Юлски бебчета 2026г.

• 12 426
  • 401
  •   2
Отговори
# 390
Нямам идея, ние сме с нея от предната бременност и този път не минах по каналния ред, а просто и се обадих да ми намери час.
Тя е и началник отделение Рискова бременност и наистина е много заета, телефонът и звъни постоянно, има и много пациенти, но аз буквално познавам всичките в отделението, и Дичев, и Манастирски, и Арабаджиева, и
 са уникални професионалисти.

Честно да си призная, не съм се качвала на кантара хаха. Мериха ме на феталната, но според мен не им беше верен. Радвам се, че отново ми се яде и си хапвам.
Аз много исках да се запиша при Павлова, но репродуктивния каза, че при нея е лудница и много се чака. Така ли е наистина?

# 391
Аз съм 14 г.с днес и от 12-та някъде не усещам грам нищичко - ни гадене, ни гърди, нищо. Килограмите не са мърдали от 2 седмици горе- долу (за което съм благодарна, че бая рязко бяха почнали да се покачват..) за сега съм +3.5 кг.  Обаче много гадно се разболях, нямам температура обаче отвратителна кашлица ме мъчи и направо си умирам от страх. Там ли е това дете, не е ли.. като оздравея ще отида да го видя, че няма да издържа до следващата жк на 5 февруари.. Рано ни е още май да усещаме? Не очаквам нищо поне до 16-17-18 седмица, после ще се ослушвам.

# 392
Аз съм 12, гаденето понамаля от ден-два, обаче от сесмица ми се вие много свят и ми оада кръвното. Гърдите наистина доста поомекнаха и не са така чувствителни вече.
Моя Вижън бързо излезе, дано и твоя до утре да е готов. Мен на фералната ме питаха и искаха да го видят. Дори преди да видят проблема с единия маркер, си бяха вписали резултатите от теста.  Следящата ме даже й ги бяха пратили и ги беше видяла и тя.

Алисс, не мисля. Часът ми е утре в 11. Каквото такова, стискайте ми палци Simple Smile

# 393
SaraKoy и аз се запознах с нея в отделението и останах очарована от професионализма й! Страхотна е!
При мен прегледите са доста по на често, но това не ми пречи да си влизам във филми! Разбирам те!

# 394
Днес излязоха моите резултати от пренаталния, чакаме момченце 😁. Резултатите са добри. Още на феталната доктора каза, че на 70% ще е момченце. 😁

# 395
Минах днес първа Фм, според докторката всичко е наред. Явно моя пренатест ще си изчака до последно дните, още нямам резултати 😀

Момичета, вие пишкате ли по-често през деня?

# 396
И през деня, и вечерта ставам

Дами, днес за втори път ме питаха дали някой ми е споменавал, че имам двурога матка, тъй като бебето е решило да стои само от едната страна. Някоя сблъсквала ли се е с такова нещо? Доста ми е притеснено, въпреки док каза, че не очаква да ми създаде проблеми.

Минах днес първа Фм, според докторката всичко е наред. Явно моя пренатест ще си изчака до последно дните, още нямам резултати 😀

Момичета, вие пишкате ли по-често през деня?

# 397
Аз лично през нощта пишкам по-често.
Espresso ,сега бях на ЖК и споделих на лекарката, че дъщеря ми е с грип А и тя ми изписа Тамифлу по 1 Табл на ден. Каза, че така се процедирало, ако имаш контакт. Но още се двоумя дали да го пия.

# 398
Veli, коя седмица си, аз защото съм 9 та, по принцип термина ми е август, моята АГ каза,че тамифлу дават след първи триместър, не зная обаче и аз дали ако ми го изпишат бих го пила.
Аз си пишкам често от самото начало. Но моята бременност започна със симптоми на цистит, сега е овладян, обаче пак има моменти ,в които пишкам на 15 минути.

# 399
Аз съм в 12+4. Чета, че е по-добре да се пие, отколкото да те хване грип при бременност. Ама знам ли. Като сега нищо  ми няма...

# 400
Veli, коя седмица си, аз защото съм 9 та, по принцип термина ми е август, моята АГ каза,че тамифлу дават след първи триместър, не зная обаче и аз дали ако ми го изпишат бих го пила.
Аз си пишкам често от самото начало. Но моята бременност започна със симптоми на цистит, сега е овладян, обаче пак има моменти ,в които пишкам на 15 минути.

Каква беше причината за цистита? Бактерия в урината ли?

# 401
Да, Тони, но изследванията на обикновена урина не показаха наличие на някакъв силен възпалителен процес и за щастие овладях със уробиотик и неоренал.

Общи условия

Активация на акаунт