Къде в Пловдив??? - 111

• 17 110
  • 453
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Здравейте, да знаете къде има рога за коли? Днес бях в Джъмбо, това беше едно от нещата, които щях да купувам и забравих. Но и не ми се изпречиха пред мен, друга година все ги виждам. Някъде другаде да има? Или там със сигурност, ако не намеря другаде, а има там ще се разходя пак.

# 151
Silver Blade, благодаря!

# 152
От сервиза на Пик съм била доволна за стар комп. И от момчетата на Белград от Мобилланд за по-дребни неща.
Руски20( 22),под блока зад спирката,посока Гарата. Преди хотел Експо.
П.С. Нещо обърках цитата,на въпроса за лаптопи отговарям

# 153
Трапезица, благодаря!

# 154
Здравейте! Знаете ли откъде в града мога да закупя пъзел, който свети в тъмното? Срещали ли сте някъде по книжарниците? Трябва ми спешно за утре. Благодаря предварително!

# 155
  • Майничка
В Ориндж. Има с градове, Слънчева система и едни детски, с леко странни фигури, но симпатични.

# 156
В Комсед също имаше в МОЛ Пловдив преди седмица светещ пъзел.

# 157
  • Пловдив
От сервиза на Пик съм била доволна за стар комп. И от момчетата на Белград от Мобилланд за по-дребни неща.
И аз препоръчвам тези две места за ремонт.

# 158
Здравейте, моля за препоръки за добър обущар на центъра или в близост до него.

# 159
  • Пловдив
Много благодаря. Взех си.
Много ме зарадвахте.
HugHugHug
...пликчетата с евро монети?
Днес взех от ТВI кв Тракия,даваха по 2 пакета.Може и да не си клиент на банката,но ставаше по бавно

# 160
  • Пловдив
Здравейте, моля за препоръки за добър обущар на центъра или в близост до него.
чичо Митко
На кръстовището на "Кръстьо Пастухов" и "Цанко Дюстабанов" оглеждаш се - има табела за обущар във вътр.двор на кооперацията. Влизаш през безистена. Няма как да се объркаш!
Не работи събота и неделя обаче.
И още един съм ползвала, но от чичо Митко съм ползвала по-често. Другият е в дъното на паркинга на Медикус Алфа до Градската градина.

# 161
  • Пловдив
Обущар има в уличката на Уникредит, срещу Тмаркет, който е преди Новотела. Аз съм много доволна от него, работи качествено.

# 162
Моят въпрос е по-странен, но не знам къде и кой да попитам.
Знае ли някой къде мога да предам специфични лекарства и витамини, които са в срок на годност и не са отваряни? Идеята ми е да се ползват.

# 163
  • Пловдив
За специфичните лекарства може да пробваш в някоя група из фейса с насоченост към заболяването/проблема.
Аз лично ползвам една група за подаряване, като пращам срещу рецепта.
Чувала съм, че и някои джипита приемат, ако имат пациенти, на които могат да ги предоставят.

Качвам това тук, ако случайно някой познава жената.

# 164
Шансът въпросната жена да прочете тук или някой нейн познат да види темата тук... е равен почти на 0. По-добре я потърсете с тези имена във ФБ и й пишете.

Общи условия

Активация на акаунт