз много се притеснявам, кашлям от 28.12…  направо не ми минава. Работя с много хора, и колеги, и пациенти. До към февруари ще трябва да изкарам, ако всичко е ок. Но то и детето носи бацили от градината.. бацила дебне отвсякъде 😀

# 377
  • Варна
И аз съм болна и ми е много трудно с този никакъв избор на лекарства. Искам да попитам има ли някоя мама между нас, която да е с много малко дете в момента ? Аз съм след секцио в края на януари 2025 г. и поемам доста лекарски критики от това. Не беше планувано забременяването...притеснено ми е.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 11:02 от br

# 378
Аз все още чакам да ми звъннат от МЦ Афродита с резултати от Вижън +. Миналия понеделник след обед ми взеха кръв, но съм в гр. Варна. Предполагам, че ги пращат към София първо и от там към чужбина.
Утре съм на първа ФМ и ми се искаше да имам резултати ама май ще е след нея.

# 379
Момичета, кой Ви следи? Аз се чудя много при кого ми се ражда като за начало - четох за Олга Дукат, защото много държа да е естествено, но пък има и други добри специалисти и не зная просто ... Всяка препоръка ще ми е от полза

# 380
Аз лично си харесвам и много се доверявам на моята АГ. В Щерев изражда, фен е на естестввното раждане и без причина не прави секцио. Две естествени раждания имам с нея, надявам се и сега третото пак да е естествено. 2та пъти бях близо до секцио (1я екип беше събрала), но с нейна помощ и подрепа не стигнахме до там и съм много благодарна.
Иначе за Иван Вецев в Шейново същп имам много дибри отзиви от приятелки, всички родиха нормално, с негова подкрепа.

# 381
Тони , стиснати палци да излезе преди приглида, но и да не е - те не го гледат грам. Даже моята докторка на феталната морфология ми каза да правя тест след прегледа при нея и на мен колкото и да ми беше тревожно да изчакам до след 12 г.с. , я послушах. За мен или имам доверие на лекаря и правя каквото ми каже , или сменям лекаря.
Иначе аз  се следя в Пловдив , при д-р Краевска и съм много доволна засега.
Видяхме днес атрибутите на нашия хубавец и се поуспокоих, че теста е правилен и чакаме момче.
Как сте вие момичета, в началото на втория триместър? При мен симптомите намаляха, последно миналата седмица повръщах, но тези дни нямам толкова осезаемо гадене, гърдите ми не ме болят и малко даже ми просветна и не съм така уморена.

# 382
Момичета, кой Ви следи? Аз се чудя много при кого ми се ражда като за начало - четох за Олга Дукат, защото много държа да е естествено, но пък има и други добри специалисти и не зная просто ... Всяка препоръка ще ми е от полза

Аз също съм в свети Лазар, но не при Олга.

Общи условия

Активация на акаунт